Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ktoś jednak musiał zjeść :evil_lol:

mam smaka.....a w wypiekach do niczego jestem :shake:

Menrzuś podeślę przepisa na serniczek ... naprawdę nie jest trudny ;) skoro ja go wypiekam :evil_lol:

Uciokam spać życząc dobrej nocki tu obecnym ..jutro rano muszę do lekarza się stawić na kontrolę :roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
eeeeech.....
Ładna pogoda dzisiaj była, no nie? :razz:

czy ja wiem, wieczorem zaczął padać deszcz i do tej pory pada :roll:, to ja wiem czy ładna? :p

Posted

[quote name='Alicja']Menrzuś podeślę przepisa na serniczek ... naprawdę nie jest trudny ;) skoro ja go wypiekam :evil_lol:

Uciokam spać życząc dobrej nocki tu obecnym ..jutro rano muszę do lekarza się stawić na kontrolę :roll:

Spróbuję, ale wiesz..... :shake::placz:

Doooobrej :multi::loveu:....i powodzenia w kontroli :razz:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Cioś mam dla Was:

ja to ta z czuprynką :D

Cmoki for all :*
:roflt::roflt::roflt:....to się nazywa wejście :evil_lol:
A te po bokach to kto? Bo Ciebie od razu poznałem :diabloti:

:calus:

Posted

Miało już pocztówek nie być, ale nie mogłem sie powstrzymać. To już nie tyle, że dla Ptasiorka, ale dla całego dogowego guru -

Ala ma dziś urodzinki :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::cunao:
Wszystkiego :loveu:

Posted

no i się zawstydziłam ..... no ...... dzięki serdeczne

i tak szczególne te życzenia .... bo tak trafne ...to TE DROBIAZGI są tak bardzo ważne ....dzięki :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']no i się zawstydziłam ..... no ...... dzięki serdeczne

i tak szczególne te życzenia .... bo tak trafne ...to TE DROBIAZGI są tak bardzo ważne ....dzięki :multi::loveu:

Jeszcze raz wszystkiego :loveu:
Dobro zawsze wraca do dobroczyńcy :razz:
Oby dziś był doooobry dzień :thumbs:

(Alicję zawstydzić - ale jestem genial :evil_lol:)

Posted

:Rose: wszystkiego najlepszego Alu z okazji urodzin :loveu:
Wszystko co piękne w życiu zdarzyć się może, niech zdarzy się Tobie :Rose:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeszcze raz wszystkiego :loveu:
Dobro zawsze wraca do dobroczyńcy :razz:
Oby dziś był doooobry dzień :thumbs:

(Alicję zawstydzić - ale jestem genial :evil_lol:)

:evil_lol: udało Ci się ;)...dzięki

[quote name='AgaiTheta']buhahahahahha cfffaniak!!!!!!!!!!!!!! (jak zawsze)
ja niepierwsza ale też Alu dla Cię :*
z całego serca big liz :*

i życzę Ci Tych magicznych drobiazgów całą masę!!
Aga ..liz rewelacyjny :evil_lol:
dzięki :calus:

[quote name='Iv_']:Rose: wszystkiego najlepszego Alu z okazji urodzin :loveu:
Wszystko co piękne w życiu zdarzyć się może, niech zdarzy się Tobie :Rose:

Zrobiliście Mi cudną niespodziankę....KWM ;):loveu:

Posted

Po pierwsze bylam wczoraj na konsultacji w ośrodku Ogród, mam sie zglosic za tydzien z wypelniona ankieta. I Pani psychoterapeutka dobierze mi odpowiednia terapie. Czy to bedzie grupa wsparcia czy terapia indywidualna, czasem jest tak, ze nasi bliscy maja nas w nosie co nas boli, ale musimy to zmienic. Dostaje tyle wsparcia od obcych ludzi jak np: menrzus, czy wy tutaj na tym watku.

Alu zycze Ci wszystkiego co najlepsze, zdrowia nie tylko fizycznego, bo jak dusza cierpi tez jest zle, milosci, ale takiej prawdziwej, jesli naprawde kochasz, akceptujesz drugiego czlowieka, bo milosc nie jest za cos tylko wbrew czemus. Szacunku, takiego, ktorym obdarzaja Cie bliscy, ale ktory nie jest wymuszony, radosci i spelnienia wszystkich marzen tych duzych i tych malych...

