Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie doceniła umytej łazienki, tylko na to w kibelku: A CO TO KURNA JEST???? :placz:

O ja biedny nieszczęśliwy :placz:

Łomot dostałeś, że tak rozpaczasz?:evil_lol:

Posted

Byle tylko ci się kibelki nie śniły, ani brudne, ani umyte. Ja lecę jeszcze na spacerek. Dobranoc. A Alfa no wiesz musiała sobie pogadać, a że się akurat kibelek trafił, no to sam rozumiesz;)

Posted

Bila napisał(a):
Byle tylko ci się kibelki nie śniły, ani brudne, ani umyte. Ja lecę jeszcze na spacerek. Dobranoc. A Alfa no wiesz musiała sobie pogadać, a że się akurat kibelek trafił, no to sam rozumiesz;)

No wiem, wiem - zawsze to jednak Alfa :roll:

Dobrej :hand:

Posted

[quote name='apple']To ja poproszę linka do tego bazarku jak już bedzie;) bede walczyć jak lwica:diabloti:

A co do tych na zamówienie to czy ja bede mogła się do ciebie uśmiechnąć
:razz::oops:

Będzie link tu podany, oczywiście jak Menrzuś nie będzie miał nic przeciwko temu :razz:......? ;)

Możesz się do mnie uśmiechać pełną buzią :lol:, w interesach nie będę Ci pamiętać tej.......gwiazdorskiej emoty :roll:, ale prywatnie....to długo sobie to zapamiętam co mi zrobiłaś :angryy:

To jakby co, możesz w wiadomej kwestii spokojnie się uśmiechać :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Myślę, że Iv nie będzie miała nic przeciwko temu, zwłaszcza jak uśmiechniesz się tak:

:evil_lol:

Bila :loveu: błeheheeeeee, ale mnie rozbawiłaś uczynna kobieto :eviltong: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Tak nie mogę......to jest prywatna emota gwiazdorka Iv i nalezy tylko do niej..........jeszcze by powiedziała że ją małpuje:roll::evil_lol:

taaaaak to moja przecudna emota :roll: w dodatku gwiazdorska, którą załatwiła mi po znjomości Japkowa i jeszcze parę uczynnych ciotek :roll: :mad:

Posted

Bila napisał(a):
Nie, na pewno tak nie powie. Wmówi ci raczej, że to twoja gwiazdorska emota albo chętnie się z nią podzieli, ja myślę, że nawet ja na ciebie sceduje:evil_lol:

:-o oddać? nieeeeeeeeeee :cool3:, ja ją co najwyżej mogę zamienić na coś......................:p :evil_lol:

:diabloti:

Posted

Foty cuuuudne :multi: wszyskie, aż nie wiedziałabym która wybrać, są boskie :loveu::loveu::loveu:
Menrzuś :cool1: znowu Ci się udało :cool3:

Posted

Menrzusiu! Czytałam.......i pedzę z pomocą Gdzie masz ten Kybelek bo mnie mop obcieka:roll:

Widziałam relaksiki - Ale Gaaaaacccccoooorrrr:loveu: pobija wszystkich:loveu:
http://yelims3.free.fr/Maison/Laver01.gif

Iv- Będzie link tu podany, oczywiście jak Menrzuś nie będzie miał nic przeciwko temu :razz:......? ;-)

Możesz się do mnie uśmiechać pełną buzią :lol:, w interesach nie będę Ci pamiętać tej.......gwiazdorskiej emoty :roll:, ale prywatnie....to długo sobie to zapamiętam co mi zrobiłaś :angryy:

To jakby co, możesz w wiadomej kwestii spokojnie się uśmiechać :evil_lol:

No to ja juz obmyślam projekt i się interesownie do ciebie uśmiechnę

Aaaa z tą emotą to dała byś już spokój.....rewelacyjna jest..........sama sie zastanawiam dlaczego ja jej nie wybrałam:roll:

No to tyle chciałam powiedzieć...........aaaaaaaa nie jeszcze jedno mam pytanie!

HALBINA!!! CO JEST 1 -GO GRUDNIA?!!!:hmmmm:

Posted

Cześć dziewczynki:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi:. O niektórzy już po godzinie duchów na wątku się pojawili:evil_lol:.

dzień dobry, Menrzusiu, jak twoja psyche po bojach kibelkowych:cool3: