Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Może z rybką? Takie cUś robiłem i fantastycznie smakowało :razz: Rybka też się składa z mięśni:roll: Poza tym rybk to tylko jako filecik:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Rybka też się składa z mięśni:roll: Poza tym rybk to tylko jako filecik:diabloti: To jedz sobie samą gararetę :diabloti: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):No taaaaak......kobieta zmienną jest :shake::eviltong: :evil_lol: no bo mnie zdążyli wqr....:roll: p.s:diabloti: nie sliwowicy nie pilam :diabloti:idz do mnie a zobaczysz dlaczemu taki dobry :eviltong: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Wolę groszek i marfefeczkę :obrazic: Nie wybrzydzaj, jedz, co Menrzuś zrobi:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol: no bo mnie zdążyli wqr....:roll: p.s:diabloti: nie sliwowicy nie pilam :diabloti:idz do mnie a zobaczysz dlaczemu taki dobry :eviltong: Biedactwo :shake:......:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Biedactwo :shake:......:evil_lol: ale ze co ? ze biedactwo ze mnie wqr... czy ze sliwowicy nie bylo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a):Nie wybrzydzaj, jedz, co Menrzuś zrobi:diabloti: właśnie :diabloti:.....ależ Ją mamusia rozpuściła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evaxon napisał(a):ale ze co ? ze biedactwo ze mnie wqr... czy ze sliwowicy nie bylo :evil_lol: No taaaaaak - biedactwo do kwadratu :shake::diabloti: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):To jedz sobie samą gararetę :diabloti: Wolę groszek i marfefeczkę :obrazic: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Wolę groszek i marfefeczkę :obrazic: Ale maruda :shake:.......na wegetarianizm przechodzisz?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Tak można to ująć, od 21.11:roll: zwłaszcza w piątki i wtorki...:roll: ...a w środy schaboszczak.....rozumiem :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):No taaaaaak - biedactwo do kwadratu :shake::diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:no wlasnie Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale maruda :shake:.......na wegetarianizm przechodzisz?:crazyeye: Tak można to ująć, od 21.11:roll: zwłaszcza w piątki i wtorki...:roll: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evaxon napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:no wlasnie Dobra....juz nie rycz, bo Ci stężenie sliwowicy w krwi spadnie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra....juz nie rycz, bo Ci stężenie sliwowicy w krwi spadnie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki :eviltong: sliwowice pewnie najwczesniej za tydzien bede pic :evil_lol: chyba ze pojdziemy gdzie indziej oblewac cos :eviltong: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):To jedz sobie samą gararetę :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki :eviltong: sliwowice pewnie najwczesniej za tydzien bede pic :evil_lol: chyba ze pojdziemy gdzie indziej oblewac cos :eviltong: Jeszcze w alkoholizm wpadniesz i włosy Ci wylecą :shake:......:evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):właśnie :diabloti:.....ależ Ją mamusia rozpuściła :evil_lol: nooooo :roll: te matki teraz to tak ......bezstresowo wychowują i prosze są :roll: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobry wieczór Cioteczki i Wujaszku :multi: :loveu: :multi: Quote
Bila Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):Dobry wieczór Cioteczki i Wujaszku :multi: :loveu: :multi: Cześć wieczorkowo:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co będę Jej żałował :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iv_ napisał(a):nooooo :roll: te matki teraz to tak ......bezstresowo wychowują i prosze są :roll: :diabloti: Normalnie Sodomia i Gomoria :shake: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 shirrrapeira napisał(a):Wiecie co, duzo pomogla mi rozmowa z Wami i zwlaszcza rada jednej z forumek, ktorej z calego serca dziekuje. Jutro ide na psychoterapie. Dziekuje. Bardzo dobra decyzja Shirrra. Wiesz, człowiek to taka istota, że do końca nie zna swoich możliwości. Tego co może jeszcze w życiu osiągnąć. Myślę, że jesteś na dobrej drodze, żeby wziąść swój los we własne ręce i zacząć żyć dla siebie i na swój rachunek. Życzę Ci z całego serca powodzenia :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Iv_']Dobry wieczór Cioteczki i Wujaszku :multi: :loveu: :multi: Cześć wieczorkowo:multi::loveu: Witam ciepło panienki :evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Selket napisał(a):Nooo..te współczesne bachory to takie właśnie niewychowane są:roll: Mnie to momentami krew zalewa jak patrzę na tą gównażerię, bezstresowo wychowaną :roll: Zobaczymy jak Ty będziesz wychowywać :p Quote
Recommended Posts