Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 credita napisał(a):wcale nie sam ja tu zaglądam tylko co rusz mały mi coś naciska i taka robota z tym dzieckiem:lol: :evil_lol:.....fajnie masz;) Przecież klawiatura to taka fajna zabawka. Mama się nią bawi, to czemu i nie Młody? :p Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No mówiłam, że się nie da! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: A muszę jeszcze na bazarki zaglądnąc... Chyba, że mbie nerwy spanują... A wtedy... Spokooooojnie....złość piękności szkodzi :razz: Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']No ja myśle:roll: A nie wiem .....tak siakoś:roll: Bosssszzz nie mam nerwów na to Dogo nie da się dzisiaj normalnie pogadać:angryy:........................ide bo tylko z nerów się wrzodów na żołądku nabawię.........wpadnę później, z pracy, moze będzie już lepiej......buziam was:loveu: No mówiłam, że się nie da! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: A muszę jeszcze na bazarki zaglądnąc... Chyba, że mbie nerwy spanują... A wtedy... Quote
Iv_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bila napisał(a):A dzień dobry, widzę tu Jabłkową z pomponem:loveu:. Elastyczna chyba jeszcze nie wstała, a Menrzuś już na posterunku :lol:. Witanko:multi: :cool3: wstała wstała, ale była zajęta :eviltong: Bazarka przygotowuję :roll: tzn, fanty na niego :evil_lol: Cześć wszystkim obecnym i nieobecnym :multi: dopieszczonym i niedopieszczonym :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: wstała wstała, ale była zajęta :eviltong: Bazarka przygotowuję :roll: tzn, fanty na niego :evil_lol: Cześć wszystkim obecnym i nieobecnym :multi: dopieszczonym i niedopieszczonym :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: Cześć, Gwiazdo:loveu:. A co za bazar robisz? Z czym? Quote
Iv_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Bila napisał(a):Cześć, Gwiazdo:loveu:. A co za bazar robisz? Z czym? Cześć Bilunia :loveu: no ja zawsze takie same bazary robię :roll:, obrazki na szkle ;) teraz będzie seria "Kubuś Puchatek" :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Np, takie.......:cool3: chyba mnie Menrzuś nie pogoni za wklejenie zdjęcia:roll: i to nie psiego zdjęcia :roll: profilaktycznie już zacznę płakać :cry::cry::cry: żeby ewentualnie go zmiękczyć :p :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Iv_']Np, takie.......:cool3: chyba mnie Menrzuś nie pogoni za wklejenie zdjęcia:roll: i to nie psiego zdjęcia :roll: profilaktycznie już zacznę płakać :cry::cry::cry: żeby ewentualnie go zmiękczyć :p :diabloti: Ciotka! Ciotka! Serio będą Kubusiowe witrażyki? Serio? :multi: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeju! Już się doczekać nie mogę!!! Quote
Iv_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ciotka! Ciotka! Serio będą Kubusiowe witrażyki? Serio? :multi: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeju! Już się doczekać nie mogę!!! :cool3: będą, limitowa seria, tylko 5 sztuk :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: będą, limitowa seria, tylko 5 sztuk :evil_lol: Kiedy? Kiedy? :cool3: Quote
Iv_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kiedy? Kiedy? :cool3: :niewiem: ja od mojej strony wszystko już przygotowałam, a kiedy Selketowa wystawi :hmmmm: nie wiem, ale zapewne w weekend :cool3: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Iv_']Cześć Bilunia :loveu: no ja zawsze takie same bazary robię :roll:, obrazki na szkle ;) teraz będzie seria "Kubuś Puchatek" :evil_lol:To ja już go biore- za ile? Iv ale ty cuda czarujesz.........a robisz też większe i na zamówienie?:razz: nie uwierzycie ale własnie weszłam przez bramke proksy bo normalnie to mi się takie cUś pokazuje że szok - jakieś wzorki, kropki, serduszka i pytajniki:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']To ja już go biore- za ile? Iv ale ty cuda czarujesz.........a