Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iv_ napisał(a):
:cool1: nosisz jakieś ekstrawaganckie okulary z naklejkami no no :cool3:
och ta dzisiejsza młodzież :diabloti:

:D:D:D:megagrin::megagrin: A ta młodzież to już mnie rozwaliła dokumentnie:evil_lol::evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll: no i nabrałam ochoty na galaretkę z kurczaka taką z marcheweczką i groszkiem :placz: :placz:

Też mam ślinotok:placz:

Posted

Bila napisał(a):
:D:D:D:megagrin::megagrin: A ta młodzież to już mnie rozwaliła dokumentnie:evil_lol::evil_lol:

hola hola Ciotka :razz: a nie czujesz się młoda? :crazyeye: no i? noooooo to jednak ............młodzież :multi: :loveu: :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Też mam ślinotok:placz:

ja też :placz: może jak będę jechać dziś do pracy to zakupię kurczaka, a jutro rano wezme się za robotę galaretki :hmmmm:
ciekawe czy zapał mi nie minie do jutra :evil_lol: :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
hola hola Ciotka :razz: a nie czujesz się młoda? :crazyeye: no i? noooooo to jednak ............młodzież :multi: :loveu: :evil_lol:

Dzisiaj coś mnie w krzyżu łupie:shake:

Posted

Iv_ napisał(a):
ja też :placz: może jak będę jechać dziś do pracy to zakupię kurczaka, a jutro rano wezme się za robotę galaretki :hmmmm:
ciekawe czy zapał mi nie minie do jutra :evil_lol: :roll:

Ty uważaj, bo jak jutro zaczniemy gadać o szaszłyku z sarniny, to do lasu z flintą będziesz musiała lecieć na polowanie:razz:

Posted

Bila napisał(a):
Dzisiaj coś mnie w krzyżu łupie:shake:

zapomnij o krzyżu ;)
popraw fryzurę, pociągnij błyszczykiem usta, spdniczkę wygładz na udach i powłóczystym spojrzeniem otaksuj najbliższą okolicę(męską)
i co...............działa? patrzą jak na młódkę :multi: :loveu:

Posted

Bila napisał(a):
Ty uważaj, bo jak jutro zaczniemy gadać o szaszłyku z sarniny, to do lasu z flintą będziesz musiała lecieć na polowanie:razz:

e tam, akurat mi to nie grozi :shake: mam teścia i szwagra myśliwego to mogą zawsze coś skombinować :evil_lol:
ale w zasadzie ja dziczyzny nie lubię, więc zostanę przy tej gararecie :cool3: :p

Posted

Iv_ napisał(a):
zapomnij o krzyżu ;)
popraw fryzurę, pociągnij błyszczykiem usta, spdniczkę wygładz na udach i powłóczystym spojrzeniem otaksuj najbliższą okolicę(męską)
i co...............działa? patrzą jak na młódkę :multi: :loveu:

Hm, najbliższa okolica męska to dłubiący w ścianach robotnicy. Ale postaram się być bardziej atrakcyjna niż lecący ze ścian tynk i wyjąca wiertarka:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Hm, najbliższa okolica męska to dłubiący w ścianach robotnicy. Ale postaram się być bardziej atrakcyjna niż lecący ze ścian tynk i wyjąca wiertarka:evil_lol:

ale to też faceci przecież :cool1: jak uda Ci się odwrócić ich uwagę od pracy to.................znaczy, żeś młódka i to w dodatku atrakcyjna :evil_lol: jakkolwiek to zabrzmi :diabloti:

Posted

Muszę już znikać, pokręcić się po chałupie i coś porobić :roll:

Miłego dnia życzę :multi:
paaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Muszę już znikać, pokręcić się po chałupie i coś porobić :roll:

Miłego dnia życzę :multi:
paaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Nawzajem. Papaty:loveu:

Posted

[quote name='Bila']Dzisiaj coś mnie w krzyżu łupie:shake:

a ja mam moje zdjęcie :razz: i mi napisali ze mam zniesienie lordozy szyjnej i kręgi C w niewielkiej kyfozie ....ciekawam co to za stwór :razz::razz:....bo też łupie :p

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu:
ooooooo Iv:loveu::loveu::loveu: A zrobisz taka gararetkę bez kurczaczka:loveu::loveu::loveu: Taką z marchewewczką i groszkiem???:loveu: Bo ja drugi tydzień na mięsko takie patrzeć jeszcze nie mogę:shake: a jeść to już w ogóle:shake:

Posted

[quote name='shirrrapeira']Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje.Głowa do góry - dasz sobie rade;)

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll: no i nabrałam ochoty na galaretkę z kurczaka taką z marcheweczką i groszkiem :placz: :placz:

W niedziele zrobię taką - z marcheweczkę, jajeczkiem i natką pietruszki :razz:

Posted

[quote name='Alicja']
a ja mam moje zdjęcie :razz: i mi napisali ze mam zniesienie lordozy szyjnej i kręgi C w niewielkiej kyfozie ....ciekawam co to za stwór :razz::razz:....bo też łupie :p
Chyba tą lordozą komplementa Ci prawili......tak mi sie wydaje :roll:

:evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
Cześć:loveu::loveu::loveu:
ooooooo Iv:loveu::loveu::loveu: A zrobisz taka gararetkę bez kurczaczka:loveu::loveu::loveu: Taką z marchewewczką i groszkiem???:loveu: Bo ja drugi tydzień na mięsko takie patrzeć jeszcze nie mogę:shake: a jeść to już w ogóle:shake:

Może z rybką? Takie cUś robiłem i fantastycznie smakowało :razz:

Posted

evaxon napisał(a):
heloł:multi::multi::multi::multi:
dziś mi jest dobrze :multi: nawet badzo :multi:

boszsz....znowu śliwowica z piwem :shake:.............:evil_lol:

Witankoooo :multi::multi:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje.

Powodzenia :multi::multi: