Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

credita napisał(a):
wcale nie sam ja tu zaglądam tylko co rusz mały mi coś naciska i taka robota z tym dzieckiem:lol:

:evil_lol:.....fajnie masz;)
Przecież klawiatura to taka fajna zabawka. Mama się nią bawi, to czemu i nie Młody? :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No mówiłam, że się nie da! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy:

A muszę jeszcze na bazarki zaglądnąc... Chyba, że mbie nerwy spanują... A wtedy...

Spokooooojnie....złość piękności szkodzi :razz:

Posted

[quote name='apple']No ja myśle:roll:

A nie wiem .....tak siakoś:roll:

Bosssszzz nie mam nerwów na to Dogo nie da się dzisiaj normalnie pogadać:angryy:........................ide bo tylko z nerów się wrzodów na żołądku nabawię.........wpadnę później, z pracy, moze będzie już lepiej......buziam was:loveu:

No mówiłam, że się nie da! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy:

A muszę jeszcze na bazarki zaglądnąc... Chyba, że mbie nerwy spanują... A wtedy...

Posted

Bila napisał(a):
A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi:

:cool3: wstała wstała, ale była zajęta :eviltong:
Bazarka przygotowuję :roll: tzn, fanty na niego :evil_lol:

Cześć wszystkim obecnym i nieobecnym :multi:
dopieszczonym i niedopieszczonym :cool1:
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
:cool3: wstała wstała, ale była zajęta :eviltong:
Bazarka przygotowuję :roll: tzn, fanty na niego :evil_lol:

Cześć wszystkim obecnym i nieobecnym :multi:
dopieszczonym i niedopieszczonym :cool1:
:loveu: :loveu: :loveu:

Cześć, Gwiazdo:loveu:. A co za bazar robisz? Z czym?

Posted

Bila napisał(a):
Cześć, Gwiazdo:loveu:. A co za bazar robisz? Z czym?

Cześć Bilunia :loveu:

no ja zawsze takie same bazary robię :roll:, obrazki na szkle ;)
teraz będzie seria "Kubuś Puchatek" :evil_lol:

Posted

Np, takie.......:cool3:

chyba mnie Menrzuś nie pogoni za wklejenie zdjęcia:roll: i to nie psiego zdjęcia :roll:

profilaktycznie już zacznę płakać :cry::cry::cry: żeby ewentualnie go zmiękczyć :p

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Np, takie.......:cool3:

chyba mnie Menrzuś nie pogoni za wklejenie zdjęcia:roll: i to nie psiego zdjęcia :roll:

profilaktycznie już zacznę płakać :cry::cry::cry: żeby ewentualnie go zmiękczyć :p

Ciotka! Ciotka!

Serio będą Kubusiowe witrażyki? Serio? :multi: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeju! Już się doczekać nie mogę!!!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ciotka! Ciotka!

Serio będą Kubusiowe witrażyki? Serio? :multi: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeju! Już się doczekać nie mogę!!!

:cool3: będą, limitowa seria, tylko 5 sztuk :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Kiedy? Kiedy? :cool3:

:niewiem: ja od mojej strony wszystko już przygotowałam, a kiedy Selketowa wystawi :hmmmm: nie wiem, ale zapewne w weekend :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Bilunia :loveu:

no ja zawsze takie same bazary robię :roll:, obrazki na szkle ;)
teraz będzie seria "Kubuś Puchatek" :evil_lol:To ja już go biore- za ile? Iv ale ty cuda czarujesz.........a robisz też większe i na zamówienie?:razz:

nie uwierzycie ale własnie weszłam przez bramke proksy bo normalnie to mi się takie cUś pokazuje że szok - jakieś wzorki, kropki, serduszka i pytajniki:crazyeye:

Posted

[quote name='apple']To ja już go biore- za ile? Iv ale ty cuda czarujesz.........a robisz też większe i na zamówienie?:razz:

nie uwierzycie ale własnie weszłam przez bramke proksy bo normalnie to mi się takie cUś pokazuje że szok - jakieś wzorki, kropki, serduszka i pytajniki:crazyeye:

:crazyeye: Jak to bierzesz? Chyba cię porąbało!!!! :mad::angryy: NEVER!!! To ja się pierwsza zapytowywałam! :mad:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jak to bierzesz? Chyba cię porąbało!!!! :mad::angryy: NEVER!!! To ja się pierwsza zapytowywałam! :mad:
No zapytywać to ty się możesz:eviltong: trzeba oferty składać a nie zapytywać:diabloti:

A poza tym Tobie on nie pasuje tak kolorystycznie jak mnie i w ogóle Ala ma Kubusiowy pokoik......więc weź od Iv cos innego:roll: No:roll:
A a a a poza tym to ja mam jeszcze inne witrazyki od Iv i bede miała do kloekcji:p

Posted

[quote name='apple']No zapytywać to ty się możesz:eviltong: trzeba oferty składać a nie zapytywać:diabloti:

A poza tym Tobie on nie pasuje tak kolorystycznie jak mnie i w ogóle Ala ma Kubusiowy pokoik......więc weź od Iv cos innego:roll: No:roll:
A a a a poza tym to ja mam jeszcze inne witrazyki od Iv i bede miała do kloekcji:p

Zuza też ma Kubusiowy pokoik :eviltong:

A od Iv mam:
- witrażyk z Aniołkiem
- witrażyk z motylkiem
- lapmioniki szt 4

Kolorami też pasuje, bo Zulka ma niebieski pokój! :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zuza też ma Kubusiowy pokoik :eviltong:

A od Iv mam:
- witrażyk z Aniołkiem
- witrażyk z motylkiem
- lapmioniki szt 4

Kolorami też pasuje, bo Zulka ma niebieski pokój! :pa ja mam kaczuszkę, pieska i dwa motylki i coś tam jeszcze:roll: i mnie kolorem bardziej pasuje bo Ala ma pomaranczowy pokoik a pomarańczowego tam jest wiecej:p

Posted

[quote name='apple']a ja mam kaczuszkę, pieska i dwa motylki i coś tam jeszcze:roll: i mnie kolorem bardziej pasuje bo Ala ma pomaranczowy pokoik a pomarańczowego tam jest wiecej:p

:eviltong:

To ja se ide.....

Do domu!

:eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']Np, takie.......:cool3:

Były koty, fretki.....była świnia z osłem.....więc i misio też może być. Zresztą ktoś ostatnio powiedział mi, że potrzeba mi misia :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:eviltong:

To ja se ide.....

Do domu!

:eviltong:No to se idź:evil_lol: ai tak ci nie dam mojego Kubisia:evil_lol:

Menrzuś Nie sroczcie się.....Iv zaproponowała Kubusie na moim wątku, więc są moje :eviltong:
No i jeszcze czego:cool1:

Posted

[quote name='apple']A ja się nie bzdycze ja tylko chcę cię zapytać, po co ci ten Kubuś:razz:
A ja się Ciebie pytam po co Ci kaczuszka? :razz:......a może kaczorek :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja się Ciebie pytam po co Ci kaczuszka? :razz:......a może kaczorek :diabloti:No jak to - dla Ali co by dziecko widziało jak kaczuszka wyglada:p

A tobie po co?:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No jak to - dla Ali co by dziecko widziało jak kaczuszka wyglada:p

A tobie po co?:diabloti:
aaaaaa.....Alfa idzie.....ale będzie jatka :crazyeye:

paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: