Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 jak weszłam na dogo to miałeś avatarek :roll: a teraz zniknął i nima:shake: a ja nie jestem niczemu winna :eviltong: nie zganiaj na kobietę :mad: A tak w ogóle to Dzień dobry Wszystkim :loveu: :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja Wam mówię - To jest tej zazdrosnej modki wina:placz::placz::placz:....normalnie nie ma mnieeeee:placz::placz: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):jak weszłam na dogo to miałeś avatarek :roll: a teraz zniknął i nima:shake: a ja nie jestem niczemu winna :eviltong: nie zganiaj na kobietę :mad: A tak w ogóle to Dzień dobry Wszystkim :loveu: :multi: :loveu: Ależ oczywiście, że dzień dobry Ci :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :crazyeye: oooooo znowu jest Argon na avatarze :evil_lol: znikający i pojawiający się avatar dziś :cool1: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):No kurczaki widzę:roll::roll: :mdleje: boszszszzzz Cioteczka :crazyeye: ale on ma Argona a nie ......kurczaki w avatarze:roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: boszszszzzz Cioteczka :crazyeye: ale on ma Argona a nie ......kurczaki w avatarze:roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: CZeść:loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):No kurczaki widzę:roll::roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....ale czy chociaż opierzone, czy golasy? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: oooooo znowu jest Argon na avatarze :evil_lol: znikający i pojawiający się avatar dziś :cool1: :diabloti: Jeszcze raz go wstawiłem, bo tamtego widać ktoś mi ukradł :mad: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....ale czy chociaż opierzone, czy golasy? :evil_lol: a Tobie to tylko gołe................na myśli :eviltong: :roll: :cool3: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Jeszcze raz go wstawiłem, bo tamtego widać ktoś mi ukradł :mad: no owszem ładny, ale ktożby Ci ukradł :hmmmm: jakieś kalumnie rzucasz na boguducha niewinnych ludzi :roll: :mad: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 shirrrapeira napisał(a):Zaczynamy od dzis... Bardzo dobre postanowienia :multi: Życzę powodzenia! i trzymam kciuki :kciuki: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):a Tobie to tylko gołe................na myśli :eviltong: :roll: :cool3: Bo tak dziwnie oczami kręciła patrząc na nie :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo tak dziwnie oczami kręciła patrząc na nie :evil_lol: a Ty od razu...............męskie skojarzenia :eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):Bardzo dobre postanowienia :multi: Życzę powodzenia! i trzymam kciuki :kciuki: Dzięki wielkie dziewczyny - Shirrra sie tutaj naładowała i jak przecinak teraz pójdzie do przodu :multi: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:.....ale czy chociaż opierzone, czy golasy? :evil_lol: Jak dla ciebie, to golasy:cool3: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):a Ty od razu...............męskie skojarzenia :eviltong: na kobiece z różnych powodów mnie nie stać :shake: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Jak dla ciebie, to golasy:cool3: uuuuuuuuuuuu :diabloti: idziesz na całość Ciotka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Jak dla ciebie, to golasy:cool3: To może ktoś Ci jakieś dziwne kalkomanie na szybki przykleił :evil_lol: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):uuuuuuuuuuuu :diabloti: idziesz na całość Ciotka :evil_lol: :evil_lol: A tak, dzisiaj niech Menrzuś ma gołe kurczaki:lol: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):To może ktoś Ci jakieś dziwne kalkomanie na szybki przykleił :evil_lol: Nie:razz:. Szybki od okularów wyjątkowo mam dziś czyste:multi::multi: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):A tak, dzisiaj niech Menrzuś ma gołe kurczaki:lol: Idę takiego jednego kupić :evil_lol: Śmigam na spacerki - paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Wam Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Idę takiego jednego kupić :evil_lol: Śmigam na spacerki - paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Wam jakiś rosołek będzie chyba :razz: Miłego spacerkowania paaaaaa :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Nie:razz:. Szybki od okularów wyjątkowo mam dziś czyste:multi::multi: :cool1: nosisz jakieś ekstrawaganckie okulary z naklejkami no no :cool3: och ta dzisiejsza młodzież :diabloti: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):jakiś rosołek będzie chyba :razz: Miłego spacerkowania paaaaaa :multi: :loveu: Albo inna garareta. Miłego latania Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Albo inna garareta. Miłego latania :roll: no i nabrałam ochoty na galaretkę z kurczaka taką z marcheweczką i groszkiem :placz: :placz: Quote
Recommended Posts