Iv_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dzień dobry :loveu: :cool3: przyszłam podrzucić tu linka na bazarek Selket, na którym handluje Puchatkami :multi:, wprawdzie nie wiem skąd je wykombinowała :hmmmm: ale zapraszam do obejrzenia ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/dl.../#post11247734 Quote
Iv_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='apple'] No to ja juz obmyślam projekt i się interesownie do ciebie uśmiechnę Aaaa z tą emotą to dała byś już spokój.....rewelacyjna jest..........sama sie zastanawiam dlaczego ja jej nie wybrałam:roll: Nie ma sprawy - uśmiechaj się :loveu:(masz przecudny ten interesowny uśmiech) :cool3: a co do tej.....emoty :roll: to już nic nie powiem :roll: Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='apple'] HALBINA!!! CO JEST 1 -GO GRUDNIA?!!!:hmmmm: 1 grudnia - Światowy Dzień Walki z AIDS :cool3: Quote
Kara. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nie zdążyłam nadrobić zaległości:-( I już nie zdążę:shake: Nie wiem kiedy dorobię się neta na wsi. Tam nic nie działa:placz: :hand: Ale ja tu jeszcze wrócę:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Kara.']Nie zdążyłam nadrobić zaległości:-( I już nie zdążę:shake: Nie wiem kiedy dorobię się neta na wsi. Tam nic nie działa:placz: :hand: Ale ja tu jeszcze wrócę:diabloti: A w przybliżeniu na jak długo znikasz? Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Iv_ napisał(a):Będzie link tu podany, oczywiście jak Menrzuś nie będzie miał nic przeciwko temu :razz:......? ;) Możesz się do mnie uśmiechać pełną buzią :lol:, w interesach nie będę Ci pamiętać tej.......gwiazdorskiej emoty :roll:, ale prywatnie....to długo sobie to zapamiętam co mi zrobiłaś :angryy: To jakby co, możesz w wiadomej kwestii spokojnie się uśmiechać :evil_lol: I co się pytasz jak już wstawiłaś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 evaxon napisał(a):nie zamkli... zamkneli :roll::roll::roll: nie zamkneli.....zamknęli :roll::roll::roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Iv_ napisał(a):Foty cuuuudne :multi: wszyskie, aż nie wiedziałabym która wybrać, są boskie :loveu::loveu::loveu: Menrzuś :cool1: znowu Ci się udało :cool3: Co mi się udało? Niby, że zdjęcia? :razz: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu! Czytałam.......i pedzę z pomocą Gdzie masz ten Kybelek bo mnie mop obcieka:roll: Widziałam relaksiki - Ale Gaaaaacccccoooorrrr:loveu: pobija wszystkich Już po wszystkim - jakoś załatwiłem sprawę ;) Quote
Bila Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Patrz jak ta Japcokowa się zawsze umie znaleźć, i emotkę ma odpowiednią, a ja taka maupa nawet pomocy nie zaoferowałam:shake:, choć swój ostatnio kibel tak myłam, że szczotkę sraczową złamałam:diabloti:. Jakieś słabe te szczotki robią:angryy:, albo ten mój kibel taki zapuszczony:roll::oops: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Bila napisał(a):Patrz jak ta Japcokowa się zawsze umie znaleźć, i emotkę ma odpowiednią, a ja taka maupa nawet pomocy nie zaoferowałam:shake:, choć swój ostatnio kibel tak myłam, że szczotkę sraczową złamałam:diabloti:. Jakieś słabe te szczotki robią:angryy:, albo ten mój kibel taki zapuszczony:roll::oops: Napewno to słabe szczotki są :p Za to Ty masz coś, czego Jabłuszkowa nie ma :razz: Quote
Bila Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Napewno to słabe szczotki są :p Za to Ty masz coś, czego Jabłuszkowa nie ma :razz: Złamaną szczotkę od sraczyka:evil_lol::evil_lol: Quote
Kara. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Menrzuś napisał(a):A w przybliżeniu na jak długo znikasz? Nie wiem:shake: Aż się na moją wiochę wprowadzi cywilizacja:roll: Może być jutro albo...wcale:-( Chociaż market i solarium już jest:evil_lol: Bezprzewodowe tam nie mają zasięgu, netia okablowania. Nie wiem jeszcze czy jaśnie wielmożna TP łaskawie się zgodzi:roll: Myślą...:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Bila']Złamaną szczotkę od sraczyka:evil_lol::evil_lol: Nie no.....masz głośniki w kompie :evil_lol: W pierwszym filmiku cały efekt jest w ścieżce dźwiękowej :p http://www.youtube.com/v/f-oNPJr5yqc Pinda http://www.youtube.com/v/yK6liFOXmTY Biegi Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kara. napisał(a):Nie wiem:shake: Aż się na moją wiochę wprowadzi cywilizacja:roll: Może być jutro albo...wcale:-( Chociaż market i solarium już jest:evil_lol: Bezprzewodowe tam nie mają zasięgu, netia okablowania. Nie wiem jeszcze czy jaśnie wielmożna TP łaskawie się zgodzi:roll: Myślą...:diabloti: Może wymyślą cUś :roll: Quote
Bila Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie no.....masz głośniki w kompie :evil_lol: W pierwszym filmiku cały efekt jest w ścieżce dźwiękowej :p http://www.youtube.com/v/f-oNPJr5yqc Pinda :evil_lol::evil_lol:. Cudne:bigcool::roflt: Sylwa się nie obraziła? :evil_lol::evil_lol: Quote
Kara. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Muszą. Nałogowcy na odwyku bywają niebezpieczni:diabloti: Pa pa:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol:. Cudne:bigcool::roflt: Sylwa się nie obraziła? :evil_lol::evil_lol: Na trzecim filmiku co się jeszcze wgrywa - wyżyła się na stadzie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kara. napisał(a):Muszą. Nałogowcy na odwyku bywają niebezpieczni:diabloti: Pa pa:loveu: Trzymajcie się ciepło :multi:....paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ależ sie tematów przewija... jak u mnie tymczasów... :evil_lol: Quote
Bila Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 halbina napisał(a):ależ sie tematów przewija... jak u mnie tymczasów... :evil_lol: Pełne spektrum, problematyka obyczajowo-społeczna i takie tam:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jakich tematów? Ciągle jest jeden i ten sam - trzy psiaki :p Quote
Bila Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A gdzie drugi filmik?:mad:Dzień dobry:multi: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):I co się pytasz jak już wstawiłaś :evil_lol: :niewiem: a ile można było czekać na odpowiedź? :roll: no to se wstawiłam :oops: :cool3: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Co mi się udało? Niby, że zdjęcia? :razz: :roll: no mówię-zdjęcia :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts