Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Doceniam:loveu: a o której na tą kontrolę jedziecie...bede szczymała:thumbs: za jakieś pół godziny - zabiorą Argonowi trochę krwi i może coś się okaze. Chyba jeszcze sobie zażyczę USG na ten płn w jelitach. Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']za jakieś pół godziny - zabiorą Argonowi trochę krwi i może coś się okaze. Chyba jeszcze sobie zażyczę USG na ten płn w jelitach. Tylko pilnuj co by te wampiry ino troche tej krwi mu zabrały...i detykatnie...bo jak się dowiem że go bolało to się wybiorę do tego Gdańska:mad:;) No ja też myślę, że "dla spokojności" lepiej zrobić USG;) Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Selket']Psysłam na kontrolę :grins: :grins:Dentystyczną jak mniemam:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Tylko pilnuj co by te wampiry ino troche tej krwi mu zabrały...i detykatnie...bo jak się dowiem że go bolało to się wybiorę do tego Gdańska:mad:;) No ja też myślę, że "dla spokojności" lepiej zrobić USG;) Argon to się już przyzwyczaił do igieł - a od swojej ulubionej wetki to wszystko zdzierży :p Też tak myślę - cały miesiąs na hipoalergicznej karmie był, to warto sprawdzić czy zadziałało Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Dentystyczną jak mniemam:diabloti: A skąd, żeś takie wnioski wyciągła??:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selket napisał(a):Psysłam na kontrolę :grins: :grins: I jak wyszła? :razz: bry, bryyyyyyy :multi: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Argon to się już przyzwyczaił do igieł - a od swojej ulubionej wetki to wszystko zdzierży :p Też tak myślę - cały miesiąs na hipoalergicznej karmie był, to warto sprawdzić czy zadziałało Ojej ulubiona nie ulubiona...ma być delikatna:cool1: No a poza tym bedziesz 100% pewien ze nic sie nie dzieje.......ja jestem jak najbardziej ZA:p A skąd, żeś takie wnioski wyciągła??:crazyeye:No jak to skąd.......tak wyszczerzyłaś ząbki jak do kontroli:roll::evil_lol: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Menrzuś napisał(a):I jak wyszła? :razz: bry, bryyyyyyy :multi: Czeeeeeeśććććććć:loveu::loveu::loveu: Jeszcze nie skończyłam kontrolować:shake: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple'] No jak to skąd.......tak wyszczerzyłaś ząbki jak do kontroli:roll::evil_lol: Uśmiechnęłam się do WAS a nie wyszczerzyłam :obrazic: :obrazic: A mi przynajmniej te kulki na pućce nie latają w lewo jak Tobie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Ojej ulubiona nie ulubiona...ma być delikatna:cool1: No a poza tym bedziesz 100% pewien ze nic sie nie dzieje.......ja jestem jak najbardziej ZA:p No jest przecież - na początek parę minut obowiązkowego miziania i na stół. A jak mu wbija igłę w przenią łapę, to zawsze ma wylizany czubek głowy :evil_lol: No jak jesteś za, to robię :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selket napisał(a):Czeeeeeeśććććććć:loveu::loveu::loveu: Jeszcze nie skończyłam kontrolować:shake: A co Ty - ze skarbówki jesteś, że tak szczegółowo kontrolujesz? :crazyeye: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Menrzuś napisał(a):A co Ty - ze skarbówki jesteś, że tak szczegółowo kontrolujesz? :crazyeye: A Ty nie wiesz, że w internecie to wszyscy mogą siedzieć???:diabloti: I ja może jestem Wojtek i mam 16 lat i jestem ze skarbówki :obrazic: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']No jest przecież - na początek parę minut obowiązkowego miziania i na stół. A jak mu wbija igłę w przenią łapę, to zawsze ma wylizany czubek głowy :evil_lol: No jak jesteś za, to robię :multi::loveu:No masz...baba wie jak się ustawić......nie dość za zarabia to jeszcze ma darmowe żelowanie:cool1::evil_lol: Tak możesz robić- JESTEM ZA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uśmiechnęłam się do WAS a nie wyszczerzyłam :obrazic: :obrazic: A mi przynajmniej te kulki na pućce nie latają w lewo jak Tobie:diabloti:Ojj no dobrze uśmiechnęłas się tak szeroko jak do kontroli:diabloti: No mnie latają bo wiesz....gwiazda musi być czujna....jeszcze jakiś psychofan mnie napadnie i co?:cool1: Muszę sama o siebie zadbać bo mój bodyguard smiga z psem na kontrole;) Dobra wy leććcie na kontrolę, Selketowa w tym czasie skontroluje dokumentnie tego bloga a ja lece na zakupki i wpadnę z pracy zapytać jak tam Argon;) No to kazdy wie co ma robić?:evil_lol: moge iść:diabloti: paaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selket napisał(a):A Ty nie wiesz, że w internecie to wszyscy mogą siedzieć???:diabloti: I ja może jestem Wojtek i mam 16 lat i jestem ze skarbówki :obrazic: :eek2:......to ja śmigam :scared: lecimy na kontrolę....paaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']:eek2:......to ja śmigam :scared: lecimy na kontrolę....paaaaaaaaaaa :multi::loveu: paaa:loveu: Trzmnijcie sie:loveu: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 I wszyscy mnie opuścili:-( I jak tu być szczerym, to uciekają:-( Phi, strzelę sobie focha na odchodnym :obrazic: :obrazic: Przeca nie będę się sama tu rozbijać :obrazic: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Selket']I wszyscy mnie opuścili:-( I jak tu być szczerym, to uciekają:-( Phi, strzelę sobie focha na odchodnym :obrazic: :obrazic: Przeca nie będę się sama tu rozbijać :obrazic: Goopia:loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Goopia:loveu::loveu::loveu: I jeszcze mnie przezywa :obrazic: :obrazic: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :mdleje: a te 2 od rana tu nawijają ....a ja potem 7 stron nadrabiam :placz::placz::placz: Argonik Cioteczka zaciska :kciuki: Doberek :grins: Quote
Iv_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cześć :sweetCyb: cześć :sweetCyb: cześć :sweetCyb: :diabloti: Argon :kciuki: Quote
Bila Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cześć ciotki kochane, Wujaszku kontrolny też:loveu::loveu::loveu:. Menrzuś u weta, my też będziem. Jabłka strawione bezproblemowo, za to spacer z kolega ulubionym rano skończył się rozwaleniem łapy:shake:. Wet o 12 przyjmuje, trza jechać:shake: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Selket']I jeszcze mnie przezywa :obrazic: :obrazic:No mówię że gooptas z ciebie:loveu: MENRZUŚ! No i co? No i co? Bo tu już z nerwów pypcia dostaje:mad: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple'] MENRZUŚ! No i co? No i co? Bo tu już z nerwów pypcia dostaje:mad: Argonik Cioteczka zaciska :kciuki: Argon :kciuki: Dobrze te kciuki trzymałyście - po zrobieniu USG Pani doktórka stwierdziła, że Argon jest książkowym okazem zdrowia :multi:......trochę wątroba jest zwłókniona, ale po takiej ilości narkoz i taaaaakiej ilości różnistych lekarstw, to i tak dobrze wygląda. Prostata jak orzeszek, śledziona w normie (a była ponad dwukrotnie większa) Krew pobrana, nawet na jakieś białko :-o - wyniki jutro wieczorkiem Quote
Recommended Posts