Bila Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale ta emota jest taka ładna, że np. mnie to epatowanie wcale nie przeszkadza:evil_lol:. Witanko:loveu: Quote
Iv_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bila napisał(a):Ale ta emota jest taka ładna, że np. mnie to epatowanie wcale nie przeszkadza:evil_lol:. Witanko:loveu: ta emota jest moja osobista, więc nie należy jej nadużywać przez innych :eviltong: używać można, ale nie nadużywać :cool3: :roll: Cześć :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: o tej porze Ty tutaj? Cześć :multi: :loveu: A tak w przerwie między spacerkowaniem, a robieniem niedzielnego dania głównego :razz: Czeeeee :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a)::mad: własnie, powiedź jej coś, bo mnie nie słucha:roll: i epatuje tu ciągle moją osobistą gwiazdorską emotą :roll: Taaaaa....pewnie - a mnie się posłucha :megagrin::megagrin: To zrób konkursik na Selketową emotę gwiazdorską - może się wtedy odczepi od tej Twojej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bila napisał(a):Ale ta emota jest taka ładna, że np. mnie to epatowanie wcale nie przeszkadza:evil_lol:. Witanko:loveu: Jeszcze by tylko brakowało, żebyś się mi tu wzruszyła :evil_lol: Witanko :loveu: Quote
Iv_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaaa....pewnie - a mnie się posłucha :megagrin::megagrin: To zrób konkursik na Selketową emotę gwiazdorską - może się wtedy odczepi od tej Twojej :evil_lol: jej chodzi tylko o drażnienie mnie tą emotą :roll: Quote
Iv_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :cool3: Menrzuś, a Ty dziś jak meteor pojawiasz się nagle i znikasz :roll: :razz: :p uważaj tylko, żebyś się nie rozbił w drzwiach dogowych jak tak latasz :diabloti: Quote
Selket Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jakież kalumnie tu na mnie rzucają :obrazic: :obrazic: Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a):jej chodzi tylko o drażnienie mnie tą emotą :roll: No to bana Selketowej strzel :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: Menrzuś, a Ty dziś jak meteor pojawiasz się nagle i znikasz :roll: :razz: :p uważaj tylko, żebyś się nie rozbił w drzwiach dogowych jak tak latasz :diabloti: A trochę w kuchni poszalałem, a potem była sjesta :p Quote
Menrzuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Selket napisał(a):Jakież kalumnie tu na mnie rzucają :obrazic: :obrazic: ...... a przecież Ty taka dobra istotka :razz::lol: Quote
shirrrapeira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jak bylo we Wrocku: cudownie, milo, cieplo i radosnie. Pozdrawiam. Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Doberek:multi::loveu: ja tylko na chwilkę dzisiejszym rankiem wpadam bo mam troszkę do pozałatwiania zanim Ala pójdzie uderzyć w kimono....a pójdzie dzisiaj wcześniej bo wstała o 5:mdleje: Zaznaczam ze niczego nie przeoczyłam....wszystko przeczytałam...........zdjęcia widziałam i filmiki śniegowe też:loveu: Poczytałam też że jakobym nie wyszłam:hmmmm: cokolwiek miało to znaczyć:roll: Noo! Aaaaaaaaaaaaa i nie miała kaca:eviltong: No to teraz już chyba wszystko.......aaaaaaaaaa nie wszystko....chcę jeszcze e-wujciowi powiedzieć, że Ala nauczyła sie nowego słowa : Julia............a brzmi to mniej więcej tak:uiiiiiiiiija:loveu::evil_lol: Nooo to teraz wszystko.....odmeldowuję się....wpadnę z pracki..........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 CUś przeleciało :crazyeye: Wiem, że nie miałaś kaca - tylko kaCkę :evil_lol: Julia to trudne słowo - co chcesz. I tak dobrze Ali wychodzi :lol: A śmigaj....jakos przeżyję. Miłego dzionka :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 shirrrapeira napisał(a):Jak bylo we Wrocku: cudownie, milo, cieplo i radosnie. Pozdrawiam. To teraz z górki już będzie :multi: Czymnij się ciepło :loveu: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Obrabiam zdjęcia dla naszej hodowli, więc nie mam czasu się teraz zagłębiać, ale wrócę! Jakby powiedział Arni - I'll be back :) Potem :) Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Obrabiam zdjęcia dla naszej hodowli, więc nie mam czasu się teraz zagłębiać, ale wrócę! Jakby powiedział Arni - I'll be back :) Potem :) Ok....to "I'll be backnij" potem :evil_lol: Czeeeeeść :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :loveu: Dzień doberek Menrzusiu! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Dzień doberek Menrzusiu! :loveu: Witanko Izuniu :loveu::multi: Słoneczko świeci? :razz: Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cześć, laseczki:multi::multi: Cześć, Menrzusiu:cool3::cool3::Rose::iloveyou:. Dziekuję Quote
Agniest Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 doberek :multi: bałwana już ulepiliście? ;) Quote
Iv_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Witam wszystkich obecnych i nieobecnych też Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Menrzuś napisał(a):CUś przeleciało :crazyeye: Wiem, że nie miałaś kaca - tylko kaCkę :evil_lol: Julia to trudne słowo - co chcesz. I tak dobrze Ali wychodzi :lol: A śmigaj....jakos przeżyję. Miłego dzionka :multi::loveu:No JA:B-fly: a nie jakieś cUś:mad: Nie mialam bo schowałes krate z piwem a resztę Iza wypiła:evil_lol: Ja nic nie chcę - JESTEM DUMNA:p No wiesz.....jakoś przeżyjesz........ty się nawet nie zasmuciłeś:crazyeye: bossszzzzz......jestem skończona:placz: Iv_ Witam wszystkich obecnych i nieobecnych też Witaj Iv.......jak milo Cię widzieć:multi: i fcale nie klamię;) Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):No JA:B-fly: a nie jakieś cUś:mad: Nie mialam bo schowałes krate z piwem a resztę Iza wypiła:evil_lol: Ja nic nie chcę - JESTEM DUMNA:p No wiesz.....jakoś przeżyjesz........ty się nawet nie zasmuciłeś:crazyeye: bossszzzzz......jestem skończona:placz: Witaj Iv.......jak milo Cię widzieć:multi: i fcale nie klamię;) Czy pocieszy Cię, jak powiem, że ja za to bez Ciebie żyć nie mogę?? Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Czy pocieszy Cię, jak powiem, że ja za to bez Ciebie żyć nie mogę?? Trochę:roll:....nawet trochę bardziej:diabloti: Quote
Recommended Posts