Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 warioty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no to musiałam otworzyć ananasa bom zgłodniała:roll: a My w piątek i sobotkę mieliśmy sałateczkę jarzynową ...mniammmmmmmmm Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Ci tak wesoło? :cool3: Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']warioty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no to musiałam otworzyć ananasa bom zgłodniała:roll: a My w piątek i sobotkę mieliśmy sałateczkę jarzynową ...mniammmmmmmmm A ja czytałem, że ananas to afrodyzjak :evil_lol: A ja zrobiłem lekką zupkę węgierską :p.......pyyyychoooootaaaaa ;) Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bila napisał(a):Jajko bez majonezu:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Nie, musi być majonez, może nie być soli, pieprzu, ale majonez musi... u mnie wtedy taki jakiś obślizgły jest :shake:....papryczka ostra i ziarnko soli :razz: Quote
Selket Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']warioty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no to musiałam otworzyć ananasa bom zgłodniała:roll: a My w piątek i sobotkę mieliśmy sałateczkę jarzynową ...mniammmmmmmmm Ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA TEŻ LUBIAM SAŁATĘ JARZYNOWĄ:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja czytałem, że ananas to afrodyzjak :evil_lol: A ja zrobiłem lekką zupkę węgierską :p.......pyyyychoooootaaaaa ;) ananas ...powiadasz :hmmmm: z puszki też :razz::razz::razz:...no dopsz ...to ja się już pożegnam z Wami :grins: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Selket']Ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA TEŻ LUBIAM SAŁATĘ JARZYNOWĄ:placz::placz::placz::placz::placz: taką ziemniaczki , marcheweczki , kukurydza , ogóreczki ...itd :razz::razz:z majonezem ?????? bo taką miałam .....to następnym razem zrobię ;) Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']ananas ...powiadasz :hmmmm: z puszki też :razz::razz::razz:...no dopsz ...to ja się już pożegnam z Wami :grins: Nie no...ZARAZ.....jedz wolniej tylko :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie no...ZARAZ.....jedz wolniej tylko :evil_lol: dopsz......będę się delektować smakiem :p Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']taką ziemniaczki , marcheweczki , kukurydza , ogóreczki ...itd :razz::razz:z majonezem ?????? bo taką miałam .....to następnym razem zrobię ;) Ja jeszcze jabłko daję i trochę pietruchy :p Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ale zgłodniałem :evil_lol: Trochę fot z morderczych walk chłopaków Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Później będzie ich wygląd po walkach :p Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zamordował i napluł do ucha :p http://img261.imageshack.us/img261/1738/obraz378af3.jpg ja też jabłuszko :p Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Menrzuś']wąchał, czy żyje :evil_lol: no to czemu nie piszesz? :roll:....bez jabłuszka to jakoś nijako (i Jabłuszkowej też:evil_lol:) napisałam ITD :pczyli jeszcze inne smaczne dodatki ;)....w zależności od jedzących sałateczkę bo nie każdy wszystko może ;) Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']zamordował i napluł do ucha :p http://img261.imageshack.us/img261/1738/obraz378af3.jpg ja też jabłuszko :p wąchał, czy żyje :evil_lol: no to czemu nie piszesz? :roll:....bez jabłuszka to jakoś nijako (i Jabłuszkowej też:evil_lol:) Quote
halbina Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 odwiedzamy Wasze stadko... foty zajefajniste... wole je od filmików... Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']napisałam ITD :pczyli jeszcze inne smaczne dodatki ;)....w zależności od jedzących sałateczkę bo nie każdy wszystko może ;) Już lepiej nie kombinuj - od razu powiedz, że zapomniałaś o tym podstawowym składniku :eviltong::evil_lol: Sałatkę bym se zjadł.....chyba we wtorek zrobię :p i to taką bez groszku :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 halbina napisał(a):odwiedzamy Wasze stadko... foty zajefajniste... wole je od filmików... Wolisz fotki?.......już lecą (ale filmiki też są fajne ;)) Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 umordowane fafle...naderwane uchi i przekrwiony wzrok :p to bilans dzisiejszych walk :evil_lol: ano z groszkiem problem bo nie wszystkim wolno ;) Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Po walkach I znowu przepychanki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zziajany po gryzieniu gazet (jak wyszliśmy) Odpoczynek po ciężkiej pracy (patrz - walka z gazetami:lol:) Z tej pozycji jest filmik z efektami audio :diabloti: - ale to później Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']umordowane fafle...naderwane uchi i przekrwiony wzrok :p to bilans dzisiejszych walk :evil_lol: ano z groszkiem problem bo nie wszystkim wolno ;) Argona to Gacek nie ma za co schwycić - już poobcinane uszyska ma :shake: Ale gardła oba dwa miały mokre :evil_lol: Ja mogę, ale nie przepadam :shake:...wolę w grochówce Quote
halbina Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 niespożyta energia... z krótką przerwą na oddech! :p Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 halbina napisał(a):niespożyta energia... z krótką przerwą na oddech! :p Tylko czyj oddech? Ja powoli nie wyrabiam przy ich co rusz nowych pomysłach :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts