apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Bila']Hm, nawet jak je kupi, to nam się na pewno do tego nie przyzna:diabloti: Nie musi się przyznawać...poznamy po oczach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jak i w zeszłym roku, tak i w tym, zrezygnowaliśmy z prezentów dla siebie :eviltong::p Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak i w zeszłym roku, tak i w tym, zrezygnowaliśmy z prezentów dla siebie :eviltong::pŻe jak to?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to, co to za zwyczaje niezwyczajne:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Że jak to?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to, co to za zwyczaje niezwyczajne:crazyeye: ..... a zaoszczędzone w ten sposób pieniądzory - na boksie :p Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']..... a zaoszczędzone w ten sposób pieniądzory - na boksie :pNo dobrze....no ale jakiś drobiażdżek dla Alfy.....jakiś maciupki.....nic?:roll: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']No dobrze....no ale jakiś drobiażdżek dla Alfy.....jakiś maciupki.....nic?:roll: Prezentem jest fotka zdrowiejącej suczki z Gdyni, której leczenie w sporej części finansowaliśmy :razz: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Prezentem jest fotka zdrowiejącej suczki z Gdyni, której leczenie w sporej części finansowaliśmy :razz: No tak.....ale...można kupić cosik na bazaku i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']No tak.....ale...można kupić cosik na bazaku i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:diabloti: A co np? Bo ja się na tym nie znam :shake: - kupiłem tylko książki o produkcji alkoholi :evil_lol: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A co np? Bo ja się na tym nie znam :shake: - kupiłem tylko książki o produkcji alkoholi :evil_lol:No masz.......bosko:evil_lol: No nie wiem...moze jakiś kolczyki albo korale hand made:cool3: Kupiłam na Dogo kiedyś kilka.....faaajne! Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']No masz.......bosko:evil_lol: No nie wiem...moze jakiś kolczyki albo korale hand made:cool3: Kupiłam na Dogo kiedyś kilka.....faaajne! Zawsze się może przydać :evil_lol: Ale kupowałaś dla siebie i wiesz co lubisz - ja się na takich sprawach nie znam :shake: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Zawsze się może przydać :evil_lol: Ale kupowałaś dla siebie i wiesz co lubisz - ja się na takich sprawach nie znam :shake: Ojj to kup to co tobie się podoba...a my ewentualnie możemy Ci doradzić;) Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Ojj to kup to co tobie się podoba...a my ewentualnie możemy Ci doradzić;) To dokupię sobie jeszcze "Miody pitne" :multi:....może być? :evil_lol: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']To dokupię sobie jeszcze "Miody pitne" :multi:....może być? :evil_lol::mdleje:...................musi:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']:mdleje:...................musi:evil_lol: ufffff....no to mi ulżyło :multi: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']ufffff....no to mi ulżyło :multi:Ojej a nie wiedziałam, że tak Ci ciążyło:roll:....dobrze już więcej nie bede napierać:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Ojej a nie wiedziałam, że tak Ci ciążyło:roll:....dobrze już więcej nie bede napierać:evil_lol: A Tobie te myśli o prezentach nie ciążą?:razz: Quote
Bila Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Menrzuś napisał(a):A Tobie te myśli o prezentach nie ciążą?:razz: To jednak nie kupisz stringów:shake: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']A Tobie te myśli o prezentach nie ciążą?:razz: No własnie mi ciążyły...do niedawna....bo zastanawiałm się co kupić TZ-towi....ale problem sam się rozwiązał.......TZ się wygadał:multi: I już wiem:multi::multi::multi::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bila napisał(a):To jednak nie kupisz stringów:shake: Ale mi się stringi nie podobają :shake: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']No własnie mi ciążyły...do niedawna....bo zastanawiałm się co kupić TZ-towi....ale problem sam się rozwiązał.......TZ się wygadał:multi: I już wiem:multi::multi::multi::diabloti: Pewnie wyciagŁaś mu to dusząc za gardło :diabloti: Muszę już śmigać :multi::loveu: Quote
Bila Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale mi się stringi nie podobają :shake: No trudno. :roll: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Pewnie wyciagŁaś mu to dusząc za gardło :diabloti: Muszę już śmigać :multi::loveu:Nie.......delikatnie podpytałam....a on sie nie zorentował:p...bosszz ale niekumate te chłopy:diabloti: No paaaaaaaaa! trzymij się cieplutko:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Nie.......delikatnie podpytałam....a on sie nie zorentował:p...bosszz ale niekumate te chłopy:diabloti: No paaaaaaaaa! trzymij się cieplutko:loveu: Niekumate? To tylko tak Ci się wydaje :eviltong:.....lepiej udać niekumatego i mieć święty spokój :p Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 evaxon napisał(a):melduje ze jest mi lepiej :p:p:p:cool3: wiedziaaaaałem ;) Quote
Recommended Posts