Posted

[quote name='shirrrapeira']Po pierwsze bylam wczoraj na konsultacji w ośrodku Ogród, mam sie zglosic za tydzien z wypelniona ankieta. I Pani psychoterapeutka dobierze mi odpowiednia terapie. Czy to bedzie grupa wsparcia czy terapia indywidualna, czasem jest tak, ze nasi bliscy maja nas w nosie co nas boli, ale musimy to zmienic. Dostaje tyle wsparcia od obcych ludzi jak np: menrzus, czy wy tutaj na tym watku.

Shirra ....cieszę się że poszłaś ...będzie dobrze

Alu zycze Ci wszystkiego co najlepsze, zdrowia nie tylko fizycznego, bo jak dusza cierpi tez jest zle, milosci, ale takiej prawdziwej, jesli naprawde kochasz, akceptujesz drugiego czlowieka, bo milosc nie jest za cos tylko wbrew czemus. Szacunku, takiego, ktorym obdarzaja Cie bliscy, ale ktory nie jest wymuszony, radosci i spelnienia wszystkich marzen tych duzych i tych malych...

:rose:... dziękuję Ci

Posted

[quote name='Menrzuś']Normalnie - jeNdza :evil_lol:

Paaaaaa:loveu:Nooooooo:evil_lol:

Witaj Menrzusiu!

Ja przychodzę a tu znowu o żarełku było...o jakichś serniczkach...mmmmmmmmniam:p Ale bym zjadła takiego....jak Ala prześle Ci przepis to od razu podaj go do mnie......może nie zchrzanie:evil_lol:

I ktoś ma dzisiaj urodzinki....ups....to ja pędzę z zyczonkami do solenintki:cool3:

Posted

[quote name='Alicja']
:evil_lol: udało Ci się ;)...dzięki

Aga ..liz rewelacyjny :evil_lol:
dzięki :calus:

Zrobiliście Mi cudną niespodziankę....KWM ;):loveu:
Nawet mimo tajemnych zapowiedzi? :razz: Wooooooow:evil_lol:

Bo my jesteśmy specjaliści od niespodzianek ;):loveu:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Po pierwsze bylam wczoraj na konsultacji w ośrodku Ogród, mam sie zglosic za tydzien z wypelniona ankieta. I Pani psychoterapeutka dobierze mi odpowiednia terapie. Czy to bedzie grupa wsparcia czy terapia indywidualna, czasem jest tak, ze nasi bliscy maja nas w nosie co nas boli, ale musimy to zmienic. Dostaje tyle wsparcia od obcych ludzi jak np: menrzus, czy wy tutaj na tym watku.

No i idzie ku dobremu.....i to też dzięki naszej Ali :multi: Czasami wystarczy jedno słowo i wiadomo co dalej robić;)

Posted

[quote name='apple']Nooooooo:evil_lol:

Witaj Menrzusiu!

Ja przychodzę a tu znowu o żarełku było...o jakichś serniczkach...mmmmmmmmniam:p Ale bym zjadła takiego....jak Ala prześle Ci przepis to od razu podaj go do mnie......może nie zchrzanie:evil_lol:

I ktoś ma dzisiaj urodzinki....ups....to ja pędzę z zyczonkami do solenintki:cool3:
Witanko Jabłuszku :multi::loveu:
ciężko zapracowałem na tego przepisa i myślisz, że tak ot Tobie prześlę? :razz::evil_lol:
Tu też możesz składać życzonka - tu jest taki tajemny życzonkowy pokoik :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko Jabłuszku :multi::loveu:
ciężko zapracowałem na tego przepisa i myślisz, że tak ot Tobie prześlę? :razz::evil_lol:
Tu też możesz składać życzonka - tu jest taki tajemny życzonkowy pokoik :cool3:Nooooo tak właśnie myślę:diabloti::loveu:

No to jeszcze raz:

Aluniu Kochana!

Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała,
nie będziesz wiedziała co tracisz...Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca Alu:loveu: