Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Selket napisał(a):
Jajka nie śmierdzą:roll::shake: Mięso śmierdzi, ale jajka ne:loveu:

Gotowane śmierdzą, no nie dam sobie powiedzieć, dopiero potem możną jeść, jak wywietrzeją

Posted

Bila napisał(a):
Gotowane śmierdzą, no nie dam sobie powiedzieć, dopiero potem możną jeść, jak wywietrzeją

:shake::shake::shake: Jajka są dobre zawsze i wszedzie i gotowane od razu też:roll: Jeszcze w życiu mi jajko nie śmierdziało gotowane:roll:

Posted

Selket napisał(a):
Te żółte to żeś chyba do góry nogami wstawiła:roll:

:crazyeye: zgłupłaś :roll: chyba ja wiem lepiej co malowałam :eviltong: to wisząca kwiatowa gałązka :p

Posted

Bila napisał(a):

no własnie, mają dziwny zapach przy gotowaniu :roll: a potem są takie smaczne :evil_lol:
:hmmmm: może powinno kupować się gotowane jajka :cool3:

Posted

[quote name='Alicja']http://i37.tinypic.com/23jk2fl.jpg

piękna kalia

a jajeczka wcale nie śmierdzą :evil_lol:

Dziękuję, mam słabość do kalii :oops:

Jajka są smaczne mimo pewnych wad aromatycznych :evil_lol: a takie z majonezikiem i natką pietruszki ochhhhhhh mniaaaaammmmmmmmmmmm :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Alicja']Iv.......:eating:

Sie Panie częstują..... :evil_lol:

Ja poluję na sztuczne żółte kalie do wazonu ...widziałam w Ikei ale były 3 ostatnie i lekko podniszczone

Niektórzy mówią, że kalie to taki cmentarny kwiat :roll: ale ja je bardzo lubię i jako żywe kwiaty i wszelkie z nimi elementy dekoracyjne :loveu:
a wiesz, że ja mam 3 żółte sztuczne kalie i wcale nie podniszczone ;)
wydaje mi się, że gdzieś widziałam u nas w sklepie jeszcze kalie :hmmmm: :p

Posted

[quote name='Iv_']Niektórzy mówią, że kalie to taki cmentarny kwiat :roll: ale ja je bardzo lubię i jako żywe kwiaty i wszelkie z nimi elementy dekoracyjne :loveu:
a wiesz, że ja mam 3 żółte sztuczne kalie i wcale nie podniszczone ;)
wydaje mi się, że gdzieś widziałam u nas w sklepie jeszcze kalie :hmmmm: :p

Patka miała cudowny ślubny bukiet z kalii ...zjawiskowy był ....

Posted

[quote name='Menrzuś']I jak tam po urodzinkowym maratonie? Żyjesz jeszcze?:cool3:

Żyję :multi::multi::multi: tylko pogoda Mnie dobija :mad:zaplanowałam dziś wyjazdówkęa tu doopa ...pogoda zupełnie nie sprzyjająca spacerkom :placz:

Posted

[quote name='Alicja']Żyję :multi::multi::multi: tylko pogoda Mnie dobija :mad:zaplanowałam dziś wyjazdówkęa tu doopa ...pogoda zupełnie nie sprzyjająca spacerkom :placz:
No to tak źle nie było :evil_lol:
wiem, wiem - Alfa z Argonem leżą powaleni :shake:.....jak jest niż to jest cisza w domu. Jak coś głośniej zrobię, to ..... a nie powiem co :evil_lol: