Iv_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bila napisał(a):To jednak kupiłaś golasa:cool3: ano kupiłam :cool3: tak mi się rozbuchł aptetyt na tą gararetę, że musiałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cześć.... Śmierdzi mi fartuszek i mam utytłany rękawek, ale jestem:roll: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie noooooo....można :roll: :roflt::roflt:PPpppppfffffff:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: :glaszcze: Appelka można można :p nawet Gwiazdy miewają gorsze dni :evil_lol:Prawda?:roll: Ty jedyna mnie rozumiesz...bo INNI to mnie wyśmiewają:obrazic: Selket Cześć.... Śmierdzi mi fartuszek i mam utytłany rękawek, ale jestem:roll:Bossszzz czym ci śmierdzi:crazyeye: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple'] Bossszzz czym ci śmierdzi:crazyeye: Noooo...........formalinką i mięskiem:roll: I wszystko śmierdzi:roll: Trza uprać:roll: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Noooo...........formalinką i mięskiem:roll: I wszystko śmierdzi:roll: Trza uprać:roll: Jeeeessssoooo:eek2: formalinką...mieskiem.....bossszzz coś ty dzisiaj robiła:crazyeye: Mam nadzieje że Gonzo jest cały:mad::evil_lol: No chyba że nie wiesz jak się robi galaretkę z kurczaka:evil_lol: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Jeeeessssoooo:eek2: formalinką...mieskiem.....bossszzz coś ty dzisiaj robiła:crazyeye: Mam nadzieje że Gonzo jest cały:mad::evil_lol: No chyba że nie wiesz jak się robi galaretkę z kurczaka:evil_lol: Myślałam, że tak się robi gararetkę:oops::placz: Nie, tak?:-( Gonzo, cały.... Konik nie:shake: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Myślałam, że tak się robi gararetkę:oops::placz: Nie, tak?:-( Gonzo, cały.... Konik nie:shake:Ojjj no to trzeba była zapytac a nie moczyć kure w formalinie...i kto to teraz bedzie jadł?:cool1: Ojjjj czemu zrobiliście ała konikowi.........niedobrzy:placz: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Ojjj no to trzeba była zapytac a nie moczyć kure w formalinie...i kto to teraz bedzie jadł?:cool1: Tatuś:loveu: Ojjjj czemu zrobiliście ała konikowi.........niedobrzy:placz: Nie całemu tylko nóżce samej...I tak go nie bolało już:roll: A ja sobie palca rozcięłam a rękawiczki nie:roll: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Nie całemu tylko nóżce samej...I tak go nie bolało już:roll: A ja sobie palca rozcięłam a rękawiczki nie:roll: Biedny tatuś:shake::evil_lol: I tak ała.......buuuuuuuu:shake::placz: Że jak niby to zrobiłas- Hudini jakiś jesteś czy co?:roll: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Biedny tatuś:shake::evil_lol: I tak ała.......buuuuuuuu:shake::placz: Że jak niby to zrobiłas- Hudini jakiś jesteś czy co?:roll: Tatuś musi :grins: Nie ała, on już trupek :grins: W przyszłym tygodniu może uda mi się zrobić fotki tej nózi, to Wam wstawię:loveu: Nie wiem, ja myślę, że to dlatego, że wymieniłam ostrze i się zatłam:roll: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Tatuś musi :grins: Nie ała, on już trupek :grins: W przyszłym tygodniu może uda mi się zrobić fotki tej nózi, to Wam wstawię:loveu: Nie wiem, ja myślę, że to dlatego, że wymieniłam ostrze i się zatłam:roll: No to tez mówię że BIEDNY TATUŚ:placz::placz::placz: NIE WSTAWIAJ:shake: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']No to tez mówię że BIEDNY TATUŚ:placz::placz::placz: NIE WSTAWIAJ:shake: No cóż taki jest los:roll: Ale jakoś daje radę:diabloti: WSTAWIĘ, A CO:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']No cóż taki jest los:roll: Ale jakoś daje radę:diabloti: WSTAWIĘ, A CO:eviltong::eviltong::eviltong: TO ja nie bede patrzyła:shake: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']TO ja nie bede patrzyła:shake: Nie fcesz obaczyć basenowni????????:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Nie będę udawać, że wiem o czym mowa :diabloti: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jbk napisał(a):Nie będę udawać, że wiem o czym mowa :diabloti: O tym, że fartuszek miał utytłany rękawek, ale siem już pierze:multi: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Nie fcesz obaczyć basenowni????????:placz::placz::placz:Cokolwiek to jest - NIE CHCE!!!!!:shake: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Cokolwiek to jest - NIE CHCE!!!!!:shake: Nie???:-( Ciemu??:-( Ja to oglądam, a Pan Rysio tam pracuję, więc Ty też dasz radę :grins: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Nie???:-( Ciemu??:-( Ja to oglądam, a Pan Rysio tam pracuję, więc Ty też dasz radę :grins: Nie dam rady:shake: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Nie dam rady:shake: To zamkniesz oczęta pomarszczonymi powiekami :grins: :grins: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']To zamkniesz oczęta pomarszczonymi powiekami :grins: :grins: Już mi się wyprasowały:eviltong: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Już mi się wyprasowały:eviltong: Akurat:roll::diabloti: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']Akurat:roll::diabloti: Nie wierzysz? :mad: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Selket']A powinnam???:diabloti::roll:Zdecydowanie:mad: Quote
Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Nie wierzysz? :mad: A powinnam???:diabloti::roll: Quote
Recommended Posts