Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']aaaaaa.....Alfa idzie.....ale będzie jatka :crazyeye:

paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to trzym się i bron punktów strategicznych:diabloti::evil_lol:

paaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Ale tercet dał czadu na tej plaży:evil_lol::evil_lol:. nie ma się co dziwić, że padli na pyski:lol:. Ale największa przyjemność to oglądać Argona w czasie tych szaleństw:loveu:. Zdrowego. Ale teraz widzę, jaki z Gacka się już kawał chłopa zrobił:-o

Posted

Bila napisał(a):
Ale tercet dał czadu na tej plaży:evil_lol::evil_lol:. nie ma się co dziwić, że padli na pyski:lol:. Ale największa przyjemność to oglądać Argona w czasie tych szaleństw:loveu:. Zdrowego. Ale teraz widzę, jaki z Gacka się już kawał chłopa zrobił:-o

Psiaków do wieczora nie było widać :evil_lol:......za to trochę było słychać :diabloti:

Taaaaa - Gacor rośnie jak na drożdżach

Posted

Heeeelllllooooołłł przybyłam

filmiki obejrzałam i mam pytanie czy te twoje piesy sztuk dwie nie pochorują się od chłeptania tej po pierwsze lodowatej a po drugie słonej wody:roll:
Sylwa prowokatorka a Gacor odgapiacz:evil_lol:
Tylko jeden mądry Królewicz łapek ani pyszczka nie zmoczył:evil_lol:

Aaaaaaaaa i ten oststni film to ten "wypadkowy"?

Posted

[quote name='apple']

Heeeelllllooooołłł przybyłam

filmiki obejrzałam i mam pytanie czy te twoje piesy sztuk dwie nie pochorują się od chłeptania tej po pierwsze lodowatej a po drugie słonej wody:roll:
Sylwa prowokatorka a Gacor odgapiacz:evil_lol:
Tylko jeden mądry Królewicz łapek ani pyszczka nie zmoczył:evil_lol:

Aaaaaaaaa i ten oststni film to ten "wypadkowy"?

Bryyyyyyyy:multi::loveu:

Jakoś nigdy nie chorowały, nawet jak Argon nurkował :lol:
A i cUś niedokładnie oglądałaś - Książe też łapki moczył, a nawet przebieżkę w wodzie sobie zrobił :p

To nie był ten wypadkowy. Wtedy to jeszcze na smyczy były i Sylwa szarpnęła :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Bryyyyyyyy:multi::loveu:

Jakoś nigdy nie chorowały, nawet jak Argon nurkował :lol:
A i cUś niedokładnie oglądałaś - Książe też łapki moczył, a nawet przebieżkę w wodzie sobie zrobił :p

To nie był ten wypadkowy. Wtedy to jeszcze na smyczy były i Sylwa szarpnęła :shake:Ojjjj tam raz jeden ale w porównaniu do tych dwojga moczymorków to tak jakby wcale:evil_lol:

No to Sylwa taka wyrywna jest?:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wyjątkowo jakoś nie był wyrywny do wody - zawsze pływał :lol:

Jak coś ją zdenerwuje to od razu skacze.....szczególnie na koty :roll:Oooooo to by się z Krosiem dogadała.....ten też jest cięty na koty:shake:

Posted

[quote name='apple']Ojjjj tam raz jeden ale w porównaniu do tych dwojga moczymorków to tak jakby wcale:evil_lol:

No to Sylwa taka wyrywna jest?:crazyeye::evil_lol:
Wyjątkowo jakoś nie był wyrywny do wody - zawsze pływał :lol:

Jak coś ją zdenerwuje to od razu skacze.....szczególnie na koty :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Argon jest całkiem inny - on kocha wszystko co się rusza.
Gacek za to wszystko od Sylwy przejmuje :shake:hmmm może dlatego ze ona jest chyba bardziej na niego otwarta.....wiec więcej czasu z nią spędza a co za tym idzie małpuje:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Oooooo to by się z Krosiem dogadała.....ten też jest cięty na koty:shake:
A Argon jest całkiem inny - on kocha wszystko co się rusza.
Gacek za to wszystko od Sylwy przejmuje :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I znowu nikt mnie nie zauważył...To przez te skaczace posty..........co się dzieje znowu.... ja nie wiem czy z tym nie można zrobić porządku raz na zawsze a nie ciagle ten sam problem się powtarza:angryy:

CZEŚĆ IZUNIA:loveu:

Posted

[quote name='apple']hmmm może dlatego ze ona jest chyba bardziej na niego otwarta.....wiec więcej czasu z nią spędza a co za tym idzie małpuje:evil_lol:
Ale czemu z niego taka zadziora? Nawet jak Sylwa na niego się wydrze, to chwilę pomyśli i złapie ją za nogę, albo ucho :evil_lol:.....i wtedy zaczyna się :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale czemu z niego taka zadziora? Nawet jak Sylwa na niego się wydrze, to chwilę pomyśli i złapie ją za nogę, albo ucho :evil_lol:.....i wtedy zaczyna się :diabloti:
No taka jakaś jego zadziorna natura:evil_lol: a poza tym on jest jeszcze malutki głuptasek:loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Obejrzałam filmiki... Popodziwiałam zdjęcia...

I znowu Wam zazdroszczę bliskości morza...

Gdzie byliście?

:loveu:

Już pisałem - na Wyspie Sobieszewskiej. Ale chyba przestaniemy tam jeździć, bo jakieś chyba tam zjazdy dogomaniaków są. Psów jak mrówków. A Sylwa bardzo wybredna jest w zawieraniu znajomości z współziomkami :roll:
Czas chyba znowu do Chałup jeździć

A ja cały czas zazdraszczam gór

Posted

[quote name='Menrzuś']Może i głuptasek. Przez te przebywanie i walki z wielkopsami, kompletnie nie boi się innych, nawet dużych psów. Ale jak mu się trafi poznać psa "warczącego" to z wrzaskiem leci schować się za Argona :diabloti: i zza niego odszczekuje się :evil_lol:No to musisz przyznać że nieźle kombinuje:evil_lol: Cwaniula:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No taka jakaś jego zadziorna natura:evil_lol: a poza tym on jest jeszcze malutki głuptasek:loveu:
Może i głuptasek. Przez te przebywanie i walki z wielkopsami, kompletnie nie boi się innych, nawet dużych psów. Ale jak mu się trafi poznać psa "warczącego" to z wrzaskiem leci schować się za Argona :diabloti: i zza niego odszczekuje się :evil_lol: