Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

warioty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no to musiałam otworzyć ananasa bom zgłodniała:roll:

a My w piątek i sobotkę mieliśmy sałateczkę jarzynową ...mniammmmmmmmm

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']warioty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no to musiałam otworzyć ananasa bom zgłodniała:roll:

A ja czytałem, że ananas to afrodyzjak :evil_lol:

A ja zrobiłem lekką zupkę węgierską :p.......pyyyychoooootaaaaa ;)

Posted

Bila napisał(a):
Jajko bez majonezu:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. Nie, musi być majonez, może nie być soli, pieprzu, ale majonez musi... u mnie

wtedy taki jakiś obślizgły jest :shake:....papryczka ostra i ziarnko soli :razz:

Posted

[quote name='Alicja']warioty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no to musiałam otworzyć ananasa bom zgłodniała:roll:

Ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA TEŻ LUBIAM SAŁATĘ JARZYNOWĄ:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja czytałem, że ananas to afrodyzjak :evil_lol:

A ja zrobiłem lekką zupkę węgierską :p.......pyyyychoooootaaaaa ;)

ananas ...powiadasz :hmmmm: z puszki też :razz::razz::razz:...no dopsz ...to ja się już pożegnam z Wami :grins:

Posted

[quote name='Selket']Ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JA TEŻ LUBIAM SAŁATĘ JARZYNOWĄ:placz::placz::placz::placz::placz:

taką ziemniaczki , marcheweczki , kukurydza , ogóreczki ...itd :razz::razz:z majonezem ?????? bo taką miałam .....to następnym razem zrobię ;)

Posted

[quote name='Alicja']ananas ...powiadasz :hmmmm: z puszki też :razz::razz::razz:...no dopsz ...to ja się już pożegnam z Wami :grins:
Nie no...ZARAZ.....jedz wolniej tylko :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']taką ziemniaczki , marcheweczki , kukurydza , ogóreczki ...itd :razz::razz:z majonezem ?????? bo taką miałam .....to następnym razem zrobię ;)
Ja jeszcze jabłko daję i trochę pietruchy :p

Posted

[quote name='Menrzuś']wąchał, czy żyje :evil_lol:

no to czemu nie piszesz? :roll:....bez jabłuszka to jakoś nijako (i Jabłuszkowej też:evil_lol:)

napisałam ITD :pczyli jeszcze inne smaczne dodatki ;)....w zależności od jedzących sałateczkę bo nie każdy wszystko może ;)

Posted

[quote name='Alicja']napisałam ITD :pczyli jeszcze inne smaczne dodatki ;)....w zależności od jedzących sałateczkę bo nie każdy wszystko może ;)
Już lepiej nie kombinuj - od razu powiedz, że zapomniałaś o tym podstawowym składniku :eviltong::evil_lol:
Sałatkę bym se zjadł.....chyba we wtorek zrobię :p i to taką bez groszku :evil_lol:

Posted

Zziajany po gryzieniu gazet (jak wyszliśmy)

Odpoczynek po ciężkiej pracy (patrz - walka z gazetami:lol:)

Z tej pozycji jest filmik z efektami audio :diabloti: - ale to później

Posted

[quote name='Alicja']umordowane fafle...naderwane uchi i przekrwiony wzrok :p to bilans dzisiejszych walk :evil_lol:

ano z groszkiem problem bo nie wszystkim wolno ;)
Argona to Gacek nie ma za co schwycić - już poobcinane uszyska ma :shake: Ale gardła oba dwa miały mokre :evil_lol:

Ja mogę, ale nie przepadam :shake:...wolę w grochówce