robisz też większe i na zamówienie?:razz: nie uwierzycie ale własnie weszłam przez bramke proksy bo normalnie to mi się takie cUś pokazuje że szok - jakieś wzorki, kropki, serduszka i pytajniki:crazyeye: :crazyeye: Jak to bierzesz? Chyba cię porąbało!!!! :mad::angryy: NEVER!!! To ja się pierwsza zapytowywałam! :mad: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jak to bierzesz? Chyba cię porąbało!!!! :mad::angryy: NEVER!!! To ja się pierwsza zapytowywałam! :mad: No zapytywać to ty się możesz:eviltong: trzeba oferty składać a nie zapytywać:diabloti: A poza tym Tobie on nie pasuje tak kolorystycznie jak mnie i w ogóle Ala ma Kubusiowy pokoik......więc weź od Iv cos innego:roll: No:roll: A a a a poza tym to ja mam jeszcze inne witrazyki od Iv i bede miała do kloekcji:p Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']No zapytywać to ty się możesz:eviltong: trzeba oferty składać a nie zapytywać:diabloti: A poza tym Tobie on nie pasuje tak kolorystycznie jak mnie i w ogóle Ala ma Kubusiowy pokoik......więc weź od Iv cos innego:roll: No:roll: A a a a poza tym to ja mam jeszcze inne witrazyki od Iv i bede miała do kloekcji:p Zuza też ma Kubusiowy pokoik :eviltong: A od Iv mam: - witrażyk z Aniołkiem - witrażyk z motylkiem - lapmioniki szt 4 Kolorami też pasuje, bo Zulka ma niebieski pokój! :p Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zuza też ma Kubusiowy pokoik :eviltong: A od Iv mam: - witrażyk z Aniołkiem - witrażyk z motylkiem - lapmioniki szt 4 Kolorami też pasuje, bo Zulka ma niebieski pokój! :pa ja mam kaczuszkę, pieska i dwa motylki i coś tam jeszcze:roll: i mnie kolorem bardziej pasuje bo Ala ma pomaranczowy pokoik a pomarańczowego tam jest wiecej:p Quote
Iza i Avanti Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']a ja mam kaczuszkę, pieska i dwa motylki i coś tam jeszcze:roll: i mnie kolorem bardziej pasuje bo Ala ma pomaranczowy pokoik a pomarańczowego tam jest wiecej:p :eviltong: To ja se ide..... Do domu! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Nie sroczcie się.....Iv zaproponowała Kubusie na moim wątku, więc są moje :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Iv_']Np, takie.......:cool3: chyba mnie Menrzuś nie pogoni za wklejenie zdjęcia:roll: i to nie psiego zdjęcia :roll: profilaktycznie już zacznę płakać :cry::cry::cry: żeby ewentualnie go zmiękczyć :p :diabloti: Były koty, fretki.....była świnia z osłem.....więc i misio też może być. Zresztą ktoś ostatnio powiedział mi, że potrzeba mi misia :p Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:eviltong: To ja se ide..... Do domu! :eviltong:No to se idź:evil_lol: ai tak ci nie dam mojego Kubisia:evil_lol: Menrzuś Nie sroczcie się.....Iv zaproponowała Kubusie na moim wątku, więc są moje :eviltong:No i jeszcze czego:cool1: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']No to se idź:evil_lol: ai tak ci nie dam mojego Kubisia:evil_lol: No i jeszcze czego:cool1: A możesz się nawet i bzdyczyć - nie ustąpię :p Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Menrzuś']A możesz się nawet i bzdyczyć - nie ustąpię :pA ja się nie bzdycze ja tylko chcę cię zapytać, po co ci ten Kubuś:razz: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']A ja się nie bzdycze ja tylko chcę cię zapytać, po co ci ten Kubuś:razz: A ja się Ciebie pytam po co Ci kaczuszka? :razz:......a może kaczorek :diabloti: Quote
apple Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja się Ciebie pytam po co Ci kaczuszka? :razz:......a może kaczorek :diabloti:No jak to - dla Ali co by dziecko widziało jak kaczuszka wyglada:p A tobie po co?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='apple']No jak to - dla Ali co by dziecko widziało jak kaczuszka wyglada:p A tobie po co?:diabloti: aaaaaa.....Alfa idzie.....ale będzie jatka :crazyeye: paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Recommended Posts