jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']No masz.....widać ze ma już dziecko prawie dorosłe:evil_lol: Jak się mam przespać jak to to to małe mi nie da.....palce do nos i do okófff mi wkłada......okłada z otwartej żebym tylko nie spała.....to jak się mam położyć? No jak?:placz: Ale pisałaś, że wcześnie wstała i że padnie, więc jak padnie, to padnij i Ty ;) Matka śpi, jak dziecko śpi, to normalne ;) Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty wszystko musisz wiedzieć - są różne zbĄczenia :diabloti: Zbączenia, hm. Muszę Cię zapoznać z moim mężem ;) Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']Ale pisałaś, że wcześnie wstała i że padnie, więc jak padnie, to padnij i Ty ;) Matka śpi, jak dziecko śpi, to normalne ;)Jak ona pójdzie spać to ja muszę jeszcze multum innych rzeczy zrobic...z obiadem włacznie:roll: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Jak ona pójdzie spać to ja muszę jeszcze multum innych rzeczy zrobic...z obiadem włacznie:roll: Obiad? Obiady są niezdrowe, od obiadów się tyje ;) Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Ja tam chyba jednak dzisiaj poproszę o tę łopatologię:roll: ZbĄczenia:crazyeye: Buhahahahahahahahahaha:roflt: U mnie pogoda ładna.....słonko nawet świeci:roll: To aż tak z Tobą lycho? :placz::placz: :eviltong: U mnie słonka brak :shake: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']To aż tak z Tobą lycho? :placz::placz: :eviltong: U mnie słonka brak :shake:Nooooooooo:roll: To gdzie ta łopata:razz: No to już czaruję co by do ciebie doszło;) Obiad? Obiady są niezdrowe, od obiadów się tyje ;-) No przecież to nie dla mnie te obiady tylko dla reszty mojej bandy:lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Zbączenia, hm. Muszę Cię zapoznać z moim mężem ;) Nie,nie....zbĄczenia....a to jest różnica :eviltong: No nie mów, że w stringach paraduje :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Obiad? Obiady są niezdrowe, od obiadów się tyje ;) No, chyba że sam kompocik :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Nooooooooo:roll: To gdzie ta łopata:razz: No to już czaruję co by do ciebie doszło;) No przecież to nie dla mnie te obiady tylko dla reszty mojej bandy:lol: Trzonek Sylwie dałem, jak obiecałem :evil_lol: Zaraz sie przekonam jakie masz czarodziejskie zdolności :razz: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Trzonek Sylwie dałem, jak obiecałem :evil_lol: Zaraz sie przekonam jakie masz czarodziejskie zdolności :razz: I co zadowolona?:razz: no staram sie jak mogę:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']I co zadowolona?:razz: no staram sie jak mogę:loveu: Pytanie powinno brzmieć - "I co, zadowolony?" No pewnie....jestem :multi::evil_lol: możesz jeszcze więcej :razz: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Pytanie powinno brzmieć - "I co, zadowolony?" No pewnie....jestem :multi::evil_lol: możesz jeszcze więcej :razz:aha.....to cieszę się że czujesz sie usatysfakcjonowany:evil_lol: Mogę! Robie!:p Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']aha.....to cieszę się że czujesz sie usatysfakcjonowany:evil_lol: Mogę! Robie!:p :diabloti: No, no - efekta juz widać :multi: (tylko żeby Ci jakaś żyłka nie pękła :shake:) Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']:diabloti: No, no - efekta juz widać :multi: (tylko żeby Ci jakaś żyłka nie pękła :shake:)Eeeee u mnie żyłki jak stal.....chociaż to mam sprawne:evil_lol: I co pojawia sie słoneczko?:multi::loveu: Muszę uciekać kochani:loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie,nie....zbĄczenia....a to jest różnica :eviltong: No nie mów, że w stringach paraduje :diabloti: W stringach nie, ale o zbĄczeniach chętnie pogada, jak go znam ;) Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Nooooooooo:roll: To gdzie ta łopata:razz: No to już czaruję co by do ciebie doszło;) No przecież to nie dla mnie te obiady tylko dla reszty mojej bandy:lol: Chcesz utuczyć resztę bandy? Jak możesz..... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Eeeee u mnie żyłki jak stal.....chociaż to mam sprawne:evil_lol: I co pojawia sie słoneczko?:multi::loveu: Muszę uciekać kochani:loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: No, no....stalowe Jabłuszko - ależ to zabrzmiało :evil_lol: Przebija się :multi: Papaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Chcesz utuczyć resztę bandy? Jak możesz..... :diabloti: Ona nie utucza, tylko japy zapycha kluchami :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):W stringach nie, ale o zbĄczeniach chętnie pogada, jak go znam ;) To mam się już bać? :roll:......:p Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doberek Menrzusiu! Skończyłam walić... Stemplem :evil_lol: No to wreszcie mogę okno otworzyć :evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Doberek Menrzusiu! Skończyłam walić... Stemplem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Musze śmigac na pocztę, a potem spacerki - :hand: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Selket']No, fajny jezdeś :grins: I masz faaaajne psy, wiesz :grins: :grins: No to taka gra wstępna....:roll: Zapytaj Iv do czego to prowadzi :grins: Gdy tak zaczynam zaciągać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem tak :hmmmm: Menrzuś uważaj na Selketową, bo widze po jej zachowaniu, że ........będzie coś chciała od Ciebie :cool3: Jak do mnie tak zaczyna mówić, to albo chce kasy, albo chce mnie w coś wrobić uciążliwego dla mnie, a wygodnego dla niej :roll: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Cześć Cioteczki :loveu: i Wujaszek :loveu: Quote
Iv_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bila napisał(a):Cześć gaduły:multi::multi:damskie i męska. Matko to Selketowa taka podtekstowa:evil_lol:? Bila:loveu: Taka podstępna :roll:, najpierw milusio się podlizuje-przygotowując grunt, a potem jak nie zaatakuje z grubej rury to ............nie wiadomo jak jej odmówić :shake: tak człowieka przyprze do muru :roll: Quote
Recommended Posts