Bila Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No to też wszyscy się na Dogo spotkaliśmy. I możemy sobie o tych breweriach popisać i pogadać i nikt się nie dziwi:evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bila napisał(a):Super, że Argon okaz zdrowia:multi::multi::multi::multi:. My kulejemy, jednak nie szkło, tylko pazur, złamał się tak, że trzeba było cały ściągnąć:shake::shake:. Kuna:shake: Z dwojga złego, to chyba lepiej jak pazur :roll:......to szybko się zagoi - mój poprzedni jamniol takie cUś też miał Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja']da biszkopt radę ;) My dziś też na spacerze spotkaliśmy biszkopta ...KUFEL ma na imię ...Ozzy sprawdzał co Kufel jadł na obiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wylizał mu mordziulkę :evil_lol: MENRZUŚ ...... :calus: ....ty wiesz co :oops:.....DZIĘKUJĘ :Rose: Ja tam kufel też lubię :p :razz::loveu: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież to ty na wsi mieszkasz :eviltong::evil_lol:No i co? I twoim zdaniem mam se kure złapać i się jej łapką sama podrapać:roll:........sama?:crazyeye: ogoooopłeś.........zbieraj się i przybywaj:mad: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bila napisał(a):Postaram się Jabłuszkowa:evil_lol:. najbardziej mnie zadziwia, że jak mnie się coś stanie i boli, to normalnie funkcjonuję i już, a ten cokolwiek sobie zrobi, to się z nerw wychodzi:angryy::evil_lol:. Obłęd jakiś. Ja z rozwaloną od konserwy ręką miesiąc chodziłam i w końcu się zgoiło, bez żadnych interwencji lekarskich:evil_lol: Widzisz, widzisz? I po co grzebałaś paluchem w tej puszce? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']No chłop to w końcu jest.....a nie wiesz jak jest z chłopami:razz:......nam rękę urwie i chodzimy i żyjemy a ich paluszek zaboli i pogotowie trzeba wzywać:evil_lol: a tak na serio to u mnie jest to samo......jak cos z Kronosem to panika w domu......zamieszanie, weci i te sprawy...masakra...pogoopielismy jak to mówiła moja babcia:evil_lol: Tylko bez inwektyw na chłopów :shake:......to Wy takie delykatne - musnąć i już siniak :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']No i co? I twoim zdaniem mam se kure złapać i się jej łapką sama podrapać:roll:........sama?:crazyeye: ogoooopłeś.........zbieraj się i przybywaj:mad: ale ja się kurów boję - mają taaaaakie dzioby :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Śmigam do domku kochani :multi:- do jutra;)....paaaaaaaaaa:loveu: Czymnij się :multi::loveu: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hmmm.....ja to chyba tenteges jestem, bo jak Niuniasty naderwał pazura, to my wyrwałam sekatorem, żeby sobie nie rozwalał. A potem popsiukałam neomycyną, coby nie było zakażenia. A potem zadzwoniłam do weta i się dowiedziałam, że po co dzwonię skoro wszystko dobrze zrobiłam i już:roll: I trzeba czekać aż odrośnie. Mały wyrwał dwa pazurki i odrosły mu takie bielutkie:loveu: A no i zrezygnowaliśmy z taplania się w błocie, ale opatrunku nie nosił:roll: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Śmigam do domku kochani :multi:- do jutra;)....paaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha a wy to niby nie...lekko główka zaćmi i już umierajacy jesteście:evil_lol: Przecież nie za dzioby je bedziesz łapał:roll::evil_lol: Być mężczyzną:diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Normalnie - jeNdza :evil_lol: Paaaaaa:loveu: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko bez inwektyw na chłopów :shake:......to Wy takie delykatne - musnąć i już siniak :eviltong::evil_lol: Buhahahahahaha a wy to niby nie...lekko główka zaćmi i już umierajacy jesteście:evil_lol: ale ja się kurów boję - mają taaaaakie dzioby :crazyeye: Przecież nie za dzioby je bedziesz łapał:roll::evil_lol: Być mężczyzną:diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bila ...weź zasypuj biszkoptowi takim proszeczkiem z apteki DERMATOL ...saszetka 2 zł kosztuje ...a środek naprawdę świetny ;) ja za wami nie nadążam ...tym bardziej ze posty skaczą po całej stronce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: upiekłam SERNICZEK :multi::multi::multi: Quote
Bila Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Widzisz, widzisz? I po co grzebałaś paluchem w tej puszce? :evil_lol: Nie zgadniesz:evil_lol: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja']upiekłam SERNICZEK :multi::multi::multi: Ja też:multi::multi::multi: W środę:multi: Nie ma już:-( Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja'] ja za wami nie nadążam ...tym bardziej ze posty skaczą po całej stronce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: upiekłam SERNICZEK :multi::multi::multi: Współodczuwam :roll:......tez jak się cofam, to trudno mi zrozumieć o co chodziło :evil_lol: smaka mi tylko zrobiłaś :shake::p Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bila napisał(a):Nie zgadniesz:evil_lol: To zależy po czym ta puszka była. Jeżeli po śledziach, to faktycznie, że nie zgadnę :shake:......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 jbk napisał(a):Dobry wieczór :) Czytam sobie :) Ty to masz zdrowie dziewczyno:crazyeye:.......uważaj żebyś jakiś spięć w synapsach nie dostała :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selket napisał(a):Ja też:multi::multi::multi: W środę:multi: Nie ma już:-( Tylko nie wmawiaj mi, że Iv zjadła :evil_lol: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko nie wmawiaj mi, że Iv zjadła :evil_lol: Hmmm........... a wiesz nie miałam zamiaru jej o to podejrzewać. Ale skoro TY takie rzeczy mi podsuwasz to może jednak jest coś w tym :grins: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Współodczuwam :roll:......tez jak się cofam, to trudno mi zrozumieć o co chodziło :evil_lol: a już myślałam że to ja mam tylko problemy z tym :evil_lol::evil_lol: smaka mi tylko zrobiłaś :shake::p sama se narobiłam :evil_lol::evil_lol:... ślinka mi cieknie ale zrobiłam dziś zakaz konsumpcji serniczka :roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selket napisał(a):Hmmm........... a wiesz nie miałam zamiaru jej o to podejrzewać. Ale skoro TY takie rzeczy mi podsuwasz to może jednak jest coś w tym :grins: Ktoś jednak musiał zjeść :evil_lol: mam smaka.....a w wypiekach do niczego jestem :shake: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja'] sama se narobiłam :evil_lol::evil_lol:... ślinka mi cieknie ale zrobiłam dziś zakaz konsumpcji serniczka :roll::evil_lol: Dogo nas chyba na próbę wystawia :mad: Ja bym nie wytrzymał chyba i chociaż paluchem coś uszczknął :roll::evil_lol: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Ktoś jednak musiał zjeść :evil_lol: mam smaka.....a w wypiekach do niczego jestem :shake: A daj spokój, skoro JA sobie poradziłam SAMA, bez Ksysia, z całym tym sernikiem, SAMA zrobiłam ciasto i SAMA zrobiłam masę serową, i się nadawał do jedzenia to znaczy, że i Ty sobie poradzisz ;) Quote
Recommended Posts