Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
Super, że Argon okaz zdrowia:multi::multi::multi::multi:.

My kulejemy, jednak nie szkło, tylko pazur, złamał się tak, że trzeba było cały ściągnąć:shake::shake:. Kuna:shake:

Z dwojga złego, to chyba lepiej jak pazur :roll:......to szybko się zagoi - mój poprzedni jamniol takie cUś też miał

Posted

[quote name='Alicja']da biszkopt radę ;)

My dziś też na spacerze spotkaliśmy biszkopta ...KUFEL ma na imię ...Ozzy sprawdzał co Kufel jadł na obiad :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wylizał mu mordziulkę :evil_lol:

MENRZUŚ ...... :calus: ....ty wiesz co :oops:.....DZIĘKUJĘ :Rose:

Ja tam kufel też lubię :p

:razz::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież to ty na wsi mieszkasz :eviltong::evil_lol:No i co? I twoim zdaniem mam se kure złapać i się jej łapką sama podrapać:roll:........sama?:crazyeye:

ogoooopłeś.........zbieraj się i przybywaj:mad:

Posted

Bila napisał(a):
Postaram się Jabłuszkowa:evil_lol:. najbardziej mnie zadziwia, że jak mnie się coś stanie i boli, to normalnie funkcjonuję i już, a ten cokolwiek sobie zrobi, to się z nerw wychodzi:angryy::evil_lol:. Obłęd jakiś. Ja z rozwaloną od konserwy ręką miesiąc chodziłam i w końcu się zgoiło, bez żadnych interwencji lekarskich:evil_lol:

Widzisz, widzisz? I po co grzebałaś paluchem w tej puszce? :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No chłop to w końcu jest.....a nie wiesz jak jest z chłopami:razz:......nam rękę urwie i chodzimy i żyjemy a ich paluszek zaboli i pogotowie trzeba wzywać:evil_lol:

a tak na serio to u mnie jest to samo......jak cos z Kronosem to panika w domu......zamieszanie, weci i te sprawy...masakra...pogoopielismy jak to mówiła moja babcia:evil_lol:
Tylko bez inwektyw na chłopów :shake:......to Wy takie delykatne - musnąć i już siniak :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No i co? I twoim zdaniem mam se kure złapać i się jej łapką sama podrapać:roll:........sama?:crazyeye:

ogoooopłeś.........zbieraj się i przybywaj:mad:
ale ja się kurów boję - mają taaaaakie dzioby :crazyeye:

Posted

Hmmm.....ja to chyba tenteges jestem, bo jak Niuniasty naderwał pazura, to my wyrwałam sekatorem, żeby sobie nie rozwalał. A potem popsiukałam neomycyną, coby nie było zakażenia. A potem zadzwoniłam do weta i się dowiedziałam, że po co dzwonię skoro wszystko dobrze zrobiłam i już:roll: I trzeba czekać aż odrośnie. Mały wyrwał dwa pazurki i odrosły mu takie bielutkie:loveu: A no i zrezygnowaliśmy z taplania się w błocie, ale opatrunku nie nosił:roll:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahaha a wy to niby nie...lekko główka zaćmi i już umierajacy jesteście:evil_lol:

Przecież nie za dzioby je bedziesz łapał:roll::evil_lol:

Być mężczyzną:diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
Normalnie - jeNdza :evil_lol:

Paaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko bez inwektyw na chłopów :shake:......to Wy takie delykatne - musnąć i już siniak :eviltong::evil_lol:
Buhahahahahaha a wy to niby nie...lekko główka zaćmi i już umierajacy jesteście:evil_lol:

ale ja się kurów boję - mają taaaaakie dzioby :crazyeye:

Przecież nie za dzioby je bedziesz łapał:roll::evil_lol:

Być mężczyzną:diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

Bila ...weź zasypuj biszkoptowi takim proszeczkiem z apteki DERMATOL ...saszetka 2 zł kosztuje ...a środek naprawdę świetny ;)

ja za wami nie nadążam ...tym bardziej ze posty skaczą po całej stronce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

upiekłam SERNICZEK :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja']
ja za wami nie nadążam ...tym bardziej ze posty skaczą po całej stronce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

upiekłam SERNICZEK :multi::multi::multi:

Współodczuwam :roll:......tez jak się cofam, to trudno mi zrozumieć o co chodziło :evil_lol:

smaka mi tylko zrobiłaś :shake::p

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tylko nie wmawiaj mi, że Iv zjadła :evil_lol:

Hmmm........... a wiesz nie miałam zamiaru jej o to podejrzewać. Ale skoro TY takie rzeczy mi podsuwasz to może jednak jest coś w tym :grins:

Posted

[quote name='Menrzuś']Współodczuwam :roll:......tez jak się cofam, to trudno mi zrozumieć o co chodziło :evil_lol:

a już myślałam że to ja mam tylko problemy z tym :evil_lol::evil_lol:

smaka mi tylko zrobiłaś :shake::p

sama se narobiłam :evil_lol::evil_lol:... ślinka mi cieknie ale zrobiłam dziś zakaz konsumpcji serniczka :roll::evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Hmmm........... a wiesz nie miałam zamiaru jej o to podejrzewać. Ale skoro TY takie rzeczy mi podsuwasz to może jednak jest coś w tym :grins:

Ktoś jednak musiał zjeść :evil_lol:

mam smaka.....a w wypiekach do niczego jestem :shake:

Posted

[quote name='Alicja']
sama se narobiłam :evil_lol::evil_lol:... ślinka mi cieknie ale zrobiłam dziś zakaz konsumpcji serniczka :roll::evil_lol:
Dogo nas chyba na próbę wystawia :mad:

Ja bym nie wytrzymał chyba i chociaż paluchem coś uszczknął :roll::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ktoś jednak musiał zjeść :evil_lol:

mam smaka.....a w wypiekach do niczego jestem :shake:

A daj spokój, skoro JA sobie poradziłam SAMA, bez Ksysia, z całym tym sernikiem, SAMA zrobiłam ciasto i SAMA zrobiłam masę serową, i się nadawał do jedzenia to znaczy, że i Ty sobie poradzisz ;)