Bila Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz tam popluł.....tak mu trochę skapŁo :roll: Aaaaa:diabloti:Danusia pedantka?:lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bila napisał(a):Aaaaa:diabloti:Danusia pedantka?:lol: Nie doceniła umytej łazienki, tylko na to w kibelku: A CO TO KURNA JEST???? :placz: O ja biedny nieszczęśliwy :placz: Quote
Bila Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie doceniła umytej łazienki, tylko na to w kibelku: A CO TO KURNA JEST???? :placz: O ja biedny nieszczęśliwy :placz: Łomot dostałeś, że tak rozpaczasz?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bila napisał(a):Łomot dostałeś, że tak rozpaczasz?:evil_lol: No niby obyło się bez ran ciętych...... :placz: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bila napisał(a):Nie rycz:calus: Musiało to ze mnie wyjść, bo bym nie zasnął ;) Quote
Bila Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):No niby obyło się bez ran ciętych...... :placz: Rozumiem czujesz psychicznie zmasakrowany:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bila napisał(a):Rozumiem czujesz psychicznie zmasakrowany:cool3: CUś w tym rodzaju. Ja tu pot na podłogę.....eeeeech :shake: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Byle tylko ci się kibelki nie śniły, ani brudne, ani umyte. Ja lecę jeszcze na spacerek. Dobranoc. A Alfa no wiesz musiała sobie pogadać, a że się akurat kibelek trafił, no to sam rozumiesz;) Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bila napisał(a):Byle tylko ci się kibelki nie śniły, ani brudne, ani umyte. Ja lecę jeszcze na spacerek. Dobranoc. A Alfa no wiesz musiała sobie pogadać, a że się akurat kibelek trafił, no to sam rozumiesz;) No wiem, wiem - zawsze to jednak Alfa :roll: Dobrej :hand: Quote
e.v.a Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież dlatego uczysz się w weekendy ;)....żeby wiedzieć :cool3: błehehehe nie o takim nie wiedzeniu mowie :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 evaxon napisał(a):błehehehe nie o takim nie wiedzeniu mowie :eviltong: To na chorerę taka nauka :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):To na chorerę taka nauka :evil_lol: zebym sie w weekendy nie nudzila:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 evaxon napisał(a):zebym sie w weekendy nie nudzila:diabloti: to czemu jutro na wagary idziesz? :razz: Quote
e.v.a Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):to czemu jutro na wagary idziesz? :razz: a bo jutro mi szkole zamkneli :roll: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 evaxon napisał(a):a bo jutro mi szkole zamkneli :roll: ZamkLi????? :crazyeye:.....No i co teraz będzie?? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Północ minęła - czas mi śmigać. Dobrej :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']To ja poproszę linka do tego bazarku jak już bedzie;) bede walczyć jak lwica:diabloti: A co do tych na zamówienie to czy ja bede mogła się do ciebie uśmiechnąć :razz::oops: Będzie link tu podany, oczywiście jak Menrzuś nie będzie miał nic przeciwko temu :razz:......? ;) Możesz się do mnie uśmiechać pełną buzią :lol:, w interesach nie będę Ci pamiętać tej.......gwiazdorskiej emoty :roll:, ale prywatnie....to długo sobie to zapamiętam co mi zrobiłaś :angryy: To jakby co, możesz w wiadomej kwestii spokojnie się uśmiechać :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Bila']Myślę, że Iv nie będzie miała nic przeciwko temu, zwłaszcza jak uśmiechniesz się tak: :evil_lol: Bila :loveu: błeheheeeeee, ale mnie rozbawiłaś uczynna kobieto :eviltong: :cool3: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Tak nie mogę......to jest prywatna emota gwiazdorka Iv i nalezy tylko do niej..........jeszcze by powiedziała że ją małpuje:roll::evil_lol: taaaaak to moja przecudna emota :roll: w dodatku gwiazdorska, którą załatwiła mi po znjomości Japkowa i jeszcze parę uczynnych ciotek :roll: :mad: Quote
e.v.a Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):ZamkLi????? :crazyeye:.....No i co teraz będzie?? :crazyeye: nie zamkli... zamkneli :roll::roll::roll: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Bila napisał(a):Nie, na pewno tak nie powie. Wmówi ci raczej, że to twoja gwiazdorska emota albo chętnie się z nią podzieli, ja myślę, że nawet ja na ciebie sceduje:evil_lol: :-o oddać? nieeeeeeeeeee :cool3:, ja ją co najwyżej mogę zamienić na coś......................:p :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Foty cuuuudne :multi: wszyskie, aż nie wiedziałabym która wybrać, są boskie :loveu::loveu::loveu: Menrzuś :cool1: znowu Ci się udało :cool3: Quote
apple Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Menrzusiu! Czytałam.......i pedzę z pomocą Gdzie masz ten Kybelek bo mnie mop obcieka:roll: Widziałam relaksiki - Ale Gaaaaacccccoooorrrr:loveu: pobija wszystkich:loveu: http://yelims3.free.fr/Maison/Laver01.gif Iv- Będzie link tu podany, oczywiście jak Menrzuś nie będzie miał nic przeciwko temu :razz:......? ;-) Możesz się do mnie uśmiechać pełną buzią :lol:, w interesach nie będę Ci pamiętać tej.......gwiazdorskiej emoty :roll:, ale prywatnie....to długo sobie to zapamiętam co mi zrobiłaś :angryy: To jakby co, możesz w wiadomej kwestii spokojnie się uśmiechać :evil_lol: No to ja juz obmyślam projekt i się interesownie do ciebie uśmiechnę Aaaa z tą emotą to dała byś już spokój.....rewelacyjna jest..........sama sie zastanawiam dlaczego ja jej nie wybrałam:roll: No to tyle chciałam powiedzieć...........aaaaaaaa nie jeszcze jedno mam pytanie! HALBINA!!! CO JEST 1 -GO GRUDNIA?!!!:hmmmm: Quote
Bila Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cześć dziewczynki:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:. O niektórzy już po godzinie duchów na wątku się pojawili:evil_lol:. dzień dobry, Menrzusiu, jak twoja psyche po bojach kibelkowych:cool3: Quote
Recommended Posts