Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Przecież pasem nie musisz wywijać :eviltong:

:roll: to mam wywrzeć presję moralną? na to też są paragrafy :roll: :eviltong:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Idźcie idźcie sobie wszyscy :roll: a mnie niech tutaj coś pożre :placz: :placz: :placz:
i będziecie mieli święty spokój :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
Idźcie idźcie sobie wszyscy :roll: a mnie niech tutaj coś pożre :placz: :placz: :placz:

Mogę Cię trochę popilnować, żeby Cię nie pożarło, ale niedługo, bo z psami w pracy jestem i wkrótce będziemy wychodzić ;)

Posted

Iv_ napisał(a):

No wiesz, ciebie coś pożre, a tak kremiki na pewnym bazarku czekają:cool3::cool3:. Jak cię zeżre, to już se nie powklepujesz:lol:

Posted

jbk napisał(a):
Mogę Cię trochę popilnować, żeby Cię nie pożarło, ale niedługo, bo z psami w pracy jestem i wkrótce będziemy wychodzić ;)

no to jak z psami jesteś i chcecie mnie pilnować to mogę czuć się tu bezpiecznie :cool1: :multi: :loveu:

Posted

Bila napisał(a):
No wiesz, ciebie coś pożre, a tak kremiki na pewnym bazarku czekają:cool3::cool3:. Jak cię zeżre, to już se nie powklepujesz:lol:

i jak mi podkupisz to też se nie powklepuję :eviltong: :eviltong:
no dobra, nie dam się pożreć :shake: dla wyższych idei :cool3: :evil_lol:

:diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
no to jak z psami jesteś i chcecie mnie pilnować to mogę czuć się tu bezpiecznie :cool1: :multi: :loveu:

Najzupełniej ;) Ale jak przyjdzie do bronienia Cię, to lepiej się sprawią moje glany, niż psy, są całkowicie nieagresywne :) Chyba, że sam ich widok kogoś odstraszy, małe nie są ;)

Posted

jbk napisał(a):
Najzupełniej ;) Ale jak przyjdzie do bronienia Cię, to lepiej się sprawią moje glany, niż psy, są całkowicie nieagresywne :) Chyba, że sam ich widok kogoś odstraszy, małe nie są ;)

Czasem wygląd odstrasza szybciej jak bezpośredni atak :cool3:
chcesz glanować :crazyeye: oj Cioteczka ojjjjjj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Czasem wygląd odstrasza szybciej jak bezpośredni atak :cool3:
chcesz glanować :crazyeye: oj Cioteczka ojjjjjj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Moimi glanami są straszone nawet dzieci w pobliskiej szkole ;) Młody zawsze mówi do zaczepiających, że "jak cię moja mama z glana potraktuje...." :evil_lol:

Co do wyglądu - powiedz szczerze - jaka rasa psa swoim wyglądem Cię odstrasza? Mnie żadna ;) Psy są z natury dobre :)

Posted

Iv_ napisał(a):
i jak mi podkupisz to też se nie powklepuję :eviltong: :eviltong:
no dobra, nie dam się pożreć :shake: dla wyższych idei :cool3: :evil_lol:

:diabloti:

To dobrze:diabloti:. Nie wiem, czy coś ci podkupię, chciałabym:eviltong:, ale stan konta...:placz::placz::placz::placz:

Posted

jbk napisał(a):
Moimi glanami są strasznone nawet dzieci w pobliskiej szkole ;) Młody zawsze mówi do zaczepiających, że "jak cię moja mama z glana potraktuje...." :evil_lol:

Co do wyglądu - powiedz szczerze - jaka rasa psa swoim wyglądem Cię odstrasza? Mnie żadna ;) Psy są z natury dobre :)

Moja córka też glanówka :evil_lol:

Jaka rasa? mnie żadna, wszystkie psy sa piękne i kochane i inaczej na nie nie patrzę :loveu:

Posted

Bila napisał(a):
UUUU, gaciory trza ciepłe mieć. Swego czasu miałam taka kolekcję:razz:. Moja prababcia zawsze mnie takimi obdarowywała:evil_lol::evil_lol:. Na ścierki poszły:oops::oops:, patrz, a teraz byś miała jak znalazł, bo nieużywane były, do czasu zrobienia z nich ścierek:cool3:
No jak w barchanach do łóżka:crazyeye: koło meża..........barchany to jak męża nie ma:roll: albo nie wtedy też nie....w ogóle nie ma opcji barchanowej, tzreba zawsze pieknie wygladać:p

Menrzuś napisał(a):
To wrodzony wodowstręt :shake:

Powiedz lepiej że nie umiesz pływać:diabloti:

Menrzuś napisał(a):
To piżamki na noc zakładaj, a nie koszulę nocną :eviltong:
No coś ty zgoopiał.....koronki, tiule i jedwabie być muszą...jak gwaiazda w barchanach:icon_roc: no pomyśl:roll:

Menrzuś napisał(a):
A cycki to zbyt wyzywająco :roll:;)

Tam gdzie jeżdżę, to nie ma tłoku, ale na bestie musze uważać....focić przecież muszę.....no i potem piachu wszędziewchodzącego nie cierpię :shake:

Paaaaaaaaa......czymnij się :multi::loveu:
A tam wyzywajaco.....trza nazywać rzeczy po imieniu:diabloti:

Już ty nie szukaj pretekstów:diabloti:
tylko pokaż nam jak nurkujesz:cool3:

Iv_ napisał(a):
nieeeee :shake: tam nie było w ogóle ironii, nie miałam na nia ochoty :shake:
może dzisiaj się postaram i będę ironiczna :cool3:
Nieeeee? O matko...tzn że cię pomówiłam:crazyeye: Bossszzzz pseprasam:roll:

Posted

apple napisał(a):
No jak w barchanach do łóżka:crazyeye: koło meża..........barchany to jak męża nie ma:roll: albo nie wtedy też nie....w ogóle nie ma opcji barchanowej, tzreba zawsze pieknie wygladać:p

Zgadzam się z Tobą całkowicie, kobieta zawsze musi o siebie dbać i wyglądać pięknie :multi: chociaż może są jakieś barchany w opcji koronkowej :hmmmm: ale powiem szczerze, że już sama nazwa "barchany" brzmi........odstraszająco :evil_lol: nawet na mnie :cool3: to co mówić o facetach :roll:

Nieeeee? O matko...tzn że cię pomówiłam:crazyeye: Bossszzzz pseprasam:roll:

Ano pomówiłaś :roll:, ale nikt nie jest przecież doskonały :shake:
Masz wybaczone :p :loveu:

Posted

apple napisał(a):
Uffff 10 kg mniej:evil_lol:

A co do barchanów to cieszę się ze jestesmy zgodne- jak nigdy:roll: bossszzz zepsułam sie:roll::placz:

czasem i antagoniści muszą się zgodzić, żeby.......nie było nudno :evil_lol:
i Gwiazdy też :evil_lol:

a tam, nie zepsułaś się :roll: wszystko jest w normie :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Ano pomówiłaś :roll:, ale nikt nie jest przecież doskonały :shake:
Masz wybaczone :p :loveu:

Uffff 10 kg mniej:evil_lol:

A co do barchanów to cieszę się ze jestesmy zgodne- jak nigdy:roll: bossszzz zepsułam sie:roll::placz:

Posted

:roll: i w ogóle tak późno przyszłaś, a ja musze już iść do pracy :shake:
a chciałam o czymś porozmawiać z Tobą :roll:, bo coś gdzieś dojrzałam i chyba gwiazdorko zrobiłaś jeszcze jeden błąd :evil_lol:
ale o tym może jutro rano ;)

Posted

a teraz muszę znikać :roll:, bo nie zdąże się "zmejkapować" i mogę być odrobinę mniej piękna jak zawsze :evil_lol:

Miłego dnia życzę :multi: :loveu: :multi:

wieczorem Was nawiedzę :cool1:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: