Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Alicja']:razz:no co z tym numerkiem ;) :cool3: a tej tylko "numerki" w głowie :evil_lol: no ale w końcu sama mówiła, że....................grzesz(cz)na :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :shake: rano nie było Jabłuszkowej :shake: Bila też nas porzuciła :shake: Izy już dawno nie widziałam :shake: nie ma ichhhhhhhhhhhhhhhhh :placz: :placz: :placz: Quote
Bila Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iv_ napisał(a)::shake: rano nie było Jabłuszkowej :shake: Bila też nas porzuciła :shake: Izy już dawno nie widziałam :shake: nie ma ichhhhhhhhhhhhhhhhh :placz: :placz: :placz: Gdzie porzuciła, gdzie:-o:-o:-o. Jestem:multi::multi::multi:, na szkoleniu dziś byłam, i zaraz wyjdę znowu:placz:, ale przyjdę:evil_lol:. a Ciebie, ciotko Iv wczoraj wieczorkiem nie było:mad::mad:. Ja czekałam, czekałam, czekałam.... Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Bila']Gdzie porzuciła, gdzie:-o:-o:-o. Jestem:multi::multi::multi:, na szkoleniu dziś byłam, i zaraz wyjdę znowu:placz:, ale przyjdę:evil_lol:. a Ciebie, ciotko Iv wczoraj wieczorkiem nie było:mad::mad:. Ja czekałam, czekałam, czekałam.... :crazyeye:to Ty teraz taka szkoluna będziesz :evil_lol: Byłam wczoraj :roll:, ale dogo mnie raczyło wpuścić w swoje progi dopiero koło 24 godz :mad: pewnie mnie nie lubi :cool1: bo wie, że jestem wredna :multi::cool3: Teraz se idę do pracy :p zobaczymy co wieczorem dogo wymyśli :angryy: Miłego dnia Wszytkim życzę :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jbk napisał(a)::sweetCyb: cześć wszyscy grzeszni i grzeczni i jacy tam jeszcze jesteście ;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale się cieszę, że Was widzę ;) a Ty też się włóczyłaś :eviltong: nie wiadomo gdzie i po co :evil_lol: Cześć :multi: Quote
jbk Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Iv_ napisał(a):a Ty też się włóczyłaś :eviltong: nie wiadomo gdzie i po co :evil_lol: Cześć :multi: Taka szwendalińska jestem ;) A serio, to biłam się o psy, hehe ;) Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Menrzuś napisał(a):A widzisz - zwłoki mają już trzy lata. Chłopaki nie niszczą zabawek, tylko ta jędza. Jak się Sylwie zabawki zostawi, to obojętnie z czego by nie były zrobione - zeżre :shake: :roll: co za baby :roll::evil_lol: czee:multi: Quote
apple Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Musiałam zajrzeć chociaż na sekundkę...całuję:loveu: Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='apple']Musiałam zajrzeć chociaż na sekundkę...całuję:loveu: ja ciebie tez:loveu: Quote
apple Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='evaxon']ja ciebie tez:loveu:Tylko nie sliń:roll::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='apple']Tylko nie sliń:roll::evil_lol: :megagrin: okejjjj Quote
apple Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='evaxon']:megagrin: okejjjj Już? Bo nie wiem czy moge już otworzyć oczy:roll: Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='apple']Już? Bo nie wiem czy moge już otworzyć oczy:roll: :roll:jestes nie miła idź stąd Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='apple']ojjj a coś ty taka delikatna:loveu::loveu::loveu: delikutaśna jak juz cos okejj ??? Quote
apple Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='evaxon']:roll:jestes nie miła idź stąd ojjj a coś ty taka delikatna:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tylko się nie pobijta :evil_lol: Bry, bryyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Quote
Bila Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko się nie pobijta :evil_lol: Bry, bryyyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Bry, bry,:multi::multi:. Wlecę później, ale powiem ci, że mały piłuje już nieźle:evil_lol:. Chrapanko ma wiele odcieni akustycznych:lol:, ale Sylwa to jednak lubi spokój i porzadek:cool3:, jak za dużo wariactw, to przychodzi nadzoruje. Ciekawe po kim to ma?:cool3: Wrzucaj następne filmiki, czekam:p Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bila napisał(a):Bry, bry,:multi::multi:. Wlecę później, ale powiem ci, że mały piłuje już nieźle:evil_lol:. Chrapanko ma wiele odcieni akustycznych:lol:, ale Sylwa to jednak lubi spokój i porzadek:cool3:, jak za dużo wariactw, to przychodzi nadzoruje. Ciekawe po kim to ma?:cool3: Wrzucaj następne filmiki, czekam:p Jak to po kim - po Ali :diabloti: wkleję po spacerku.....tak koło 9tej .... :hand: Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tak więc wklejam filmiki: Dwa leśne http://www.youtube.com/v/ia9sfQcnDiM Las 1 http://www.youtube.com/v/VX5Vw8xCKa4 Las 2 Błagalna prośba Argona (normalnie rozczula :roll:) http://www.youtube.com/v/Q0zKOlLPRbA Zamknij się....plizzzzz I specjalnie dla [SIZE=6]Ali "Szczęśliwy numerek". Gacek zachęcał duże do porannej zabawy - widać to po łypnięciu w lewo (Sylwa) i w prawo (Argon) :evil_lol: http://www.youtube.com/v/qowfNDbRKvk Zaproszenie Quote
Bila Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak więc wklejam filmiki: Błagalna prośba Argona (normalnie rozczula :roll:) http://www.youtube.com/v/Q0zKOlLPRbA Zamknij się....plizzzzz http://www.youtube.com/v/qowfNDbRKvk Zaproszenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:te dwa są genialne. I Gacuś jak się rzucił Argona uspokajać:cool3: A te podskoki ze ścierką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, wymiękłam i Sylwa: "Chodź, dziecko, pokażę ci jak to się robi u Menrzusiów". Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bila napisał(a):Ale las 3 to mi się nie otwiera:shake: Faktycznie - mam link, ale chyba się w YouTube nie przetworzyło pomyślnie. Jeszcze raz wgram, ale to później Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:te dwa są genialne. I Gacuś jak się rzucił Argona uspokajać:cool3: A te podskoki ze ścierką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, wymiękłam i Sylwa: "Chodź, dziecko, pokażę ci jak to się robi u Menrzusiów". Wiedziałem, że Ci się spodobają :evil_lol: Po Argonowym wyciu Sylwa zamknęła się :diabloti: Zapraszał do zabawy śpiochów, no i osiągnął cel :p Quote
Bila Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Po prostu rozwalił mnie tymi podskokami:lol::lol::lol:. I tak mu to zgrabnie rytmicznie wychodziło. To Argon Sylwę zszokował:diabloti: Quote
Alicja Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :multi::multi::multi:Mój Szczęśliwy Numerek :cool2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts