Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak i w zeszłym roku, tak i w tym, zrezygnowaliśmy z prezentów dla siebie :eviltong::pŻe jak to?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to, co to za zwyczaje niezwyczajne:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']Że jak to?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to, co to za zwyczaje niezwyczajne:crazyeye:
..... a zaoszczędzone w ten sposób pieniądzory - na boksie :p

Posted

[quote name='Menrzuś']..... a zaoszczędzone w ten sposób pieniądzory - na boksie :pNo dobrze....no ale jakiś drobiażdżek dla Alfy.....jakiś maciupki.....nic?:roll:

Posted

[quote name='apple']No dobrze....no ale jakiś drobiażdżek dla Alfy.....jakiś maciupki.....nic?:roll:
Prezentem jest fotka zdrowiejącej suczki z Gdyni, której leczenie w sporej części finansowaliśmy :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Prezentem jest fotka zdrowiejącej suczki z Gdyni, której leczenie w sporej części finansowaliśmy :razz:
No tak.....ale...można kupić cosik na bazaku i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No tak.....ale...można kupić cosik na bazaku i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu:diabloti:
A co np? Bo ja się na tym nie znam :shake: - kupiłem tylko książki o produkcji alkoholi :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co np? Bo ja się na tym nie znam :shake: - kupiłem tylko książki o produkcji alkoholi :evil_lol:No masz.......bosko:evil_lol:

No nie wiem...moze jakiś kolczyki albo korale hand made:cool3: Kupiłam na Dogo kiedyś kilka.....faaajne!

Posted

[quote name='apple']No masz.......bosko:evil_lol:

No nie wiem...moze jakiś kolczyki albo korale hand made:cool3: Kupiłam na Dogo kiedyś kilka.....faaajne!
Zawsze się może przydać :evil_lol:

Ale kupowałaś dla siebie i wiesz co lubisz - ja się na takich sprawach nie znam :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Zawsze się może przydać :evil_lol:

Ale kupowałaś dla siebie i wiesz co lubisz - ja się na takich sprawach nie znam :shake:
Ojj to kup to co tobie się podoba...a my ewentualnie możemy Ci doradzić;)

Posted

[quote name='Menrzuś']ufffff....no to mi ulżyło :multi:Ojej a nie wiedziałam, że tak Ci ciążyło:roll:....dobrze już więcej nie bede napierać:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ojej a nie wiedziałam, że tak Ci ciążyło:roll:....dobrze już więcej nie bede napierać:evil_lol:
A Tobie te myśli o prezentach nie ciążą?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Tobie te myśli o prezentach nie ciążą?:razz:
No własnie mi ciążyły...do niedawna....bo zastanawiałm się co kupić TZ-towi....ale problem sam się rozwiązał.......TZ się wygadał:multi:
I już wiem:multi::multi::multi::diabloti:

Posted

[quote name='apple']No własnie mi ciążyły...do niedawna....bo zastanawiałm się co kupić TZ-towi....ale problem sam się rozwiązał.......TZ się wygadał:multi:
I już wiem:multi::multi::multi::diabloti:
Pewnie wyciagŁaś mu to dusząc za gardło :diabloti:

Muszę już śmigać :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie wyciagŁaś mu to dusząc za gardło :diabloti:

Muszę już śmigać :multi::loveu:Nie.......delikatnie podpytałam....a on sie nie zorentował:p...bosszz ale niekumate te chłopy:diabloti:

No paaaaaaaaa! trzymij się cieplutko:loveu:

Posted

[quote name='apple']Nie.......delikatnie podpytałam....a on sie nie zorentował:p...bosszz ale niekumate te chłopy:diabloti:

No paaaaaaaaa! trzymij się cieplutko:loveu:
Niekumate? To tylko tak Ci się wydaje :eviltong:.....lepiej udać niekumatego i mieć święty spokój :p