Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Lecę oglądać :scared: dobrej nocki Menrzusiu! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 To na dobranoc parę fotek alfowych ;) Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):dobrej nocki Menrzusiu! :loveu: Dooooobrej Izuś :loveu: Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):A tam wypiła - skonfiskowała chitruska :shake:...... eeeeech, a miało być tak dobrze :roll: U mnie całkiem biało i śliskość niesamowita :shake: u mnie śliskość , białość i mokrość :evil_lol:aleśta nagadali :shake: Quote
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/1754/obraz335sz3.jpg :loveu::loveu::loveu:mój koffany chrześniak to ja wam zaśpiewam .......Tak się zachmurzyło ....słoneczko sie skryło ....pada pada śnieżek biały :angryy:dawno go nie było :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Alicja napisał(a):http://img141.imageshack.us/img141/1754/obraz335sz3.jpg :loveu::loveu::loveu:mój koffany chrześniak to ja wam zaśpiewam .......Tak się zachmurzyło ....słoneczko sie skryło ....pada pada śnieżek biały :angryy:dawno go nie było :diabloti: Ale Ci to zgrabnie wyszło :evil_lol: a ja cały czas kombinuję :razz: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Alicja napisał(a):u mnie śliskość , białość i mokrość :evil_lol:aleśta nagadali :shake: Impreza była :evil_lol: Niestety, jak co roku, zima zaskoczyła drogowców. Pierwszy raz zdażyło mi się zawrócić. To był horror. Niecałe 30 km jechaliśmy 1:40 godz :shake: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Ci to zgrabnie wyszło :evil_lol: a ja cały czas kombinuję :razz: nie kombinuj bo cie zamkną ;) Witanko mroźno - śnieżnie i sobotnio :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):nie kombinuj bo cie zamkną ;) Witanko mroźno - śnieżnie i sobotnio :multi::multi::multi: ..... i do tego słonecznie :multi:.....jest szansa na pierwsze zimowe fotki:lol: Gorące pozdrowionka z północy :multi::loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Menrzuś napisał(a):..... i do tego słonecznie :multi:.....jest szansa na pierwsze zimowe fotki:lol: Gorące pozdrowionka z północy :multi::loveu: u nas słonko za chmurkami ....teraz przestało sypać :razz: buuuuuu:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/bokserka-kora-pan-ja-zostawil-byla-w-depresji-do-15-grudnia-ma-dt-pilnie-ds-125294/#post11290793 Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bosze taka impreza była, a ja padłam po spacerku:placz::placz::placz:, nic nie wypiłam, nic, nawet denaturatu:diabloti:. A tera pewnie kaczora leczycie, co:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 apple napisał(a):Ojjjj no ty to mi nigdy nie zapomnisz:roll:.........no i co się złościsz jak i tak jej nie stosujesz:roll: jestem pamiętliwa bestyja :roll: czasem stosuję :roll:, ale nie jest to moja ulubiona emota :shake: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Menrzuś napisał(a): Pralka pierze, a nie Ty :eviltong::evil_lol: taaaaaa pralka pierze :roll: typowe stwierdzenie facetów :eviltong: Pralka segreguje pranie, sprawdza kieszenie, nakłada odplamiacz na plamy, przekłada niektóre rzeczy na lewą stronę, upycha skarpetki w siatkach, w drugich majtochy, potem sama dobiera sobie rodzaj proszku, czy żelu i płynu do płukania, następnie sama wyjmuje wyprane ciuchy, roztrzepuje je, odpowiednio układa szwy do szwa, a potem je wiesza na sznurkach, przypina klamerkami, potem przekłada na drugą stronę, żeby dobrze i szybko wysychały, potem wysuszone zdejmuje sama i skada, albo do szaf albo przygotowuje do prasowania. TAK, PRALKA SAMA PIERZE!!! :roll: :roll: :roll: :eviltong: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a):Alfa w domu, rozumiem:cool3:, imprezki nie będzie,TVN nie ma co ogladać :evil_lol: :crazyeye: imprezki niet? a ja już telewizor sobie zarezerwowałam do oglądania skrótów z niej :roll:i po cichu liczyłam na jakąś pełnometrażówke też :placz: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Kratę to miałbym......teraz to mi tylko pół zostaaałoooooo :placz::placz: Idę na spacerek wieczorny ;) hmmm:hmmmm: chyba zbyt się szykowałeś do tego wieczoru kawalerskiego :roll: no i nie wyszedł :shake: a ja nawet odpuściałam sobie wczorajsze bycie na dogo wieczorem, żeby Ci tej imprezki i randki nie psuć :shake:, a tu okazuje się, że kiszka :roll: z impry :roll: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 apple napisał(a):No gdzie lecisz jak ja dopiero przyszłam:mad: :crazyeye: Japkowa o tej godzinie na dogo :-o naprawdę naszykowała się na imprezę :evil_lol: szkoda, że nie wyszła :niewiem: :shake: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 trzy Cioteczki się zjawiły widzę na imprezkę :multi: i nawet troszkę popiły :cool3: jakieś drinki mieszane w kolorach doczytuje tutaj, np jakiś fiolecik :evil_lol: Jednak impreza wyszła w sumie i to nawet z Alfą za plecami :cool1: :cool3: tylko randka nie wyszła :roll:, ale Jabłuszkowa nie martw sie, może kiedyś uda w końcu wywieźć mu się Alfę na te Kaszuby :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :roll: ale się rozmonologowałam tutaj dziś :p, to chyba brak mi wczorajszego gadania z Wami wychodzi :shake: Dzisiaj pewnie imprezkę odsypiacie, co? :cool3: Menrzuś, a tak w innym temacie ;), masz śliczny nowy avatarek :multi: :loveu: Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No i proszę, pewnie glówki bolą po wczorajszym:evil_lol:. Iv, ty w formie:multi::multi:. Cześć. Ja już też doszłam do się, dwa spacery z biszkoptowym po 1,5 godz. na mrozie i wróciłam do swoich kolorów, znaczy fioletowa z zimna byłam:evil_lol::evil_lol:, po czym malowniczo padłam na pysk, czyli kanapę i zasnęłam snem sprawiedliwego hipopotama:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a):No i proszę, pewnie glówki bolą po wczorajszym:evil_lol:. Iv, ty w formie:multi::multi:. Cześć. Ja już też doszłam do się, dwa spacery z biszkoptowym po 1,5 godz. na mrozie i wróciłam do swoich kolorów, znaczy fioletowa z zimna byłam:evil_lol::evil_lol:, po czym malowniczo padłam na pysk, czyli kanapę i zasnęłam snem sprawiedliwego hipopotama:evil_lol: Cześć Bilka :multi: :loveu: uuuuuuuuu :cool3: to widzę same sukcesy dziś odniosłaś :multi: przyjemności bez ograniczeń sobie dawkowałaś, echhhhhhh nie ma to jak weekend :multi: :evil_lol: :diabloti: a inni jeszcze poza dogo-pewnie leczą nadal kacora :roll: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:a ja piekę rogaliczki :p o jaaaaacieeeeeeee :-o już mi ślinka cieknie :placz: podziel się.........wypiekiem :cool1: :cool3: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Selket napisał(a): :mdleje: :mdleje: :mdleje: podłość ludzka nie zna granic :niewiem: :roll: :roll: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja też fcem upiec te rogaliki ino dżema nie mam:placz::roll: Quote
Recommended Posts