Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
A tam wypiła - skonfiskowała chitruska :shake:...... eeeeech, a miało być tak dobrze :roll:

U mnie całkiem biało i śliskość niesamowita :shake:

u mnie śliskość , białość i mokrość :evil_lol:aleśta nagadali :shake:

Posted

Alicja napisał(a):
u mnie śliskość , białość i mokrość :evil_lol:aleśta nagadali :shake:

Impreza była :evil_lol:

Niestety, jak co roku, zima zaskoczyła drogowców. Pierwszy raz zdażyło mi się zawrócić. To był horror. Niecałe 30 km jechaliśmy 1:40 godz :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale Ci to zgrabnie wyszło :evil_lol:

a ja cały czas kombinuję :razz:

nie kombinuj bo cie zamkną ;)

Witanko mroźno - śnieżnie i sobotnio :multi::multi::multi:

Posted

Alicja napisał(a):
nie kombinuj bo cie zamkną ;)

Witanko mroźno - śnieżnie i sobotnio :multi::multi::multi:

..... i do tego słonecznie :multi:.....jest szansa na pierwsze zimowe fotki:lol:

Gorące pozdrowionka z północy :multi::loveu:

Posted

Bosze taka impreza była, a ja padłam po spacerku:placz::placz::placz:, nic nie wypiłam, nic, nawet denaturatu:diabloti:. A tera pewnie kaczora leczycie, co:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Ojjjj no ty to mi nigdy nie zapomnisz:roll:.........no i co się złościsz jak i tak jej nie stosujesz:roll:

jestem pamiętliwa bestyja :roll:
czasem stosuję :roll:, ale nie jest to moja ulubiona emota :shake:

:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):

Pralka pierze, a nie Ty :eviltong::evil_lol:

taaaaaa pralka pierze :roll: typowe stwierdzenie facetów :eviltong:
Pralka segreguje pranie, sprawdza kieszenie, nakłada odplamiacz na plamy, przekłada niektóre rzeczy na lewą stronę, upycha skarpetki w siatkach, w drugich majtochy, potem sama dobiera sobie rodzaj proszku, czy żelu i płynu do płukania, następnie sama wyjmuje wyprane ciuchy, roztrzepuje je, odpowiednio układa szwy do szwa, a potem je wiesza na sznurkach, przypina klamerkami, potem przekłada na drugą stronę, żeby dobrze i szybko wysychały, potem wysuszone zdejmuje sama i skada, albo do szaf albo przygotowuje do prasowania. TAK, PRALKA SAMA PIERZE!!! :roll:

:roll: :roll: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Alfa w domu, rozumiem:cool3:, imprezki nie będzie,TVN nie ma co ogladać :evil_lol:

:crazyeye: imprezki niet? a ja już telewizor sobie zarezerwowałam do oglądania skrótów z niej :roll:i po cichu liczyłam na jakąś pełnometrażówke też :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Kratę to miałbym......teraz to mi tylko pół zostaaałoooooo :placz::placz:

Idę na spacerek wieczorny ;)

hmmm:hmmmm: chyba zbyt się szykowałeś do tego wieczoru kawalerskiego :roll: no i nie wyszedł :shake:
a ja nawet odpuściałam sobie wczorajsze bycie na dogo wieczorem, żeby Ci tej imprezki i randki nie psuć :shake:, a tu okazuje się, że kiszka :roll: z impry :roll:

Posted

apple napisał(a):
No gdzie lecisz jak ja dopiero przyszłam:mad:

:crazyeye: Japkowa o tej godzinie na dogo :-o naprawdę naszykowała się na imprezę :evil_lol:
szkoda, że nie wyszła :niewiem: :shake:

Posted

trzy Cioteczki się zjawiły widzę na imprezkę :multi: i nawet troszkę popiły :cool3:
jakieś drinki mieszane w kolorach doczytuje tutaj, np jakiś fiolecik :evil_lol:
Jednak impreza wyszła w sumie i to nawet z Alfą za plecami :cool1: :cool3:
tylko randka nie wyszła :roll:, ale Jabłuszkowa nie martw sie, może kiedyś uda w końcu wywieźć mu się Alfę na te Kaszuby :diabloti:

Posted

:roll: ale się rozmonologowałam tutaj dziś :p, to chyba brak mi wczorajszego gadania z Wami wychodzi :shake:
Dzisiaj pewnie imprezkę odsypiacie, co? :cool3:

Menrzuś, a tak w innym temacie ;), masz śliczny nowy avatarek :multi: :loveu:

Posted

No i proszę, pewnie glówki bolą po wczorajszym:evil_lol:.

Iv, ty w formie:multi::multi:. Cześć. Ja już też doszłam do się, dwa spacery z biszkoptowym po 1,5 godz. na mrozie i wróciłam do swoich kolorów, znaczy fioletowa z zimna byłam:evil_lol::evil_lol:, po czym malowniczo padłam na pysk, czyli kanapę i zasnęłam snem sprawiedliwego hipopotama:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
No i proszę, pewnie glówki bolą po wczorajszym:evil_lol:.

Iv, ty w formie:multi::multi:. Cześć. Ja już też doszłam do się, dwa spacery z biszkoptowym po 1,5 godz. na mrozie i wróciłam do swoich kolorów, znaczy fioletowa z zimna byłam:evil_lol::evil_lol:, po czym malowniczo padłam na pysk, czyli kanapę i zasnęłam snem sprawiedliwego hipopotama:evil_lol:

Cześć Bilka :multi: :loveu:
uuuuuuuuu :cool3: to widzę same sukcesy dziś odniosłaś :multi:
przyjemności bez ograniczeń sobie dawkowałaś, echhhhhhh nie ma to jak weekend :multi: :evil_lol:

:diabloti:

a inni jeszcze poza dogo-pewnie leczą nadal kacora :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz:a ja piekę rogaliczki :p

o jaaaaacieeeeeeee :-o już mi ślinka cieknie :placz:
podziel się.........wypiekiem :cool1: :cool3: