Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Doceniam:loveu:

a o której na tą kontrolę jedziecie...bede szczymała:thumbs:
za jakieś pół godziny - zabiorą Argonowi trochę krwi i może coś się okaze. Chyba jeszcze sobie zażyczę USG na ten płn w jelitach.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']za jakieś pół godziny - zabiorą Argonowi trochę krwi i może coś się okaze. Chyba jeszcze sobie zażyczę USG na ten płn w jelitach.
Tylko pilnuj co by te wampiry ino troche tej krwi mu zabrały...i detykatnie...bo jak się dowiem że go bolało to się wybiorę do tego Gdańska:mad:;)

No ja też myślę, że "dla spokojności" lepiej zrobić USG;)

Posted

[quote name='apple']Tylko pilnuj co by te wampiry ino troche tej krwi mu zabrały...i detykatnie...bo jak się dowiem że go bolało to się wybiorę do tego Gdańska:mad:;)

No ja też myślę, że "dla spokojności" lepiej zrobić USG;)
Argon to się już przyzwyczaił do igieł - a od swojej ulubionej wetki to wszystko zdzierży :p
Też tak myślę - cały miesiąs na hipoalergicznej karmie był, to warto sprawdzić czy zadziałało

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon to się już przyzwyczaił do igieł - a od swojej ulubionej wetki to wszystko zdzierży :p
Też tak myślę - cały miesiąs na hipoalergicznej karmie był, to warto sprawdzić czy zadziałało
Ojej ulubiona nie ulubiona...ma być delikatna:cool1:

No a poza tym bedziesz 100% pewien ze nic sie nie dzieje.......ja jestem jak najbardziej ZA:p

A skąd, żeś takie wnioski wyciągła??:crazyeye:
No jak to skąd.......tak wyszczerzyłaś ząbki jak do kontroli:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']
No jak to skąd.......tak wyszczerzyłaś ząbki jak do kontroli:roll::evil_lol:
Uśmiechnęłam się do WAS a nie wyszczerzyłam :obrazic: :obrazic:
A mi przynajmniej te kulki na pućce nie latają w lewo jak Tobie:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ojej ulubiona nie ulubiona...ma być delikatna:cool1:

No a poza tym bedziesz 100% pewien ze nic sie nie dzieje.......ja jestem jak najbardziej ZA:p

No jest przecież - na początek parę minut obowiązkowego miziania i na stół. A jak mu wbija igłę w przenią łapę, to zawsze ma wylizany czubek głowy :evil_lol:
No jak jesteś za, to robię :multi::loveu:

Posted

Selket napisał(a):
Czeeeeeeśććććććć:loveu::loveu::loveu: Jeszcze nie skończyłam kontrolować:shake:

A co Ty - ze skarbówki jesteś, że tak szczegółowo kontrolujesz? :crazyeye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A co Ty - ze skarbówki jesteś, że tak szczegółowo kontrolujesz? :crazyeye:

A Ty nie wiesz, że w internecie to wszyscy mogą siedzieć???:diabloti: I ja może jestem Wojtek i mam 16 lat i jestem ze skarbówki :obrazic:

Posted

[quote name='Menrzuś']No jest przecież - na początek parę minut obowiązkowego miziania i na stół. A jak mu wbija igłę w przenią łapę, to zawsze ma wylizany czubek głowy :evil_lol:
No jak jesteś za, to robię :multi::loveu:No masz...baba wie jak się ustawić......nie dość za zarabia to jeszcze ma darmowe żelowanie:cool1::evil_lol:

Tak możesz robić- JESTEM ZA!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uśmiechnęłam się do WAS a nie wyszczerzyłam :obrazic: :obrazic:
A mi przynajmniej te kulki na pućce nie latają w lewo jak Tobie:diabloti:
Ojj no dobrze uśmiechnęłas się tak szeroko jak do kontroli:diabloti:

No mnie latają bo wiesz....gwiazda musi być czujna....jeszcze jakiś psychofan mnie napadnie i co?:cool1: Muszę sama o siebie zadbać bo mój bodyguard smiga z psem na kontrole;)

Dobra wy leććcie na kontrolę, Selketowa w tym czasie skontroluje dokumentnie tego bloga a ja lece na zakupki i wpadnę z pracy zapytać jak tam Argon;)

No to kazdy wie co ma robić?:evil_lol:

moge iść:diabloti:

paaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

Selket napisał(a):
A Ty nie wiesz, że w internecie to wszyscy mogą siedzieć???:diabloti: I ja może jestem Wojtek i mam 16 lat i jestem ze skarbówki :obrazic:

:eek2:......to ja śmigam :scared:

lecimy na kontrolę....paaaaaaaaaaa :multi::loveu:

Posted

I wszyscy mnie opuścili:-(
I jak tu być szczerym, to uciekają:-(

Phi, strzelę sobie focha na odchodnym :obrazic: :obrazic:
Przeca nie będę się sama tu rozbijać :obrazic:

Posted

[quote name='Selket']I wszyscy mnie opuścili:-(
I jak tu być szczerym, to uciekają:-(

Phi, strzelę sobie focha na odchodnym :obrazic: :obrazic:
Przeca nie będę się sama tu rozbijać :obrazic:
Goopia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć ciotki kochane, Wujaszku kontrolny też:loveu::loveu::loveu:. Menrzuś u weta, my też będziem. Jabłka strawione bezproblemowo, za to spacer z kolega ulubionym rano skończył się rozwaleniem łapy:shake:. Wet o 12 przyjmuje, trza jechać:shake:

Posted

[quote name='Selket']I jeszcze mnie przezywa :obrazic: :obrazic:No mówię że gooptas z ciebie:loveu:

MENRZUŚ!
No i co? No i co? Bo tu już z nerwów pypcia dostaje:mad:

Posted

[quote name='apple']
MENRZUŚ!
No i co? No i co? Bo tu już z nerwów pypcia dostaje:mad:

Argonik Cioteczka zaciska :kciuki:

Argon :kciuki:

Dobrze te kciuki trzymałyście - po zrobieniu USG Pani doktórka stwierdziła, że Argon jest książkowym okazem zdrowia :multi:......trochę wątroba jest zwłókniona, ale po takiej ilości narkoz i taaaaakiej ilości różnistych lekarstw, to i tak dobrze wygląda. Prostata jak orzeszek, śledziona w normie (a była ponad dwukrotnie większa)
Krew pobrana, nawet na jakieś białko :-o - wyniki jutro wieczorkiem