Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a)::cool1: nosisz jakieś ekstrawaganckie okulary z naklejkami no no :cool3: och ta dzisiejsza młodzież :diabloti: :D:D:D:megagrin::megagrin: A ta młodzież to już mnie rozwaliła dokumentnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no i nabrałam ochoty na galaretkę z kurczaka taką z marcheweczką i groszkiem :placz: :placz: Też mam ślinotok:placz: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a)::D:D:D:megagrin::megagrin: A ta młodzież to już mnie rozwaliła dokumentnie:evil_lol::evil_lol: hola hola Ciotka :razz: a nie czujesz się młoda? :crazyeye: no i? noooooo to jednak ............młodzież :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Też mam ślinotok:placz: ja też :placz: może jak będę jechać dziś do pracy to zakupię kurczaka, a jutro rano wezme się za robotę galaretki :hmmmm: ciekawe czy zapał mi nie minie do jutra :evil_lol: :roll: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):hola hola Ciotka :razz: a nie czujesz się młoda? :crazyeye: no i? noooooo to jednak ............młodzież :multi: :loveu: :evil_lol: Dzisiaj coś mnie w krzyżu łupie:shake: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):ja też :placz: może jak będę jechać dziś do pracy to zakupię kurczaka, a jutro rano wezme się za robotę galaretki :hmmmm: ciekawe czy zapał mi nie minie do jutra :evil_lol: :roll: Ty uważaj, bo jak jutro zaczniemy gadać o szaszłyku z sarniny, to do lasu z flintą będziesz musiała lecieć na polowanie:razz: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Dzisiaj coś mnie w krzyżu łupie:shake: zapomnij o krzyżu ;) popraw fryzurę, pociągnij błyszczykiem usta, spdniczkę wygładz na udach i powłóczystym spojrzeniem otaksuj najbliższą okolicę(męską) i co...............działa? patrzą jak na młódkę :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Ty uważaj, bo jak jutro zaczniemy gadać o szaszłyku z sarniny, to do lasu z flintą będziesz musiała lecieć na polowanie:razz: e tam, akurat mi to nie grozi :shake: mam teścia i szwagra myśliwego to mogą zawsze coś skombinować :evil_lol: ale w zasadzie ja dziczyzny nie lubię, więc zostanę przy tej gararecie :cool3: :p Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):zapomnij o krzyżu ;) popraw fryzurę, pociągnij błyszczykiem usta, spdniczkę wygładz na udach i powłóczystym spojrzeniem otaksuj najbliższą okolicę(męską) i co...............działa? patrzą jak na młódkę :multi: :loveu: Hm, najbliższa okolica męska to dłubiący w ścianach robotnicy. Ale postaram się być bardziej atrakcyjna niż lecący ze ścian tynk i wyjąca wiertarka:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Hm, najbliższa okolica męska to dłubiący w ścianach robotnicy. Ale postaram się być bardziej atrakcyjna niż lecący ze ścian tynk i wyjąca wiertarka:evil_lol: ale to też faceci przecież :cool1: jak uda Ci się odwrócić ich uwagę od pracy to.................znaczy, żeś młódka i to w dodatku atrakcyjna :evil_lol: jakkolwiek to zabrzmi :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Muszę już znikać, pokręcić się po chałupie i coś porobić :roll: Miłego dnia życzę :multi: paaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):Muszę już znikać, pokręcić się po chałupie i coś porobić :roll: Miłego dnia życzę :multi: paaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Nawzajem. Papaty:loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Bila']Dzisiaj coś mnie w krzyżu łupie:shake: a ja mam moje zdjęcie :razz: i mi napisali ze mam zniesienie lordozy szyjnej i kręgi C w niewielkiej kyfozie ....ciekawam co to za stwór :razz::razz:....bo też łupie :p Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: ooooooo Iv:loveu::loveu::loveu: A zrobisz taka gararetkę bez kurczaczka:loveu::loveu::loveu: Taką z marchewewczką i groszkiem???:loveu: Bo ja drugi tydzień na mięsko takie patrzeć jeszcze nie mogę:shake: a jeść to już w ogóle:shake: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 heloł:multi::multi::multi::multi: dziś mi jest dobrze :multi: nawet badzo :multi: Quote
shirrrapeira Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje. Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='shirrrapeira']Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje.Głowa do góry - dasz sobie rade;) Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 shirrrapeira napisał(a):Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje. I pamiętaj: cycki do przodu! :p Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 okej juz nie tak super:watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no i nabrałam ochoty na galaretkę z kurczaka taką z marcheweczką i groszkiem :placz: :placz: W niedziele zrobię taką - z marcheweczkę, jajeczkiem i natką pietruszki :razz: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Alicja'] a ja mam moje zdjęcie :razz: i mi napisali ze mam zniesienie lordozy szyjnej i kręgi C w niewielkiej kyfozie ....ciekawam co to za stwór :razz::razz:....bo też łupie :p Chyba tą lordozą komplementa Ci prawili......tak mi sie wydaje :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Cześć:loveu::loveu::loveu: ooooooo Iv:loveu::loveu::loveu: A zrobisz taka gararetkę bez kurczaczka:loveu::loveu::loveu: Taką z marchewewczką i groszkiem???:loveu: Bo ja drugi tydzień na mięsko takie patrzeć jeszcze nie mogę:shake: a jeść to już w ogóle:shake: Może z rybką? Takie cUś robiłem i fantastycznie smakowało :razz: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evaxon napisał(a):heloł:multi::multi::multi::multi: dziś mi jest dobrze :multi: nawet badzo :multi: boszsz....znowu śliwowica z piwem :shake:.............:evil_lol: Witankoooo :multi::multi: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 shirrrapeira napisał(a):Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje. Powodzenia :multi::multi: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evaxon napisał(a):okej juz nie tak super:watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy: No taaaaak......kobieta zmienną jest :shake::eviltong: Quote
Recommended Posts