Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a): Czyżbym wyczuła nutkę ironii?:cool3: nieeeee :shake: tam nie było w ogóle ironii, nie miałam na nia ochoty :shake: może dzisiaj się postaram i będę ironiczna :cool3: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A tak w ogóle to cześć Wsiem :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a): Tam gdzie jeżdżę, to nie ma tłoku, ale na bestie musze uważać....focić przecież muszę.....no i potem piachu wszędziewchodzącego nie cierpię :shake: :mdleje: ale delikatniś się znalazł :roll: :shake: :diabloti: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Pozdrówki wtorkowe ;) Pogoda taka, że sama chętnie była założyła jakieś barchany ;) Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):Humorku nie miałaś:shake::shake:. Lepiej dzisiaj? taaaaa lepiej....................lepiej nie mówić :cool3: czy z humorem czy bez trzeba ........iść do przodu ;) Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a): Ano nie przyszła, bo bo eeeeeeee boooooooo humoru nie miała :shake: to i smucić nie chciała smętków tutaj :shake: Humorku nie miałaś:shake::shake:. Lepiej dzisiaj? Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):Zniewalający uśmiech znowu mi się zagubił :roll:, albo mi ktoś go podkradł :mad: Ano nie przyszła, bo bo eeeeeeee boooooooo humoru nie miała :shake: to i smucić nie chciała smętków tutaj :shake: Pewnie Selketowa podprowadziła :mad: Witanko :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cioteczki się zebrały na ploteczki :cool3: :loveu: i zaczepianie Rodzynka :evil_lol: :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Wprawka przed Sylwestrem? :evil_lol: Bereeeeek :multi: No sooooooooooooooooooo? :roll: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::drinking:Ssssssssssssieś tam docztałam, że niby mam prcie na szkło... :drinking: Ja?????????????????? :chlup: nNieeeeeeeeeeeeeee :drink1: Berek! Wprawka przed Sylwestrem? :evil_lol: Bereeeeek :multi: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):No co - delikatną skórkę mam :oops: :roll: chyba za bardzo się roztkliwiasz nad sobą :eviltong: to rodzynkostwo tak Cię rozpuściło :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: ale delikatniś się znalazł :roll: :shake: :diabloti: No co - delikatną skórkę mam :oops: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Pozdrówki wtorkowe ;) Pogoda taka, że sama chętnie była założyła jakieś barchany ;) Witanko :multi: To nie założyłaś? :crazyeye:.....przewieje Ciebie :shake: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie Selketowa podprowadziła :mad: Witanko :multi::loveu: :niewiem: całkiem to możliwe, ostatno tak się tutaj z nią obnosiła :roll: trzeba chyba skóre wygarbować trochę :mad: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):eee tam - rodzynki mają pomarszczoną skórkę :evil_lol: jak są suche to tak :roll:, ale takie w cieście to już nie są :eviltong: Jesteś jak rodzynek w cieście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No sooooooooooooooooooo? :roll: a nyyyyyczo :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :angryy: te skaczące posty mnie........................:mad: :angryy: :mad: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: chyba za bardzo się roztkliwiasz nad sobą :eviltong: to rodzynkostwo tak Cię rozpuściło :diabloti: eee tam - rodzynki mają pomarszczoną skórkę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: całkiem to możliwe, ostatno tak się tutaj z nią obnosiła :roll: trzeba chyba skóre wygarbować trochę :mad: :evil_lol: Masz środki i możliwości :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Czyli CIACHO???? :crazyeye::crazyeye:.....:mdleje: :hmmmm: nie wiem czy nie za daleko posunięte wnioski :p :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):jak są suche to tak :roll:, ale takie w cieście to już nie są :eviltong: Jesteś jak rodzynek w cieście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Czyli CIACHO???? :crazyeye::crazyeye:.....:mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Muszę uciekać :shake: buziole! :loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Masz środki i możliwości :evil_lol: taaaaaa a później mi powie, że przemoc w rodzinie :roll: i mnie zaskarży :placz: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Muszę uciekać :shake: buziole! :loveu: ale się nagadałaś tu :roll: :mdleje: Leć tylko skrzydeł nie połam :cool3: i ......wróć :loveu: Quote
Recommended Posts