Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Bila']No jasne taka będę :evil_lol: :modla::modla: bo to niektóre zaraz wytłuszczają moje słowa.....mało co w podpis nie kopiują :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie piszcie tak szybko, bo posty nie nadążają się wklejać :p Czepiasz się? :cool3: Quote
Bila Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a)::modla::modla: bo to niektóre zaraz wytłuszczają moje słowa.....mało co w podpis nie kopiują :evil_lol: Powinieneś się cieszyć, że jesteś taki opiniotwórczy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a):Czepiasz się? :cool3: A coś taka agresywna? To prośba była :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bila napisał(a):Powinieneś się cieszyć, że jesteś taki opiniotwórczy:evil_lol: noooooo......szczególnie dobrze mi się cieszy z sinym doopskiem :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a)::modla::modla: bo to niektóre zaraz wytłuszczają moje słowa.....mało co w podpis nie kopiują :evil_lol: jesooooooo :crazyeye: ale sobie pochlebiasz :cool3: Quote
e.v.a Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):To może masz odleżyny od nicnierobienia? :razz: pfffff :obrazic: jak mozesz tak myslec??:roll: znowu cos z kręgosłupem :angryy: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bila napisał(a):Chciałam Cię tak egzotycznie powitać:cool3: no i udało Ci się to powitanie :cool3:, powiem nawet, że wywarło na mnie wrażenie takie..........egzotyczne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a):jesooooooo :crazyeye: ale sobie pochlebiasz :cool3: mówię o moich wpadkach słownych :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 evaxon napisał(a):pfffff :obrazic: jak mozesz tak myslec??:roll: znowu cos z kręgosłupem :angryy: A jest szansa, że się wykurujesz? To wszystko wina tej zamkniętej szkoły :roll: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):mówię o moich wpadkach słownych :eviltong: ale ujmujesz to tak.......sobie pochlebiająco :eviltong: więc nie wiem czy to wpadki, czy nie :roll: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a):ale ujmujesz to tak.......sobie pochlebiająco :eviltong: więc nie wiem czy to wpadki, czy nie :roll: ale z Ciebie maruda :shake:.....jak sobie cUś ubzdrzysz, to trzymasz się tego wszystkimi kończynami :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):ale z Ciebie maruda :shake:.....jak sobie cUś ubzdrzysz, to trzymasz się tego wszystkimi kończynami :evil_lol: no muszę trzymać :p bo Ty tak po paluszkach stukasz....:mad:, żebym wypuściła to z kończyn :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a):no muszę trzymać :p bo Ty tak po paluszkach stukasz....:mad:, żebym wypuściła to z kończyn :evil_lol: Boszsz....ja???? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszsz....ja???? :crazyeye: :crazyeye: no przecież ja sama siebie nie tłukę po paluchach :crazyeye: Quote
e.v.a Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):A jest szansa, że się wykurujesz? To wszystko wina tej zamkniętej szkoły :roll: no jest chyba:roll: tez tak mysle:roll: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: no przecież ja sama siebie nie tłukę po paluchach :crazyeye: No własnie - czy nie aby? :razz::razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 evaxon napisał(a):no jest chyba:roll: tez tak mysle:roll: Może za dużo się tarzałaś z Tigrą na łące? :roll: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):No własnie - czy nie aby? :razz::razz::evil_lol: :roll: no soś Ty, nie jestem masochistką :roll: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no soś Ty, nie jestem masochistką :roll: wiem, wiem :shake:.....sadyzm Ci wyziera z oczu :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):wiem, wiem :shake:.....sadyzm Ci wyziera z oczu :eviltong::evil_lol: :shake: :-( to pomówienia :obrazic: Quote
Menrzuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Iv_ napisał(a)::shake: :-( to pomówienia :obrazic: Też tak myślę....plotka jakowaś :shake: Quote
Iv_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Też tak myślę....plotka jakowaś :shake: Przecież to Ty tak twierdziłeś :obrazic: Quote
apple Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 To ja:B-fly: Tęskniliście?:diabloti::razz: Melduję, że foty widziałam ale bede musiała śmigać zaraz bo trzeba wykorzystać przerwę w dostawie wody z nieba:evil_lol: Acha i chciałam powiedzieć, że Iv to straszna gaduła jest:roll:...................... zaraz po mnie:diabloti: Quote
Bila Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='apple']To ja:B-fly: Tęskniliście?:diabloti::razz: Melduję, że foty widziałam ale bede musiała śmigać zaraz bo trzeba wykorzystać przerwę w dostawie wody z nieba:evil_lol: Acha i chciałam powiedzieć, że Iv to straszna gaduła jest:roll:...................... zaraz po mnie:diabloti: Tęskniliśmy:loveu::cool3:. Quote
Recommended Posts