Selket Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jajka nie śmierdzą:roll::shake: Mięso śmierdzi, ale jajka ne:loveu: Quote
Bila Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Selket napisał(a):Jajka nie śmierdzą:roll::shake: Mięso śmierdzi, ale jajka ne:loveu: Gotowane śmierdzą, no nie dam sobie powiedzieć, dopiero potem możną jeść, jak wywietrzeją Quote
Selket Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Te żółte to żeś chyba do góry nogami wstawiła:roll: Quote
Selket Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bila napisał(a):Gotowane śmierdzą, no nie dam sobie powiedzieć, dopiero potem możną jeść, jak wywietrzeją :shake::shake::shake: Jajka są dobre zawsze i wszedzie i gotowane od razu też:roll: Jeszcze w życiu mi jajko nie śmierdziało gotowane:roll: Quote
Iv_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Takie np...... :cool3: mam nadzieję, że Menrzuś nie pogoni mnie z tą galerią moją :roll: :p :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Selket napisał(a):Te żółte to żeś chyba do góry nogami wstawiła:roll: :crazyeye: zgłupłaś :roll: chyba ja wiem lepiej co malowałam :eviltong: to wisząca kwiatowa gałązka :p Quote
Iv_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bila napisał(a):Gotowane śmierdzą, no nie dam sobie powiedzieć, dopiero potem możną jeść, jak wywietrzeją no własnie, mają dziwny zapach przy gotowaniu :roll: a potem są takie smaczne :evil_lol: :hmmmm: może powinno kupować się gotowane jajka :cool3: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i37.tinypic.com/23jk2fl.jpg piękna kalia a jajeczka wcale nie śmierdzą :evil_lol: Quote
Selket Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']http://i37.tinypic.com/23jk2fl.jpg piękna kalia a jajeczka wcale nie śmierdzą :evil_lol: Ala Quote
Bila Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Selket']Ala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: śmierdzą, śmierdzą, ale ja jem:roll: Quote
Iv_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']http://i37.tinypic.com/23jk2fl.jpg piękna kalia a jajeczka wcale nie śmierdzą :evil_lol: Dziękuję, mam słabość do kalii :oops: Jajka są smaczne mimo pewnych wad aromatycznych :evil_lol: a takie z majonezikiem i natką pietruszki ochhhhhhh mniaaaaammmmmmmmmmmm :multi: :multi: :multi: Quote
Iv_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Przyniosłam gararetkę :multi: :p ale bez jajków :roll: Proszę ;) :diabloti: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Iv.......:eating: Ja poluję na sztuczne żółte kalie do wazonu ...widziałam w Ikei ale były 3 ostatnie i lekko podniszczone Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Selket']Ala czymże zasłużyłam na te owacje :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']Iv.......:eating: Sie Panie częstują..... :evil_lol: Ja poluję na sztuczne żółte kalie do wazonu ...widziałam w Ikei ale były 3 ostatnie i lekko podniszczone Niektórzy mówią, że kalie to taki cmentarny kwiat :roll: ale ja je bardzo lubię i jako żywe kwiaty i wszelkie z nimi elementy dekoracyjne :loveu: a wiesz, że ja mam 3 żółte sztuczne kalie i wcale nie podniszczone ;) wydaje mi się, że gdzieś widziałam u nas w sklepie jeszcze kalie :hmmmm: :p Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Witam :sweetCyb::sweetCyb: Widzę, żeście się nie nudziły :razz: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Iv_']Niektórzy mówią, że kalie to taki cmentarny kwiat :roll: ale ja je bardzo lubię i jako żywe kwiaty i wszelkie z nimi elementy dekoracyjne :loveu: a wiesz, że ja mam 3 żółte sztuczne kalie i wcale nie podniszczone ;) wydaje mi się, że gdzieś widziałam u nas w sklepie jeszcze kalie :hmmmm: :p Patka miała cudowny ślubny bukiet z kalii ...zjawiskowy był .... Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Witam :sweetCyb::sweetCyb: Widzę, żeście się nie nudziły :razz: :multi::multi::multi:witaj ..... Quote
Bila Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 No wreszcie się pojawiłeś:multi::multi::multi:. Witanko Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witaj ..... I jak tam po urodzinkowym maratonie? Żyjesz jeszcze?:cool3: Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bila napisał(a):No wreszcie się pojawiłeś:multi::multi::multi:. Witanko No co wreszcie? Zajmły byłem :roll: Czeeeee :multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Menrzuś']I jak tam po urodzinkowym maratonie? Żyjesz jeszcze?:cool3: Żyję :multi::multi::multi: tylko pogoda Mnie dobija :mad:zaplanowałam dziś wyjazdówkęa tu doopa ...pogoda zupełnie nie sprzyjająca spacerkom :placz: Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']Żyję :multi::multi::multi: tylko pogoda Mnie dobija :mad:zaplanowałam dziś wyjazdówkęa tu doopa ...pogoda zupełnie nie sprzyjająca spacerkom :placz: No to tak źle nie było :evil_lol: wiem, wiem - Alfa z Argonem leżą powaleni :shake:.....jak jest niż to jest cisza w domu. Jak coś głośniej zrobię, to ..... a nie powiem co :evil_lol: Quote
Recommended Posts