Alicja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz jaki z niego spryciarz :evil_lol: po Mamci Chrzestnej :p Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Iv_ napisał(a):Piękne to chrapanie :multi: :loveu: :evil_lol: nie tylko chrapanie - mruczenie, gwizdanie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 evaxon napisał(a):ołł jeeeeeeeee:D:D:D no maaaaasz :p :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja']mój Chrześniak to zadymiarz :evil_lol:nie ma to jak porwać zabawkę Sama widzisz jaki z niego spryciarz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Alicja']po Mamci Chrzestnej :p Noooooooooooooooo :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Piękne to chrapanie :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 evaxon napisał(a):buahahah jakie skupienie przy gryzieniu zabawek :evil_lol: Tak to wygląda codziennie po obiadku :razz: Quote
Alicja Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooooooooooooo :diabloti: no so ......no Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Tak to wygląda codziennie po obiadku :razz: tigra nie ma zabawek:roll: zjada zaraz jak dostanie:roll: no czasami sa przez jakis tydzien:roll: Quote
Iv_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Menrzuś napisał(a):nie tylko chrapanie - mruczenie, gwizdanie :evil_lol: fajne te odgłosy :p powinieneś częsciej je nagrywać :p Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Alicja']no so ......no Bo ładny z Ciebie musi być numer jeżeli Gacek te wariactwa ma po Tobie :evil_lol: Sorki za zniknięcie, ale net mi się gdzieś zgubił :shake: i nie mogłem go znaleźć :placz: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 evaxon napisał(a):tigra nie ma zabawek:roll: zjada zaraz jak dostanie:roll: no czasami sa przez jakis tydzien:roll: A widzisz - zwłoki mają już trzy lata. Chłopaki nie niszczą zabawek, tylko ta jędza. Jak się Sylwie zabawki zostawi, to obojętnie z czego by nie były zrobione - zeżre :shake: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iv_ napisał(a):fajne te odgłosy :p powinieneś częsciej je nagrywać :p Staram się nagrywać kiedy się da......no chyba, że klikam na dogomanii :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo ładny z Ciebie musi być numer jeżeli Gacek te wariactwa ma po Tobie :evil_lol: Sorki za zniknięcie, ale net mi się gdzieś zgubił :shake: i nie mogłem go znaleźć :placz: o rany ....zaraz numer ....taki Mały Szczęśliwy Numerek :grins: ... fajna byłam jak byłam Mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Alicja'] o rany ....zaraz numer ....taki Mały Szczęśliwy Numerek :grins: ... fajna byłam jak byłam Mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie zgrywam taki jeden Szczęśliwy Numerek :evil_lol:......ależ on jest cwaniak :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Sorki za zniknięcie, ale net mi się gdzieś zgubił :shake: i nie mogłem go znaleźć :placz: :niewiem: właśnie to zniknięcie wczoraj Twoje było takie........:roll: nagłe :roll: Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Alicja'] o rany ....zaraz numer ....taki Mały Szczęśliwy Numerek :grins: ... fajna byłam jak byłam Mała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, że Dużej też niczego nie brakuje :cool1: :cool3: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dzień dobry :multi: :loveu: w ten pochmurny dzień :roll: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Iv_']Dzień dobry :multi: :loveu: w ten pochmurny dzień :roll: Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb: :niewiem: właśnie to zniknięcie wczoraj Twoje było takie........:roll: nagłe :roll: Prawda? Jak nie ja :shake: Quote
Alicja Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Iv_']Myślę, że Dużej też niczego nie brakuje :cool1: :cool3: :evil_lol: duża jest grzeszna..... tfuuuu grzeczna :p Quote
Alicja Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie zgrywam taki jeden Szczęśliwy Numerek :evil_lol:......ależ on jest cwaniak :diabloti: :razz:no co z tym numerkiem ;) Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Alicja'] duża jest grzeszna..... tfuuuu grzeczna :p Jak zwał, tak zwał.......i tak wiadomo o co chodzi......:cool3: Grzesz(cz)na Ala:multi: :evil_lol: Quote
jbk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :sweetCyb: cześć wszyscy grzeszni i grzeczni i jacy tam jeszcze jesteście ;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale się cieszę, że Was widzę ;) Quote
jbk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iv_ napisał(a)::shake: rano nie było Jabłuszkowej :shake: Bila też nas porzuciła :shake: Izy już dawno nie widziałam :shake: nie ma ichhhhhhhhhhhhhhhhh :placz: :placz: :placz: Jabłuszkowa była wczoraj, Iza w zeszłym tygodniu, okropne :placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb: Prawda? Jak nie ja :shake: To do Ciebie niepodobne :niewiem: takie wyjścia bez słowa :roll: a ten net znowu Ci coś świruje :mad: zrób z nim porządek :angryy:, bo Rodzynek musi być na swoim miejscu :eviltong: :p Cześć :loveu: :multi: Lubię tą Twoją ekspresyjność witania " :sweetCyb: " ;) :diabloti: Quote
Recommended Posts