jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):Trochę:roll:....nawet trochę bardziej:diabloti: No. To już mi lepiej :) Widzisz zresztą, że łazę za Tobą krok w krok, jak, nie przymierzając, pies :evil_lol: Quote
apple Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):No. To już mi lepiej :) Widzisz zresztą, że łazę za Tobą krok w krok, jak, nie przymierzając, pies :evil_lol: No widze właśnie że mam fankę...............jak na gwiazdę pzystało:B-fly: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):No widze właśnie że mam fankę...............jak na gwiazdę pzystało:B-fly: Cześć IDOLKO :) Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Bila napisał(a):Cześć, laseczki:multi::multi: Cześć, Menrzusiu:cool3::cool3::Rose::iloveyou:. Dziekuję Nie za ma co ;) Niedługo będziesz forumową ekspertką :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Agniest napisał(a):doberek :multi: bałwana już ulepiliście? ;) Witanko :multi: Taaa....pewnie. Argon to duża kula, Sylwa średnia, a Gacek na samej górze :evil_lol: Zasypało nas, ale w tej chwili wszystko powoli się rozpuszcza :shake: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iv_ napisał(a): Witam wszystkich obecnych i nieobecnych też Witam szanowną Panią :p Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):No JA:B-fly: a nie jakieś cUś:mad: Nie mialam bo schowałes krate z piwem a resztę Iza wypiła:evil_lol: Ja nic nie chcę - JESTEM DUMNA:p No wiesz.....jakoś przeżyjesz........ty się nawet nie zasmuciłeś:crazyeye: bossszzzzz......jestem skończona:placz: Witaj Iv.......jak milo Cię widzieć:multi: i fcale nie klamię;) Ale to było cUś przez duże "C" :razz: Krata została w połowie skonfiskowana :shake:....a Iza to faktycznie ma parcie na szkło :diabloti: Też jestem dumny :p....to już z Alą można pogadać :lol: to nie czułaś, że ja :placz::placz::placz: ? Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Czy pocieszy Cię, jak powiem, że ja za to bez Ciebie żyć nie mogę?? Musiałaś cytować? Tak fajnie by się czytało :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 evaxon napisał(a):dzień dory :cool1: Jakiej dory? Dzień Effffy :cool1: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a): Witaj Iv.......jak milo Cię widzieć:multi: i fcale nie klamię;) oj :oops: miło to czytać , w dodatku jak nie kłamiesz Jabłuszkowa ;) :p Quote
Iv_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Cisza, bo noc przecież...... :roll: jaka noc? wieczór dopiero jest :p Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Cisza, to trochę fotek :p Sjesta Po sjeście czas na szał ciał :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież się nagadałem, aż się zapowietrzyłem :roll: z kim tak się nagadałeś? bo jakoś nie zauważyłam :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iv_ napisał(a):jaka cisza tu Przecież się nagadałem, aż się zapowietrzyłem :roll: Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):Cisza, bo noc przecież...... Noooooo....cicho wszędzie, głucho wszędzie..... :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooo....cicho wszędzie, głucho wszędzie..... :crazyeye: To przerwij tą ciszę Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dobry wieczór:cool3::cool3:. ALe chłopaki poszaleli znowu, a biedna Sylwa pewnie miała rozstrój nerwowy:shake: Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie za ma co ;) Niedługo będziesz forumową ekspertką :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dowcip dnia Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iv_ napisał(a):z kim tak się nagadałeś? bo jakoś nie zauważyłam :roll: :roll: Przecież nastrzelałem postów na całą stronę :p Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 http://img399.imageshack.us/img399/6416/obraz297rl7.jpg - to się u nas nazywa "pokaziren waloren" :) Quote
Bila Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko coś z tym GG musiałaś nakombinować - inaczej przecież nie byłabyś kobietą :evil_lol: A co nakombinowałam:crazyeye::crazyeye:? Quote
Recommended Posts