Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Selket napisał(a):Ja też fcem upiec te rogaliki ino dżema nie mam:placz::roll: to do sklepa skocz ;)...można też dawać kostki czekolady jako nadzienie ;) Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Selket napisał(a): :haha::bigcool::roflt: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a)::haha::bigcool::roflt: pfyyyyyyyy :obrazic: :roll: ale macie z czego się cieszyć :eviltong: :eviltong: :eviltong: wredulce jedne :mad: :angryy: :eviltong: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):to do sklepa skocz ;)...można też dawać kostki czekolady jako nadzienie ;) :roll: taaaa pół piwnicy dżemów stoi :mad:, leń znalazł sobie wymówkę i twierdzi, że nie ma dżemu :angryy: Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: taaaa pół piwnicy dżemów stoi :mad:, leń znalazł sobie wymówkę i twierdzi, że nie ma dżemu :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv, no ja wiem ludzie to czasem tacy bezszczelni są, że szok Alu, u nas kiedyś były rogaliki tylko z innnego przepisa to były nadziewane np kremem typu nutella, tyle, że z tych tańszych. A ja zrobię z dżemem, niech no tylko go ktoś przytaszczy od tej armii obrońców - włochowców Bila, cieszkam, że i Ty się cieszkasz Quote
Selket Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):ja nadziewam pseudoNutellą z Lidla Też musi być pyszne Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 też tak myślę, że są pyszne ale ja nie będę piekła, nich inni teraz popróbują jak się pierdaczy z rogalikami pół dnia, żeby ktoś je zeżarł w pół godziny teraz ja będę jeść :multi: :evil_lol: :p Fajnie, że .........jesteście dziewczyny takie .......fajne :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :hmmmm: no tak.......apple pomysłodawczyni Bila poszła za przykładem Selket to wredne od małego Alicja dowaliła mi na głosowaniu gwoździa do trumny Dobrany z Was kwartet :roll: nie ma co Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv_ napisał(a): też tak myślę, że są pyszne ale ja nie będę piekła, nich inni teraz popróbują jak się pierdaczy z rogalikami pół dnia, żeby ktoś je zeżarł w pół godziny teraz ja będę jeść :multi: :evil_lol: :p Fajnie, że .........jesteście dziewczyny takie .......fajne :diabloti: no są pyszne Iv ...jakie pół dnia :hmmmm: u Mnie schodzi 2 godzinki z przygotowaniem i sprzątaniem końcowym :roll:.... i to tak bez nerwaki :razz::razz:....chyba że robisz z 2 kg mąki Quote
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: no tak.......apple pomysłodawczyni Bila poszła za przykładem Selket to wredne od małego Alicja dowaliła mi na głosowaniu gwoździa do trumny Dobrany z Was kwartet :roll: nie ma co ja nic o trumnach nie wiem no to mamy kwartet bardzo egzotyczny Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Selket napisał(a):Iv, no ja wiem ludzie to czasem tacy bezszczelni są, że szok Alu, u nas kiedyś były rogaliki tylko z innnego przepisa to były nadziewane np kremem typu nutella, tyle, że z tych tańszych. A ja zrobię z dżemem, niech no tylko go ktoś przytaszczy od tej armii obrońców - włochowców Bila, cieszkam, że i Ty się cieszkasz Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):ja nic o trumnach nie wiem no to mamy kwartet bardzo egzotyczny No mnie się ta emotka bardzo podobała:cool3::cool3: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):no są pyszne Iv ...jakie pół dnia :hmmmm: u Mnie schodzi 2 godzinki z przygotowaniem i sprzątaniem końcowym :roll:.... i to tak bez nerwaki :razz::razz:....chyba że robisz z 2 kg mąki :cool3: do kilograma mąki to nawet nie podciągam rękawów :roll: od razu biore dwa :evil_lol:, no i rogaliki robię takie maćiupkie z dużą ilością nadzienia, no to się trzeba natrudzić, żeby tak pięknie upchnąć i żeby nadzienie ciasta nie rozwaliło :roll: bo generalnie to ja.......lubię utrudniać sobie życie Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a): :angryy: masz ubaw Ciotka, co? niedługo pewnie przyzwyczaje się do tego gwiazdorskiego szczerzenia zębów :roll: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Alicja napisał(a):ja nic o trumnach nie wiem no to mamy kwartet bardzo egzotyczny :roll: oczywiście nic nie wiesz :roll: nic nie pamiętasz, czyj głos przeważył w głosowaniu na cuuuuuudowną gwiazdorską emotę dla mnie :eviltong: :roll: :diabloti: Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv_ napisał(a)::angryy: masz ubaw Ciotka, co? niedługo pewnie przyzwyczaje się do tego gwiazdorskiego szczerzenia zębów :roll: :diabloti: Ale jakie piękne ząbki masz:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a):Bosze taka impreza była, a ja padłam po spacerku:placz::placz::placz:, nic nie wypiłam, nic, nawet denaturatu:diabloti:. A tera pewnie kaczora leczycie, co:evil_lol: No widzisz? Tyyyyyle straciłaś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: ale się rozmonologowałam tutaj dziś :p, to chyba brak mi wczorajszego gadania z Wami wychodzi :shake: Dzisiaj pewnie imprezkę odsypiacie, co? :cool3: Menrzuś, a tak w innym temacie ;), masz śliczny nowy avatarek :multi: :loveu: No, chociaż Ty zauważyłaś :razz:...ale widzę, że zapowiada się na najkrótszy czasowo awatarek :lol: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: Japkowa o tej godzinie na dogo :-o naprawdę naszykowała się na imprezę :evil_lol: szkoda, że nie wyszła :niewiem: :shake: Kto nie wyszła?...... Jabłuszkowa? :roll: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a):No i proszę, pewnie glówki bolą po wczorajszym:evil_lol:. Iv, ty w formie:multi::multi:. Cześć. Ja już też doszłam do się, dwa spacery z biszkoptowym po 1,5 godz. na mrozie i wróciłam do swoich kolorów, znaczy fioletowa z zimna byłam:evil_lol::evil_lol:, po czym malowniczo padłam na pysk, czyli kanapę i zasnęłam snem sprawiedliwego hipopotama:evil_lol: My też zpiesami wyganialiśmy się po lesie. W domu psy padły.....my też :roll::evil_lol: Quote
Bila Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Kto nie wyszła?...... Jabłuszkowa? :roll: Nie, impreza:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Widzę, że pewna emota robi furorę :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Bila napisał(a):Nie, impreza:evil_lol: Ja zrozumiałem, że Jabłuszkowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts