Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież pasem nie musisz wywijać :eviltong: :roll: to mam wywrzeć presję moralną? na to też są paragrafy :roll: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):taaaaaa a później mi powie, że przemoc w rodzinie :roll: i mnie zaskarży :placz: Przecież pasem nie musisz wywijać :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Idźcie idźcie sobie wszyscy :roll: a mnie niech tutaj coś pożre :placz: :placz: :placz: i będziecie mieli święty spokój :roll: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Miłego dnia wszystkim lecącym ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Muszę uciekać :shake: buziole! :loveu: Ja też muszę na spacerki, bo pogoda sprzyja cmokasy :loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):....i tym wywijającym :evil_lol:.....:loveu: ........................ ;) :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):Miłego dnia wszystkim lecącym ;) :loveu: :loveu: :loveu: ....i tym wywijającym :evil_lol:.....:loveu: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):Idźcie idźcie sobie wszyscy :roll: a mnie niech tutaj coś pożre :placz: :placz: :placz: i będziecie mieli święty spokój :roll: Mogę Cię trochę popilnować, żeby Cię nie pożarło, ale niedługo, bo z psami w pracy jestem i wkrótce będziemy wychodzić ;) Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):Idźcie idźcie sobie wszyscy :roll: a mnie niech tutaj coś pożre :placz: :placz: :placz: i będziecie mieli święty spokój :roll: No wiesz, ciebie coś pożre, a tak kremiki na pewnym bazarku czekają:cool3::cool3:. Jak cię zeżre, to już se nie powklepujesz:lol: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Mogę Cię trochę popilnować, żeby Cię nie pożarło, ale niedługo, bo z psami w pracy jestem i wkrótce będziemy wychodzić ;) no to jak z psami jesteś i chcecie mnie pilnować to mogę czuć się tu bezpiecznie :cool1: :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):No wiesz, ciebie coś pożre, a tak kremiki na pewnym bazarku czekają:cool3::cool3:. Jak cię zeżre, to już se nie powklepujesz:lol: i jak mi podkupisz to też se nie powklepuję :eviltong: :eviltong: no dobra, nie dam się pożreć :shake: dla wyższych idei :cool3: :evil_lol: :diabloti: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):no to jak z psami jesteś i chcecie mnie pilnować to mogę czuć się tu bezpiecznie :cool1: :multi: :loveu: Najzupełniej ;) Ale jak przyjdzie do bronienia Cię, to lepiej się sprawią moje glany, niż psy, są całkowicie nieagresywne :) Chyba, że sam ich widok kogoś odstraszy, małe nie są ;) Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Najzupełniej ;) Ale jak przyjdzie do bronienia Cię, to lepiej się sprawią moje glany, niż psy, są całkowicie nieagresywne :) Chyba, że sam ich widok kogoś odstraszy, małe nie są ;) Czasem wygląd odstrasza szybciej jak bezpośredni atak :cool3: chcesz glanować :crazyeye: oj Cioteczka ojjjjjj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):Czasem wygląd odstrasza szybciej jak bezpośredni atak :cool3: chcesz glanować :crazyeye: oj Cioteczka ojjjjjj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moimi glanami są straszone nawet dzieci w pobliskiej szkole ;) Młody zawsze mówi do zaczepiających, że "jak cię moja mama z glana potraktuje...." :evil_lol: Co do wyglądu - powiedz szczerze - jaka rasa psa swoim wyglądem Cię odstrasza? Mnie żadna ;) Psy są z natury dobre :) Quote
Bila Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):i jak mi podkupisz to też se nie powklepuję :eviltong: :eviltong: no dobra, nie dam się pożreć :shake: dla wyższych idei :cool3: :evil_lol: :diabloti: To dobrze:diabloti:. Nie wiem, czy coś ci podkupię, chciałabym:eviltong:, ale stan konta...:placz::placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):To dobrze:diabloti:. Nie wiem, czy coś ci podkupię, chciałabym:eviltong:, ale stan konta...:placz::placz::placz::placz: echhh ten stan konta :shake: popatrz tutaj: ŻYWY SZKIELET-1,5 roczny pies-POMÓŻ LECZYĆ !!! (491219147) - Aukcje internetowe Allegro i jak można nie wyciągnąć znowu jakiś groszy, jak serce się kroi :shake: Menrzuś, wybacz tego OFFa :oops: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Moimi glanami są strasznone nawet dzieci w pobliskiej szkole ;) Młody zawsze mówi do zaczepiających, że "jak cię moja mama z glana potraktuje...." :evil_lol: Co do wyglądu - powiedz szczerze - jaka rasa psa swoim wyglądem Cię odstrasza? Mnie żadna ;) Psy są z natury dobre :) Moja córka też glanówka :evil_lol: Jaka rasa? mnie żadna, wszystkie psy sa piękne i kochane i inaczej na nie nie patrzę :loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):Ja już widziałam, niestety:-( czasem po prostu braknie słów :shake: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bila napisał(a):UUUU, gaciory trza ciepłe mieć. Swego czasu miałam taka kolekcję:razz:. Moja prababcia zawsze mnie takimi obdarowywała:evil_lol::evil_lol:. Na ścierki poszły:oops::oops:, patrz, a teraz byś miała jak znalazł, bo nieużywane były, do czasu zrobienia z nich ścierek:cool3:No jak w barchanach do łóżka:crazyeye: koło meża..........barchany to jak męża nie ma:roll: albo nie wtedy też nie....w ogóle nie ma opcji barchanowej, tzreba zawsze pieknie wygladać:p Menrzuś napisał(a):To wrodzony wodowstręt :shake: Powiedz lepiej że nie umiesz pływać:diabloti: Menrzuś napisał(a):To piżamki na noc zakładaj, a nie koszulę nocną :eviltong:No coś ty zgoopiał.....koronki, tiule i jedwabie być muszą...jak gwaiazda w barchanach:icon_roc: no pomyśl:roll: Menrzuś napisał(a):A cycki to zbyt wyzywająco :roll:;) Tam gdzie jeżdżę, to nie ma tłoku, ale na bestie musze uważać....focić przecież muszę.....no i potem piachu wszędziewchodzącego nie cierpię :shake: Paaaaaaaaa......czymnij się :multi::loveu:A tam wyzywajaco.....trza nazywać rzeczy po imieniu:diabloti: Już ty nie szukaj pretekstów:diabloti: tylko pokaż nam jak nurkujesz:cool3: Iv_ napisał(a):nieeeee :shake: tam nie było w ogóle ironii, nie miałam na nia ochoty :shake: może dzisiaj się postaram i będę ironiczna :cool3:Nieeeee? O matko...tzn że cię pomówiłam:crazyeye: Bossszzzz pseprasam:roll: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):No jak w barchanach do łóżka:crazyeye: koło meża..........barchany to jak męża nie ma:roll: albo nie wtedy też nie....w ogóle nie ma opcji barchanowej, tzreba zawsze pieknie wygladać:p Zgadzam się z Tobą całkowicie, kobieta zawsze musi o siebie dbać i wyglądać pięknie :multi: chociaż może są jakieś barchany w opcji koronkowej :hmmmm: ale powiem szczerze, że już sama nazwa "barchany" brzmi........odstraszająco :evil_lol: nawet na mnie :cool3: to co mówić o facetach :roll: Nieeeee? O matko...tzn że cię pomówiłam:crazyeye: Bossszzzz pseprasam:roll: Ano pomówiłaś :roll:, ale nikt nie jest przecież doskonały :shake: Masz wybaczone :p :loveu: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Uffff 10 kg mniej:evil_lol: A co do barchanów to cieszę się ze jestesmy zgodne- jak nigdy:roll: bossszzz zepsułam sie:roll::placz: czasem i antagoniści muszą się zgodzić, żeby.......nie było nudno :evil_lol: i Gwiazdy też :evil_lol: a tam, nie zepsułaś się :roll: wszystko jest w normie :loveu: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iv_ napisał(a):Ano pomówiłaś :roll:, ale nikt nie jest przecież doskonały :shake: Masz wybaczone :p :loveu: Uffff 10 kg mniej:evil_lol: A co do barchanów to cieszę się ze jestesmy zgodne- jak nigdy:roll: bossszzz zepsułam sie:roll::placz: Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :roll: i w ogóle tak późno przyszłaś, a ja musze już iść do pracy :shake: a chciałam o czymś porozmawiać z Tobą :roll:, bo coś gdzieś dojrzałam i chyba gwiazdorko zrobiłaś jeszcze jeden błąd :evil_lol: ale o tym może jutro rano ;) Quote
Iv_ Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a teraz muszę znikać :roll:, bo nie zdąże się "zmejkapować" i mogę być odrobinę mniej piękna jak zawsze :evil_lol: Miłego dnia życzę :multi: :loveu: :multi: wieczorem Was nawiedzę :cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts