Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Heeeelllllooooł!:mad:Ale ja nadal nic nie kumam....co za ogieńki? gadać mi tu szybko Iv_ takie :roll: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Iv_'] czegóż się nie robi, żeby Cię zadowolić :diabloti: Normalnie - Supernowa :evil_lol: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Heeeelllllooooł!:mad:Ale ja nadal nic nie kumam....co za ogieńki? gadać mi tu szybko Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Ty mnie tu nie czaruj...tylko gadaj jak "krowie na rowie":mad:....bo zaraz muszę uciekać.....a nie chcę żeby mnie pypeć męczył przez cały dzień:placz: Iv już chyba dokładnie się wypowiedziała :p;) Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: O ja goopia pipa nie zakumałam:splat: Gratuluję:Rose: :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']yyyyyy no to już temat dla dorosłych......:oops::oops::oops: Uciekam.....paaaaaaaaaaaaa:loveu: Miłegooooooooooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Ta kuracja antystresowa ma widać działanie uboczne - prostuje zwoje. Trzeba będzie nad tym popracować jeszcze :diabloti:Ty mnie tu nie czaruj...tylko gadaj jak "krowie na rowie":mad:....bo zaraz muszę uciekać.....a nie chcę żeby mnie pypeć męczył przez cały dzień:placz: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bila napisał(a):Ja tam cię lubię czytać:evil_lol: A słyszałem, że się specjalizujesz w kryminałach :razz: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: O ja goopia pipa nie zakumałam:splat: Gratuluję:Rose: :oops: dziekuję :loveu: jak to miło wprowadzić Jabłuszkową w zaklopatanie :evil_lol: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Iv_']Iv_ takie :roll: :roll: :roll: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: O ja goopia pipa nie zakumałam:splat: Gratuluję:Rose: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Iv_'] czegóż się nie robi, żeby Cię zadowolić :diabloti: yyyyyy no to już temat dla dorosłych......:oops::oops::oops: Uciekam.....paaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Co to za śmichy hihi mi tu:mad:................już nie można miec gorszego dnia....pffffffff:obrazic: Nie noooooo....można :roll: :roflt::roflt: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bila napisał(a):Ja tam cię lubię czytać:evil_lol: oj :oops: :loveu: masz nerwy kobieto :cool1: :evil_lol: Quote
Bila Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):Boszszsze coś mi się przykleiło nowego :roll: te łapki były taki piękne ;) Stanowczo za dużo pypłam jęzorem tutaj :shake: Ja tam cię lubię czytać:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Co to za śmichy hihi mi tu:mad:................już nie można miec gorszego dnia....pffffffff:obrazic: :glaszcze: Appelka można można :p nawet Gwiazdy miewają gorsze dni :evil_lol: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt: Co to za śmichy hihi mi tu:mad:................już nie można miec gorszego dnia....pffffffff:obrazic: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']yyyyyy no to już temat dla dorosłych......:oops::oops::oops: Uciekam.....paaaaaaaaaaaaa:loveu: resztę dolończymy na ....PW:evil_lol:, żeby młodzieży nie zawstydzać :diabloti: Miłego dnia :multi: paaaaaaaa:loveu: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Grunt to samozadowolenie - od razu w pokoju jest jaśniej :evil_lol: aaaaa i teraz wiem dlaczego tak szybko dojrzałeś ten mój "ogienek" bo rozświetliłam Ci pokój ale ja jestem gwiazdorska :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Iv_']aaaaa i teraz wiem dlaczego tak szybko dojrzałeś ten mój "ogienek" bo rozświetliłam Ci pokój ale ja jestem gwiazdorska :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :diabloti::diabloti::diabloti: Rozświetliłaś w innym pokoiku, ale blask i tutaj doszedł :razz::multi: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Rozświetliłaś w innym pokoiku, ale blask i tutaj doszedł :razz::multi: w jakim innym? :roll: zaczynam ciężko kumać jak Jabłkowa :roll: :p Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):w jakim innym? :roll: zaczynam ciężko kumać jak Jabłkowa :roll: :p Bunia Ci ogieńka zapaliła :multi: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Bunia Ci ogieńka zapaliła :multi: wiem o tym :loveu: i w zasadzie tam go chciałam "zaświecić" a potem blask jego przenieść tutaj ;) Muszę przyznać, żę bardzo bystry jesteś :multi: :p :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):wiem o tym :loveu: i w zasadzie tam go chciałam "zaświecić" a potem blask jego przenieść tutaj ;) Muszę przyznać, żę bardzo bystry jesteś :multi: :p :evil_lol: No to co mi z tym niekumaniem po oczach dajesz? :eviltong: Trzeba mieć oczy dookoła głowy ;) Śmigam z pieskami......a potem mycie lodówki :roll:.....i łazienki :mdleje: paaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Menrzuś napisał(a):No to co mi z tym niekumaniem po oczach dajesz? :eviltong: Trzeba mieć oczy dookoła głowy ;) Śmigam z pieskami......a potem mycie lodówki :roll:.....i łazienki :mdleje: paaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: :cool1: prowokowałam :eviltong:, chciałam bystrość sprawdzić i zdałeś pozytywnie :multi: Śmigaj :multi: miłych spacerków :loveu: i miłego mycia :roll: ja gotuję kuraka na galaretkę ;) Quote
Bila Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iv_ napisał(a):ja gotuję kuraka na galaretkę ;) To jednak kupiłaś golasa:cool3: Quote
Recommended Posts