Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Przyszłam sprawdzać reakcje Na moją osobę w tejże galerii

Cześć

Cześć :multi: :loveu: :multi:
ale Ty se uważaj z tą emotą bo jest moja własna :mad:, wybrana konkursowo, w którym zresztą brałaś udział :roll:, więc nie możesz jej używać w takich ilościach :roll:, bo to nadużycie :angryy:
a więc..........:eviltong: :diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Iv! Gdzie masz avatar??? :crazyeye::evil_lol:

boszszsz :crazyeye: no przecież mam avatar :roll: ja go widzę :roll:
a Wy nie????????

jejkuuuuuuu :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Selket']Phi......... Ostatnio, żem jej użyła w tamtym tygodniu:roll: Jakie się to to bojownicze do emoty zrobiło :grins: :grins:
bo moja ci ona mojaaaaaaaaaaa
ale pięc razy na raz to za dużo :eviltong: :mad: :cool3:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja nie widzę :roll:

:mdleje: boszszsz to ja nie wiem w końcu, czy mam czy nie mam :placz:
albo dogo szwankuje, albo Ty......eeeeeeeee wytrzyj monitorek :evil_lol::roll::cool3:

Posted

Iv_ napisał(a):
:mdleje: boszszsz to ja nie wiem w końcu, czy mam czy nie mam :placz:
albo dogo szwankuje, albo Ty......eeeeeeeee wytrzyj monitorek :evil_lol::roll::cool3:

Nie masz! Mówię Ci! A mój monitorek jest czyściutki :eviltong:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Nie masz! Mówię Ci! A mój monitorek jest czyściutki :eviltong:

jbk napisał(a):
Ja też nie widzę, a myłam przed chwilą!

no to ja już nie wiem co jest grane :niewiem: ukradli avatarka mi :placz: :placz: :mad:
jedni widzą drudzy nie :roll: ot jakie nasze dogo jest sprytne :cool3:, w każdym bądź razie coś pewnie znowu kombinują :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
no to ja już nie wiem co jest grane :niewiem: ukradli avatarka mi :placz: :placz: :mad:
jedni widzą drudzy nie :roll: ot jakie nasze dogo jest sprytne :cool3:, w każdym bądź razie coś pewnie znowu kombinują :roll:

Uwidziałam! YES!

Posted

jbk napisał(a):
Uwidziałam! YES!

:crazyeye: jest? no to jestem huraaaaaaaa :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao:

Posted

Iv_ napisał(a):
:crazyeye: jest? no to jestem huraaaaaaaa :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao:

A ten Twój psiusiorek to jak się wabi? Wątek swój ma? Nie widziałam niczego rozpoczętego przez Cię....

Posted

jbk napisał(a):
A ten Twój psiusiorek to jak się wabi? Wątek swój ma? Nie widziałam niczego rozpoczętego przez Cię....

"mój" a raczej nasz psiuń wabi się Gonzo, chyba spotkałaś się już gdzieś z takim zarówno imieniem psa jak i......wyglądem? :evil_lol: no pomyśl........nooooooo.................. :diabloti:

Wątek ma :razz:

Posted

:roll: Nikt nie zauważył ze mnie dzisiaj nie było....nikt o mnie nie zapytał nawet...ehhhhhhhhh:shake:

[quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt::roflt:....... idę gatki wymienić :diabloti:Noooooc co? tak sie mówi w mojej rodzinie:evil_lol: Założyłeś strinacze?:cool3:

[quote name='Iv_']achhhhh zapomniałam się uśmiechnąć do Was z rana :cool3:
a więc....................
Bosssszzzzzzz cudnie:loveu::loveu::loveu:

Aaaaa Iv to nie prawda że widać twój avatar- NIE WIDAĆ widać tylko

Iv_

Posted

[quote name='apple']:roll: Nikt nie zauważył ze mnie dzisiaj nie było....nikt o mnie nie zapytał nawet...ehhhhhhhhh:shake:

Bosssszzzzzzz cudnie:loveu::loveu::loveu:

Aaaaa Iv to nie prawda że widać twój avatar- NIE WIDAĆ widać tylko

Ja zauważyłam :roll:, ale sama mówiłaś, że dopiero z pracy się odezwiesz :eviltong:
Zapewne wszystko dobrze poszło u doktorów?

No mój uśmiech jest zarąbiaszczy

Widać avatar :placz: widać :roll: jedni widzą drudzy nie:shake: poczekamy co będzie dalej :roll:

Cześć Cioteczka :multi: :loveu:

Posted

:shake: muszę lecieć do pracy :roll:
jak wrócę to poczytam co i jak, więc proszę mi się tu starać i dużo......napepłać :evil_lol:

Miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Ja zauważyłam :roll:, ale sama mówiłaś, że dopiero z pracy się odezwiesz :eviltong:

No ale myslałam że ta tęsknota za mną nie pozwoli wam pozostać milczącymi....myślałam że uświetnicie moją nieobecność wspomnieniami o mnie :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapewne wszystko dobrze poszło u doktorów?

No powiedzmy:roll:

No mój uśmiech jest zarąbiaszczy

Buhahahahahaha jedyny:loveu:
ale widzę ze się przełamałaś i stosujesz go bez żenady...tak trzymaj;)

Widać avatar :placz: widać :roll: jedni widzą drudzy nie:shake: poczekamy co będzie dalej :roll:

Cześć Cioteczka :multi: :loveu:Już wiszę:multi:........ale jęzor:evil_lol:

Cześć Ciotka:loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:shake: muszę lecieć do pracy :roll:
jak wrócę to poczytam co i jak, więc proszę mi się tu starać i dużo......napepłać :evil_lol:

Miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:Tak jest! Postaram się sprostać zadaniu:diabloti:...nie wydaje się to zbytnio trudne:evil_lol:.....hmmmm tylko z kim ja mam gadać:hmmmm:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']/.................................:loveu:...................................Tylko nam tu trzeciego do dyskusji brakuje ....jakos tak w trójkącie przyjemniej:diabloti: Nie sadzisz?

Posted

[quote name='apple']Tylko nam tu trzeciego do dyskusji brakuje ....jakos tak w trójkącie przyjemniej:diabloti: Nie sadzisz?

Ty tylko o trójkątach! :roll: Wczoraj mi wyciełaś dół z faceta, dzisiaj o trójkątach... bosz, kobieto! :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ty tylko o trójkątach! :roll: Wczoraj mi wyciełaś dół z faceta, dzisiaj o trójkątach... bosz, kobieto! :roll:A co ja poradzę że ty masz jakieś skośne skojarzenia......ja tylko powiedziałam że brakuje tzreciego do naszej "Trójki Drombo":roll: a dół faceta wyciełam......bo wybrzydzałaś:diabloti: A poza tym po oststnim incydencie z nastolatką która zaszła w ciąże pływając w basenie muszę uważać.....jeszcze byś zaszła od samego patrzenia...i co wtedy:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: