Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Selket']Przyszłam sprawdzać reakcje Na moją osobę w tejże galerii Cześć Cześć Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Selket']Przyszłam sprawdzać reakcje Na moją osobę w tejże galerii Cześć Cześć :multi: :loveu: :multi: ale Ty se uważaj z tą emotą bo jest moja własna :mad:, wybrana konkursowo, w którym zresztą brałaś udział :roll:, więc nie możesz jej używać w takich ilościach :roll:, bo to nadużycie :angryy: a więc..........:eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Iv! Gdzie masz avatar??? :crazyeye::evil_lol: boszszsz :crazyeye: no przecież mam avatar :roll: ja go widzę :roll: a Wy nie???????? jejkuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Phi......... Ostatnio, żem jej użyła w tamtym tygodniu:roll: Jakie się to to bojownicze do emoty zrobiło :grins: :grins: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Selket']Phi......... Ostatnio, żem jej użyła w tamtym tygodniu:roll: Jakie się to to bojownicze do emoty zrobiło :grins: :grins: bo moja ci ona mojaaaaaaaaaaa ale pięc razy na raz to za dużo :eviltong: :mad: :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a):boszszsz :crazyeye: no przecież mam avatar :roll: ja go widzę :roll: a Wy nie???????? jejkuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Ja nie widzę :roll: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja nie widzę :roll: :mdleje: boszszsz to ja nie wiem w końcu, czy mam czy nie mam :placz: albo dogo szwankuje, albo Ty......eeeeeeeee wytrzyj monitorek :evil_lol::roll::cool3: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: boszszsz to ja nie wiem w końcu, czy mam czy nie mam :placz: albo dogo szwankuje, albo Ty......eeeeeeeee wytrzyj monitorek :evil_lol::roll::cool3: Nie masz! Mówię Ci! A mój monitorek jest czyściutki :eviltong: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie masz! Mówię Ci! A mój monitorek jest czyściutki :eviltong: Ja też nie widzę, a myłam przed chwilą! Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie masz! Mówię Ci! A mój monitorek jest czyściutki :eviltong: jbk napisał(a):Ja też nie widzę, a myłam przed chwilą! no to ja już nie wiem co jest grane :niewiem: ukradli avatarka mi :placz: :placz: :mad: jedni widzą drudzy nie :roll: ot jakie nasze dogo jest sprytne :cool3:, w każdym bądź razie coś pewnie znowu kombinują :roll: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a):no to ja już nie wiem co jest grane :niewiem: ukradli avatarka mi :placz: :placz: :mad: jedni widzą drudzy nie :roll: ot jakie nasze dogo jest sprytne :cool3:, w każdym bądź razie coś pewnie znowu kombinują :roll: Uwidziałam! YES! Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Uwidziałam! YES! :crazyeye: jest? no to jestem huraaaaaaaa :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: jest? no to jestem huraaaaaaaa :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao: A ten Twój psiusiorek to jak się wabi? Wątek swój ma? Nie widziałam niczego rozpoczętego przez Cię.... Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):A ten Twój psiusiorek to jak się wabi? Wątek swój ma? Nie widziałam niczego rozpoczętego przez Cię.... "mój" a raczej nasz psiuń wabi się Gonzo, chyba spotkałaś się już gdzieś z takim zarówno imieniem psa jak i......wyglądem? :evil_lol: no pomyśl........nooooooo.................. :diabloti: Wątek ma :razz: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :roll: Nikt nie zauważył ze mnie dzisiaj nie było....nikt o mnie nie zapytał nawet...ehhhhhhhhh:shake: [quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt::roflt:....... idę gatki wymienić :diabloti:Noooooc co? tak sie mówi w mojej rodzinie:evil_lol: Założyłeś strinacze?:cool3: [quote name='Iv_']achhhhh zapomniałam się uśmiechnąć do Was z rana :cool3: a więc.................... Bosssszzzzzzz cudnie:loveu::loveu::loveu: Aaaaa Iv to nie prawda że widać twój avatar- NIE WIDAĆ widać tylko Iv_ Zarejestrowany: May 2008 Skąd: Puławy-piękna zielona mieścina;) Postów: 2,213 Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']:roll: Nikt nie zauważył ze mnie dzisiaj nie było....nikt o mnie nie zapytał nawet...ehhhhhhhhh:shake: Bosssszzzzzzz cudnie:loveu::loveu::loveu: Aaaaa Iv to nie prawda że widać twój avatar- NIE WIDAĆ widać tylko Ja zauważyłam :roll:, ale sama mówiłaś, że dopiero z pracy się odezwiesz :eviltong: Zapewne wszystko dobrze poszło u doktorów? No mój uśmiech jest zarąbiaszczy Widać avatar :placz: widać :roll: jedni widzą drudzy nie:shake: poczekamy co będzie dalej :roll: Cześć Cioteczka :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :shake: muszę lecieć do pracy :roll: jak wrócę to poczytam co i jak, więc proszę mi się tu starać i dużo......napepłać :evil_lol: Miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']Ja zauważyłam :roll:, ale sama mówiłaś, że dopiero z pracy się odezwiesz :eviltong: No ale myslałam że ta tęsknota za mną nie pozwoli wam pozostać milczącymi....myślałam że uświetnicie moją nieobecność wspomnieniami o mnie :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapewne wszystko dobrze poszło u doktorów? No powiedzmy:roll: No mój uśmiech jest zarąbiaszczy Buhahahahahaha jedyny:loveu: ale widzę ze się przełamałaś i stosujesz go bez żenady...tak trzymaj;) Widać avatar :placz: widać :roll: jedni widzą drudzy nie:shake: poczekamy co będzie dalej :roll: Cześć Cioteczka :multi: :loveu:Już wiszę:multi:........ale jęzor:evil_lol: Cześć Ciotka:loveu: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']:shake: muszę lecieć do pracy :roll: jak wrócę to poczytam co i jak, więc proszę mi się tu starać i dużo......napepłać :evil_lol: Miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:Tak jest! Postaram się sprostać zadaniu:diabloti:...nie wydaje się to zbytnio trudne:evil_lol:.....hmmmm tylko z kim ja mam gadać:hmmmm: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Tak jest! Postaram się sprostać zadaniu:diabloti:...nie wydaje się to zbytnio trudne:evil_lol:.....hmmmm tylko z kim ja mam gadać:hmmmm: Se mną? :cool3::-o Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Se mną? :cool3::-oNoooooooooooo:multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Noooooooooooo:multi: /.................................:loveu:................................... Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']/.................................:loveu:...................................Tylko nam tu trzeciego do dyskusji brakuje ....jakos tak w trójkącie przyjemniej:diabloti: Nie sadzisz? Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Tylko nam tu trzeciego do dyskusji brakuje ....jakos tak w trójkącie przyjemniej:diabloti: Nie sadzisz? Ty tylko o trójkątach! :roll: Wczoraj mi wyciełaś dół z faceta, dzisiaj o trójkątach... bosz, kobieto! :roll: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ty tylko o trójkątach! :roll: Wczoraj mi wyciełaś dół z faceta, dzisiaj o trójkątach... bosz, kobieto! :roll:A co ja poradzę że ty masz jakieś skośne skojarzenia......ja tylko powiedziałam że brakuje tzreciego do naszej "Trójki Drombo":roll: a dół faceta wyciełam......bo wybrzydzałaś:diabloti: A poza tym po oststnim incydencie z nastolatką która zaszła w ciąże pływając w basenie muszę uważać.....jeszcze byś zaszła od samego patrzenia...i co wtedy:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts