apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale to było cUś przez duże "C" :razz: Krata została w połowie skonfiskowana :shake:....a Iza to faktycznie ma parcie na szkło :diabloti: Też jestem dumny :p....to już z Alą można pogadać :lol: to nie czułaś, że ja :placz::placz::placz: ?Aha....no to w takim razie chyba nie zauważyłam:roll: No ba.....ty wiesz jakie ona dyskusje prowadzi....większosć jest w jakimś dziwnym nieznanym mi języku:roll: ale i tak jest faaaajnie:loveu: No własnie nie za bardzo....było za mało łez i rozpaczy:evil_lol: oj :oops: miło to czytać , w dodatku jak nie kłamiesz Jabłuszkowa ;-) :pCzyżbym wyczuła nutkę ironii?:cool3: Jestem....widzę że ty też jesteś:multi: Sjesta:evil_lol: http://img399.imageshack.us/img399/6416/obraz297rl7.jpg Chodź powiem ci coś;) http://img76.imageshack.us/img76/5449/obraz312jq4.jpg Za tętnicę!:diabloti: http://img76.imageshack.us/img76/1236/obraz314mh8.jpg ouć....coś mi weszło pod łopatkę wczoraj i jeszcze nie wylazło....boli jak jasny gwint:roll: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Aha....no to w takim razie chyba nie zauważyłam:roll: No ba.....ty wiesz jakie ona dyskusje prowadzi....większosć jest w jakimś dziwnym nieznanym mi języku:roll: ale i tak jest faaaajnie:loveu: No własnie nie za bardzo....było za mało łez i rozpaczy:evil_lol: ouć....coś mi weszło pod łopatkę wczoraj i jeszcze nie wylazło....boli jak jasny gwint:roll: To se szybki przetrzyj :eviltong: No kto jak kto, ale mama powinna ten język znać :shake: cUś obijasz się w nauce :eviltong: Łydki dawno już mam otarte, a włosów z głowy rwać nie będę, bo jeszcze nie odrosną i goopio będę wyglądał :roll: Ja w tym wchodzeniu nie brałem udziału :shake:......bidulka :glaszcze:....na masaże śmigaj :p Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):To se szybki przetrzyj :eviltong: No kto jak kto, ale mama powinna ten język znać :shake: cUś obijasz się w nauce :eviltong: Łydki dawno już mam otarte, a włosów z głowy rwać nie będę, bo jeszcze nie odrosną i goopio będę wyglądał :roll: Ja w tym wchodzeniu nie brałem udziału :shake:......bidulka :glaszcze:....na masaże śmigaj :pNie mam szybek:roll: No taaaaa.....w suahili gada a ja mam wiedziec o co chodzi...podstawowe zwroty mam opanowane ale jak zaczyna swój popis retoryczny to odpadam:evil_lol: Aaaaa tam goopio prznajmniej były by dowody:diabloti: Qurde....boje się żeby to nie było to co ostatnio.....też się tak zaczynało:roll: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):Japcokowa, Menrzuś:multi::multi:. Witanko. Japcokowa, co cie tak połamało. Chyba za dużo fitnessu. Ja się nie gimnastykuje i proszę:evil_lol:... hipopotamJa też oststnio sie nie gimnastykuję ale nadal ćwiczę "wyciskanie" Ali...moze to po tym....albo gdzieś mnie przewiało....ostatnio jak Ala w nocy przebudziała się z płaczem to pszłam do niej...usiadłam obok łóżeczka na samych panelach i usnęło mi się:roll:......moze mi doopka na tych panelach zmarzła:roll: Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Japcokowa, Menrzuś:multi::multi:. Witanko. Japcokowa, co cie tak połamało. Chyba za dużo fitnessu. Ja się nie gimnastykuje i proszę:evil_lol:... hipopotam Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Nie mam szybek:roll: No taaaaa.....w suahili gada a ja mam wiedziec o co chodzi...podstawowe zwroty mam opanowane ale jak zaczyna swój popis retoryczny to odpadam:evil_lol: Aaaaa tam goopio prznajmniej były by dowody:diabloti: Qurde....boje się żeby to nie było to co ostatnio.....też się tak zaczynało:roll: To widać oczy Ci się załzawiły z tęsknoty :evil_lol: Może Ala mówi "od tyłu"? :razz: No proszę - to juz ma być "do wody"? Za zimno :shake::evil_lol: Szalejesz za bardzo :roll: Zawsze mówiłem, że tańcowanie jest bez sensu :roll: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):Japcokowa, Menrzuś:multi::multi:. Witanko. Japcokowa, co cie tak połamało. Chyba za dużo fitnessu. Ja się nie gimnastykuje i proszę:evil_lol:... hipopotam Witanko, witanko :multi: Ja tam niedawno gdzieś widziałem, że wygibasy stosujesz :diabloti: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):To widać oczy Ci się załzawiły z tęsknoty :evil_lol: Może Ala mówi "od tyłu"? :razz: No proszę - to juz ma być "do wody"? Za zimno :shake::evil_lol: Szalejesz za bardzo :roll: Zawsze mówiłem, że tańcowanie jest bez sensu :roll: To prawda........caaaała we łzach byłam:placz: Eeeeeeeeeeee....chyba nie:roll::evil_lol: No coś ty dla mnie się nie poświęcisz i nie wstąpisz do klubu morsa:evil_lol: Eeee tam to nie od tańcowania...to od ciężkiej pracy:eviltong: Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Witanko, witanko :multi: Ja tam niedawno gdzieś widziałem, że wygibasy stosujesz :diabloti: No, dobra, troszeczkę:oops::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a): To prawda........caaaała we łzach byłam:placz: Eeeeeeeeeeee....chyba nie:roll::evil_lol: No coś ty dla mnie się nie poświęcisz i nie wstąpisz do klubu morsa:evil_lol: Eeee tam to nie od tańcowania...to od ciężkiej pracy:eviltong: Boszsz....i znowu przeze mnie :placz::placz: No to nie mam pomysła :shake: Tylko kaczorowi w zimnej wodzie.... :shake::evil_lol: Od ciężkiej pracy to muskuły rosną :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):No, dobra, troszeczkę:oops::evil_lol: Ale jak się tapetę zrobi to już na troszeczkę nie wygląda :diabloti: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszsz....i znowu przeze mnie :placz::placz: No to nie mam pomysła :shake: Tylko kaczorowi w zimnej wodzie.... :shake::evil_lol: Od ciężkiej pracy to muskuły rosną :eviltong:No widzisz.....tyle łez wylanych "przez ciebie":diabloti: No cUś mało kreatywny jesteś dzisiaj....a tak na ciebie liczyłam:placz: Bossszzzzzzz:mdleje::evil_lol: Taaaa i ten muskuł to się "garb" nazywa:diabloti: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :pMenrzuś napisał(a):I jeszcze się odwodniłaaaaaa :placz::placz: Jestem umysł ścisły - lingwistyka do mnie nie dociera :shake::roll: No co? Dla mnie największy do zniesienia zbiornik wodny, to wanna :roll: Każda kobieta ma takie dwa - nie przejmuj się. Tak to już natura stworzyła Nooooo właśnie....lecisz mi zgrzewkę mineralnej bez gazu:evil_lol: No i co ja biedna teraz zrobię:cool1: No coś ty? :crazyeye:Mieszkasz nad morzem i się nie kapiesz:crazyeye:....jeździsz na Kaszuby gdzie takie czyste jeziora i się nie kąpiesz?:crazyeye: Masakra:shake:......jesteś beznadziejnym przypadkiem....albo masz wściekliznę:evil_lol: To są Cycki nie garby:p Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):No widzisz.....tyle łez wylanych "przez ciebie":diabloti: No cUś mało kreatywny jesteś dzisiaj....a tak na ciebie liczyłam:placz: Bossszzzzzzz:mdleje::evil_lol: Taaaa i ten muskuł to się "garb" nazywa:diabloti: I jeszcze się odwodniłaaaaaa :placz::placz: Jestem umysł ścisły - lingwistyka do mnie nie dociera :shake::roll: No co? Dla mnie największy do zniesienia zbiornik wodny, to wanna :roll: Każda kobieta ma takie dwa - nie przejmuj się. Tak to już natura stworzyła :p Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a)::p Nooooo właśnie....lecisz mi zgrzewkę mineralnej bez gazu:evil_lol: No i co ja biedna teraz zrobię:cool1: No coś ty? :crazyeye:Mieszkasz nad morzem i się nie kapiesz:crazyeye:....jeździsz na Kaszuby gdzie takie czyste jeziora i się nie kąpiesz?:crazyeye: Masakra:shake:......jesteś beznadziejnym przypadkiem....albo masz wściekliznę:evil_lol: To są Cycki nie garby:p Myślałem, że więcej wypłakałaś :roll:......:evil_lol: Ucz się dziewczę.....ucz :evil_lol: Nie cierpie tłoku :shake: Jak zwał, tak zwał - grunt, że o tym samym mówimy :evil_lol: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Myślałem, że więcej wypłakałaś :roll:......:evil_lol: Ucz się dziewczę.....ucz :evil_lol: Nie cierpie tłoku :shake: Jak zwał, tak zwał - grunt, że o tym samym mówimy :evil_lol:No więcej ale nie chcę cię naciagać:evil_lol: ehhhhhhhhhh:roll: Gdzie masz tłok? Na Kaszubach?:crazyeye: No ale garbyto tak mało delikatnie brzmi:evil_lol: Dobra....na mnie już pora......Alunia wzywa;) Wpadnę z pracki.......paaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a)::p No coś ty? :crazyeye:Mieszkasz nad morzem i się nie kapiesz:crazyeye:....jeździsz na Kaszuby gdzie takie czyste jeziora i się nie kąpiesz?:crazyeye: Masakra:shake:......jesteś beznadziejnym przypadkiem....albo masz wściekliznę:evil_lol: To są Cycki nie garby:p Wscieklizne? Nie zaszczepił się:evil_lol: Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Ja też oststnio sie nie gimnastykuję ale nadal ćwiczę "wyciskanie" Ali...moze to po tym....albo gdzieś mnie przewiało....ostatnio jak Ala w nocy przebudziała się z płaczem to pszłam do niej...usiadłam obok łóżeczka na samych panelach i usnęło mi się:roll:......moze mi doopka na tych panelach zmarzła:roll: UUUU, gaciory trza ciepłe mieć. Swego czasu miałam taka kolekcję:razz:. Moja prababcia zawsze mnie takimi obdarowywała:evil_lol::evil_lol:. Na ścierki poszły:oops::oops:, patrz, a teraz byś miała jak znalazł, bo nieużywane były, do czasu zrobienia z nich ścierek:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):Wscieklizne? Nie zaszczepił się:evil_lol: To wrodzony wodowstręt :shake: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Ja też oststnio sie nie gimnastykuję ale nadal ćwiczę "wyciskanie" Ali...moze to po tym....albo gdzieś mnie przewiało....ostatnio jak Ala w nocy przebudziała się z płaczem to pszłam do niej...usiadłam obok łóżeczka na samych panelach i usnęło mi się:roll:......moze mi doopka na tych panelach zmarzła:roll: To piżamki na noc zakładaj, a nie koszulę nocną :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):No więcej ale nie chcę cię naciagać:evil_lol: ehhhhhhhhhh:roll: Gdzie masz tłok? Na Kaszubach?:crazyeye: No ale garbyto tak mało delikatnie brzmi:evil_lol: Dobra....na mnie już pora......Alunia wzywa;) Wpadnę z pracki.......paaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: A cycki to zbyt wyzywająco :roll:;) Tam gdzie jeżdżę, to nie ma tłoku, ale na bestie musze uważać....focić przecież muszę.....no i potem piachu wszędziewchodzącego nie cierpię :shake: Paaaaaaaaa......czymnij się :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):UUUU, gaciory trza ciepłe mieć. Swego czasu miałam taka kolekcję:razz:. Moja prababcia zawsze mnie takimi obdarowywała:evil_lol::evil_lol:. Na ścierki poszły:oops::oops:, patrz, a teraz byś miała jak znalazł, bo nieużywane były, do czasu zrobienia z nich ścierek:cool3: Taaaa.....barchany to jest to, co Jabkowa lubi najbardziej :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):Patrz, a nasza koleżanka z tym swoim zniewalającym uśmiechem:cool3: nie przyszła z nami pogadać wieczorkiem:placz:. A ja lecę spac. Dobrejnocki:hand: Zniewalający uśmiech znowu mi się zagubił :roll:, albo mi ktoś go podkradł :mad: Ano nie przyszła, bo bo eeeeeeee boooooooo humoru nie miała :shake: to i smucić nie chciała smętków tutaj :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :drinking:Ssssssssssssieś tam docztałam, że niby mam prcie na szkło... :drinking: Ja?????????????????? :chlup: nNieeeeeeeeeeeeeee :drink1: Berek! Quote
Recommended Posts