Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bila napisał(a):
Po prostu rozwalił mnie tymi podskokami:lol::lol::lol:. I tak mu to zgrabnie rytmicznie wychodziło.

To Argon Sylwę zszokował:diabloti:

Sama widzisz jaki z niego czort.Starsze po rannym wyjściu chcą jeszcze dospać, a ten nieeeeeee :evil_lol:

Argon nie cierpi wysokich dźwięków i chyba zrozumiała, że przegięła :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Mój Szczęśliwy Numerek :cool2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak więc dalej mówisz, że ma to po chrzestnej? :razz::diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak więc dalej mówisz, że ma to po chrzestnej? :razz::diabloti:

Ala tez tak rytmicznie podskakuje?:cool3:

Posted

:cool1: na balet nie chodziła :eviltong: ale w rytm muzyki schabiki przewala :evil_lol::evil_lol:a jakieś tam ADHD ma pod kopułką to czemu mały Gacuś ma byc po stracie :p

Posted

[quote name='Alicja']:cool1: na balet nie chodziła :eviltong: ale w rytm muzyki schabiki przewala :evil_lol::evil_lol:a jakieś tam ADHD ma pod kopułką to czemu mały Gacuś ma byc po stracie :p
Przekonałaś mnie. Od początku wiedziałem, że dobre imię mu wybrałaś, ale nie wiedziałem, że motorek mu wszczepiłaś :evil_lol:

Posted

Wpadam na momencik:multi:......zaraz znikam (też na momencik:evil_lol:) i znowu wrócę na dłuższą chwilkę:evil_lol:

Melduję ze filmiki widziałam.....boskie są....jak zwykle zresztą:p

Nooooooo to na razie tyle:roll:;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Pojawiasz się i znikasz, i znikasz.... :roll::evil_lol:
Dzieńdoberek :multi::loveu:

Meldunek przyjęty :p
A no tak jakoś.....czekam na mamę aż podjedzie do mnie, zostanie z Alą a ja skoczę na zakupki i z Krosiem......no i nie wiem kiedy przyjedzie, wiec nie wiem ile mam czasu:roll:............no.......a zaśpiewaj mi jeszcze:cool3::diabloti:

Aaaaaaaaaa zapomniałam powiedzieć, pośkło mnie dzisiaj........:roll:

Posted

[quote name='apple']Wpadam na momencik:multi:......zaraz znikam (też na momencik:evil_lol:) i znowu wrócę na dłuższą chwilkę:evil_lol:

Melduję ze filmiki widziałam.....boskie są....jak zwykle zresztą:p

Nooooooo to na razie tyle:roll:;)
Pojawiasz się i znikasz, i znikasz.... :roll::evil_lol:
Dzieńdoberek :multi::loveu:

Meldunek przyjęty :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To było tak przy goleniu :eviltong::evil_lol:
Pośkło? :crazyeye:To możesz sie golić....mnie to nie przeszkadza w słuchaniu:evil_lol:

Nooo pośkło mnie........tak jak ostatnio:roll:......no może troszkę słabiej bo jestem w stanie sama chodzić i wstawac (chociaż z wielkim bólem):placz: ale i tak boli:-(

Mój kręgosłup jest już do wymiany....jak widać nie tylko morlany już mam załatwiony na ament:evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Normalnie Gacek mnie dzisiaj rozwalił :loveu: i leżę hahahaaaaa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zdolny chłopak jest - nie każdy by tak potrafił :evil_lol: Szkoda, że nie da się wszystkiego sfilmować co on wymyśli.

Posted

[quote name='apple']A no tak jakoś.....czekam na mamę aż podjedzie do mnie, zostanie z Alą a ja skoczę na zakupki i z Krosiem......no i nie wiem kiedy przyjedzie, wiec nie wiem ile mam czasu:roll:............no.......a zaśpiewaj mi jeszcze:cool3::diabloti:

Aaaaaaaaaa zapomniałam powiedzieć, pośkło mnie dzisiaj........:roll:

To było tak przy goleniu :eviltong::evil_lol:
Pośkło? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']To co było do zgolenia, to już jest zgolone.....reszta się wytrze w oczekiwaniu :evil_lol:

Biedactwo :shake:.....aż mnie cUś strzykło na samą myśl :shake:
To możesz śpiewać w oczekiwaniu......co?:roll:

Niooo boli.........jak zrobię jakiś niekontrolowany ruch to.........ehhhh co ci bede mówić:shake:

Posted

[quote name='apple']To możesz sie golić....mnie to nie przeszkadza w słuchaniu:evil_lol:

Nooo pośkło mnie........tak jak ostatnio:roll:......no może troszkę słabiej bo jestem w stanie sama chodzić i wstawac (chociaż z wielkim bólem):placz: ale i tak boli:-(
Mój kręgosłup jest już do wymiany....jak widać nie tylko morlany już mam załatwiony na ament:evil_lol:

To co było do zgolenia, to już jest zgolone.....reszta się wytrze w oczekiwaniu :evil_lol:

Biedactwo :shake:.....aż mnie cUś strzykło na samą myśl :shake:

Posted

[quote name='apple']To możesz śpiewać w oczekiwaniu......co?:roll:

Niooo boli.........jak zrobię jakiś niekontrolowany ruch to.........ehhhh co ci bede mówić:shake:
Jak Anioła głos, usłyszałem ją.....lalalala :diabloti:

To lepiej nie mów :-(

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak Anioła głos, usłyszałem ją.....lalalala :diabloti:

To lepiej nie mów :-(
Bosszzz tylko nie Feela:roll: Jakiś inny repertuar poproszę:diabloti:

Nic już nie mówię:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Czy pamiętasz jak ze mną tańczyłaś walca...... :p

współodczuwam :-(Walca?

:diabloti::diabloti::diabloti:

No już dobrze......bo sie jeszcze przyzwyczaję:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Bosszzz tylko nie Feela:roll: Jakiś inny repertuar poproszę:diabloti:

Nic już nie mówię:shake::evil_lol:
Czy pamiętasz jak ze mną tańczyłaś walca...... :p

współodczuwam :-(