Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Myślisz, że to to??? Jesteś tego PEWNA? :grins: W dzisiejszych czasach to niczego nie można być pewnym:shake: :evil_lol: Ale jednej rzeczy jestem pewna, do gararety ocet i koniec:diabloti: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Menrzuś']A ocet winny z czerwonego wina nie może być? :razz: ach ta dzisiejsza młodzież :roll: Ne, ocet biały z buteleczki na półeczce, albo cytrynka z lodóweczki:diabloti: Ja tam się młodzieżą nie czuję :grins: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Normalnie patrz, jeden ocet i jak moje akcje wzrosły:evil_lol::evil_lol: Właśnie - ale ten świat jest porąbany :evil_lol: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Normalnie patrz, jeden ocet i jak moje akcje wzrosły:evil_lol::evil_lol: Myślisz, że to to??? Jesteś tego PEWNA? :grins: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Ne, ocet biały z buteleczki na półeczce, albo cytrynka z lodóweczki:diabloti: Ja tam się młodzieżą nie czuję :grins: No to jak nie młodzież, to dzidzi chyba........to za Gonzika :diabloti: biały winny do sałatek dodaję :razz: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):W dzisiejszych czasach to niczego nie można być pewnym:shake: :evil_lol: Ale jednej rzeczy jestem pewna, do gararety ocet i koniec:diabloti: Kurde, źle rozpisałam nerwy :mdleje: I teraz mi kończynka konika żle działa:placz: No i so, teraz muszę dopisać,a ja nie lubiam takich dopisków robić:-( :mdleje: W sumie masz rację:roll: Ocet lepsiejszy, ale cytrynka też pyszna:roll: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Trochę jednak od żółwi się różnimy :evil_lol: Oczywiście - kultura to podstawa :razz: CUś kombinujesz.....albo mi się wydawało :roll: Ale czemu żółw?:roll: Ja myślałam o śwince morskiej, ta to jest samodzielna:multi: Ja nigdy nic nie kombinowałam :obrazic: Iv, prawda???????????????????????:placz::placz::placz: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):No to jak nie młodzież, to dzidzi chyba........to za Gonzika :diabloti: biały winny do sałatek dodaję :razz: Jak za Gonzika??? :obrazic: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Jak za Gonzika??? :obrazic: Już się przyzwyczaiłem do tej twojej emoty :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Selket']Ale czemu żółw?:roll: Ja myślałam o śwince morskiej, ta to jest samodzielna:multi: Ja nigdy nic nie kombinowałam :obrazic: Iv, prawda???????????????????????:placz::placz::placz: A bo mi się tak jakoś skojarzyło :p Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Selket']Ale czemu żółw?:roll: Ja myślałam o śwince morskiej, ta to jest samodzielna:multi: Ja nigdy nic nie kombinowałam :obrazic: Iv, prawda???????????????????????:placz::placz::placz: ja nic nie wiem :roll: na niczym się nie znam :roll: ja tu tylko tak sobie eeeeee noooooooo przyszłam popatrzeć :roll: :diabloti: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):ja nic nie wiem :roll: na niczym się nie znam :roll: ja tu tylko tak sobie eeeeee noooooooo przyszłam popatrzeć :roll: :diabloti: Mhm...muszę się zastanowić czy się obrazić:roll: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Selket']Ma swój urok, prawda? :grins: :grins: DOBRANOC GADUSZKI :sleep2: :sleep2: :sleep2: Zawsze tak twierdziłem :evil_lol: Tęczowych :multi: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobranoc:loveu::loveu:. Ja też lecę spać, bo nie wiadomo, czy w nocy nie będę lecieć:angryy:. Biszkoptowa gadzina zeżarła dziś tyle jabłek (2 dostał, dwa ukradł) i może cuś z tego być... smierdzącego. papaty:hand: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Już się przyzwyczaiłem do tej twojej emoty :evil_lol: Ma swój urok, prawda? :grins: :grins: DOBRANOC GADUSZKI :sleep2: :sleep2: :sleep2: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Dobranoc:loveu::loveu:. Ja też lecę spać, bo nie wiadomo, czy w nocy nie będę lecieć:angryy:. Biszkoptowa gadzina zeżarła dziś tyle jabłek (2 dostał, dwa ukradł) i może cuś z tego być... smierdzącego. papaty:hand: Nie będe wróżyć, ale...... :diabloti: Śpij spokojnie :multi: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Dobranoc:loveu::loveu:. Ja też lecę spać, bo nie wiadomo, czy w nocy nie będę lecieć:angryy:. Biszkoptowa gadzina zeżarła dziś tyle jabłek (2 dostał, dwa ukradł) i może cuś z tego być... smierdzącego. papaty:hand: o kurcze :roll: nie brzmi to najlepiej ;) Spokojnej nocki :loveu: i bez........jakieś katastrofy :roll: paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Północ wybiła - czas śmigać. Jutro do wetki z Argonem jadę na konrolę. Dooooooobrej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Spokojnych snów :loveu: i powodzenia na kontroli :multi: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale się na noc za jedzenie wzieli ....to niezdrowo :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Północ wybiła - czas śmigać. Jutro do wetki z Argonem jadę na konrolę. Dooooooobrej :multi::loveu: to ja ....................:kciuki: Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Witam Was Kochani:multi::loveu: ależ tu kulinarnie...mmmm też bym zjadła taką gararetke:roll: Też sobie zrobię.....mmmmhhhhhhh:p U mnie dzisiaj słonko....posłałes mi czy co?:hmmmm::evil_lol: Alllllleż sie za wami stęskiniłam:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja'] to ja ....................:kciuki: dzięki ;) Quote
Menrzuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='apple']Witam Was Kochani:multi::loveu: ależ tu kulinarnie...mmmm też bym zjadła taką gararetke:roll: Też sobie zrobię.....mmmmhhhhhhh:p U mnie dzisiaj słonko....posłałes mi czy co?:hmmmm::evil_lol: Alllllleż sie za wami stęskiniłam:loveu: Dzieńdoberek :loveu::multi: W takiej depresji byłaś, to Ci odesłałem ;) Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek :loveu::multi: W takiej depresji byłaś, to Ci odesłałem ;)Doceniam:loveu: a o której na tą kontrolę jedziecie...bede szczymała:thumbs: Quote
Recommended Posts