Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Tęskniliśmy:loveu::cool3:. No pewnie - toż to były dwa dni wycięte z życiorysu :shake: Dzieńdoberek Wam :multi::multi::loveu: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No pewnie - toż to były dwa dni wycięte z życiorysu :shake: Dzieńdoberek Wam :multi::multi::loveu: Witanko, a ty tak z rana:cool3: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No jak z rana? :crazyeye: Prawie zawsze z rana jestem. Już nawet z Gackiem u wetki byłem :p I jak place łyse schodzą? Znaczy zarastają. Kuna, znów posty przeskakują:angryy: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Witanko, a ty tak z rana:cool3: No jak z rana? :crazyeye: Prawie zawsze z rana jestem. Już nawet z Gackiem u wetki byłem :p Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):I jak place łyse schodzą? Znaczy zarastają. Kuna, znów posty przeskakują:angryy: No właśnie - nie przyuważyłem, że odpisałaś. Te małe to juz właściwie pozarastały. Zostały jeszcze 4 duże, ale też juz mają meszek. Gorzej, że nużeńca jeszcze podłapał, no ale to już sobie z nim poradzimy. Duże psiaki też go miały i łatwo nam go udało się zwalczyć. Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Dzień dobry Gadulińskim :loveu: :loveu: :loveu: to byłam ja - milczek :roll: :cool3: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Iv_']Dzień dobry Gadulińskim :loveu: :loveu: :loveu: to byłam ja - milczek :roll: :cool3: Cześć, milczku:loveu:. Za to na bazarkach się nagadałaś:evil_lol:, naszlochałaś, wiem, bo też biorę kocyk:razz:, choć finansowo bardzo mi to nie pasi w obecnej chwili, ale trudno. Takiego kocyka nie mogłam zostawić:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Iv_']Dzień dobry Gadulińskim :loveu: :loveu: :loveu: to byłam ja - milczek :roll: :cool3: Dzieńdoberek Milczkowi :multi::loveu: Nie dziwię się - po tym nocnym rajcowaniu nie dziwię się, że Ciebie zatkŁo :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Cześć, milczku:loveu:. Za to na bazarkach się nagadałaś:evil_lol:, naszlochałaś, wiem, bo też biorę kocyk:razz:, choć finansowo bardzo mi to nie pasi w obecnej chwili, ale trudno. Takiego kocyka nie mogłam zostawić:cool3: Cześć Biluś :loveu: nooo naszlochałam się :roll: mam zapadkę finansową, a ona zwaliła się jeszcze z tymi kocykami cuuuudnymi :shake:, a ja mam czasami tak słabą "silną wolę" :placz:, chyba jak ktoś przejrzy nasze konto to pójde na bruk :roll: i to teraz jak tak zimno zaczyna się robić :shake: echhhhhhhh :placz: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzieńdoberek Milczkowi :multi::loveu: Nie dziwię się - po tym nocnym rajcowaniu nie dziwię się, że Ciebie zatkŁo :diabloti: fcale mnie nie zatkŁo :shake: ja jestem przecież zawsze milczkiem tu :roll:, tak mało gadam przecież :roll: (tak mi się wydaje :hmmmm:) Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ale cudne zdjęcie :loveu: http://img407.imageshack.us/img407/6462/obraz352wg1.jpg Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Parę zdjęć z wtorkowego spacerku - zdjęcia Alfowe, więc nic specjalnego nie będzie :diabloti: A tu spotkanie z jedną z trzech ulubionych Argonowych suczek - Bella, pies przewodnik młodej niewidzącej dziewczyny Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :-o jaka ona podobna do Gązika :razz: http://img529.imageshack.us/img529/8771/obraz360dr7.jpg Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='apple'] Tęskniliście?:diabloti::razz: Acha i chciałam powiedzieć, że Iv to straszna gaduła jest:roll:...................... zaraz po mnie:diabloti: Trochę :roll: Nie jestem gaduła :shake: wcale a wcale :roll: Też się cieszę, że Cię widzę :cool3: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Iv_']:-o jaka ona podobna do Gązika :razz: http://img529.imageshack.us/img529/8771/obraz360dr7.jpg Może jakaś kuzynka? :razz: Bardzo miła suczka....mam nawet kilkusekundowy filmik jak się z Gackiem przewala w liściach :lol: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Biluś :loveu: nooo naszlochałam się :roll: mam zapadkę finansową, a ona zwaliła się jeszcze z tymi kocykami cuuuudnymi :shake:, a ja mam czasami tak słabą "silną wolę" :placz:, chyba jak ktoś przejrzy nasze konto to pójde na bruk :roll: i to teraz jak tak zimno zaczyna się robić :shake: echhhhhhhh :placz: Popatrz to zupełnie tak jak ja. Może się gdzieś pod jakim mostkiem spotkamy jako bezdomne lumpiary:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nawet Sylwa ją chyba zaakceptowała, ale na pierwszy raz wolałem ją trzymać na smyczy Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ale Gacuś towarzyski:cool3::loveu:, lubi znajomości nowe zawierać. A Alfa widziała, jak ty się o jej zdolnościach fotograficznych wyrażasz?:diabloti: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Te zdjęcia przed i pośniadankowe :megagrin::grin::-D:cool2::sweetCyb: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Popatrz to zupełnie tak jak ja. Może się gdzieś pod jakim mostkiem spotkamy jako bezdomne lumpiary:evil_lol: dobrze, że kupiłyśmy sobie te kocyki :cool1: no i skarpetki i ciapki, będzie nam cieplej pod tym mostem :placz: :evil_lol: :evil_lol: Przezorne z nas kobietki :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Po spacerku Gacek zasnął w kuchni czekając na śniadanko :evil_lol: Argon po śniadanku :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://img515.imageshack.us/img515/7041/obraz371kf6.jpg http://img529.imageshack.us/img529/5633/obraz381sx1.jpg buahahahahahaahah no nie mogę :evil_lol: :cool3: :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Bila']Ale Gacuś towarzyski:cool3::loveu:, lubi znajomości nowe zawierać. A Alfa widziała, jak ty się o jej zdolnościach fotograficznych wyrażasz?:diabloti: Gacek wszystkie psy zaczepia :razz: jeszcze nie widziała :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No co? To faflunowa norma :evil_lol: wiem :cool1: miałam kiedyś fafluna :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Bila napisał(a):Te zdjęcia przed i pośniadankowe :megagrin::grin::-D:cool2::sweetCyb: Wiedziałem, że nimi pieski Cię zauroczą :evil_lol: Quote
Recommended Posts