Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No to musisz przyznać że nieźle kombinuje:evil_lol: Cwaniula:loveu::evil_lol:
Wie kto tu jest stadnym bodyguardem :evil_lol:
Żebyś w tej sytuacji widziała Argona - wlepi te swoje oczyska w "napastnika", spręży się......i po konflikcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wie kto tu jest stadnym bodyguardem :evil_lol:
Żebyś w tej sytuacji widziała Argona - wlepi te swoje oczyska w "napastnika", spręży się......i po konflikcie :evil_lol:Buhahahahahaha chciała bym to widzieć :evil_lol: a Sylwa co robi za rozjemcę czy jak to ptawdziwa gwiazda w ogóle sobie tym głowy nie zaprzata:evil_lol:

Zauważyła :smile:))))))))))))))))

Jupppppi :sweetCyb::ylsuper:
No przeca ślepa nie jestem:roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kochani! Muszę uciekać bo mnie w końcu zwolnią :evil_lol:
Trzym się.......paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Ja też muszę znikać ale dzisiaj piatek więc poszaleje w pracy;)

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahaha chciała bym to widzieć :evil_lol: a Sylwa co robi za rozjemcę czy jak to ptawdziwa gwiazda w ogóle sobie tym głowy nie zaprzata:evil_lol:

Sylwa to wtedy tak drze się, że mało języka nie zgubi :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sylwa to wtedy tak drze się, że mało języka nie zgubi :evil_lol:
jeszcze sobie go kiedyś przygryzie w akcji:evil_lol:

JA też muszę uciekać.........będę jak zwykle w pracy:diabloti:....zostawiam buziaki i miziaki....a nie o miziakach to na PW napiszę:evil_lol:

PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']jeszcze sobie go kiedyś przygryzie w akcji:evil_lol:

JA też muszę uciekać.........będę jak zwykle w pracy:diabloti:....zostawiam buziaki i miziaki....a nie o miziakach to na PW napiszę:evil_lol:

PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
No to lecę skrzynkę oczyścić :evil_lol:

Paaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple']To ja już go biore- za ile? Iv ale ty cuda czarujesz.........a robisz też większe i na zamówienie?:razz:

Appelka, trzeba będzie go policytować zanim .....waźmie :cool3:

Tak maluję na zamówienia i większe też. Najczęsciej maluję rozmiar 13cmx18cm, albo 15cmX21cm. Na specjalne zamówienia maluję rozmiar A4, czyli 21cmx29,5cm.
Czasem ale rzadko wykonuję jeszcze większe prace,np dla siebie ;), albo jak nie trzeba ich wysyłać pocztą, bo to i niebezpieczne i kosztowne.

Posted

Menrzuś napisał(a):
Dzieńdoberek niedospanej :multi::loveu:

:evil_lol:

Jestem dospana :eviltong: od 7 rano siedziałam z pędzlem i malowałam......Puchatka :cool3:, bo postanowiłam trochę zwiększyć serię limitową ;)

Dzień dobry Wszytkim :loveu: obecnym i nie obecnym, tęskniącym i tym co nie tęsknią :loveu: :multi: :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:crazyeye: Jak to bierzesz? Chyba cię porąbało!!!! :mad::angryy: NEVER!!! To ja się pierwsza zapytowywałam! :mad:

:multi: to cudowne, że Cioteczki już się chcą licytować :loveu:

Mam nadzieję, że przełoży się to i na bazarek też :cool3:
Puchatków będzie kilka, każdemu wystarczy :razz:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jestem dospana :eviltong: od 7 rano siedziałam z pędzlem i malowałam......Puchatka :cool3:, bo postanowiłam trochę zwiększyć serię limitową ;)

Dzień dobry Wszytkim :loveu: obecnym i nie obecnym, tęskniącym i tym co nie tęsknią :loveu: :multi: :evil_lol:

Krótsze linie są bardziej cenne :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Krótsze linie są bardziej cenne :razz:

wiem :eviltong: dlatego zbytnio linii nie wydłużyłam :cool3: :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
To pogoń Selketową, bo my tu z niecierpliwości......pypcia dostaniemy :evil_lol:

Śmigam na spacerki, bo zaraz mi chałupę rozniosą :shake:

Dzisiaj wróci z Lublina, wieczorem Gonzo ma operację, to najwcześniej jutro wystawi bazarek.

Leć leć spacerkować :razz:
Miłego biegania :multi::loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
wiem :eviltong: dlatego zbytnio linii nie wydłużyłam :cool3: :p

To pogoń Selketową, bo my tu z niecierpliwości......pypcia dostaniemy :evil_lol:

Śmigam na spacerki, bo zaraz mi chałupę rozniosą :shake:

Posted

Iv_ napisał(a):
Dzisiaj wróci z Lublina, wieczorem Gonzo ma operację, to najwcześniej jutro wystawi bazarek.

Leć leć spacerkować :razz:
Miłego biegania :multi::loveu:

Ja już nigdy się nie piszę na wieczorne zabiegi :shake:.....tylko rano

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja już nigdy się nie piszę na wieczorne zabiegi :shake:.....tylko rano

Taki mieli wolny termin, trzeba było brać i nie wybrzydzać.
Jakoś się przemęczymy, nie pierwszy i nie ostatni raz :shake:

Posted

[quote name='Iv_']:multi: to cudowne, że Cioteczki już się chcą licytować :loveu:

Mam nadzieję, że przełoży się to i na bazarek też :cool3:
Puchatków będzie kilka, każdemu wystarczy :razz:To ja poproszę linka do tego bazarku jak już bedzie;) bede walczyć jak lwica:diabloti:

A co do tych na zamówienie to czy ja bede mogła się do ciebie uśmiechnąć
:razz::oops:

Posted

[quote name='apple']
A co do tych na zamówienie to czy ja bede mogła się do ciebie uśmiechnąć
:razz::oops:

Myślę, że Iv nie będzie miała nic przeciwko temu, zwłaszcza jak uśmiechniesz się tak:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Myślę, że Iv nie będzie miała nic przeciwko temu, zwłaszcza jak uśmiechniesz się tak:

:evil_lol:Tak nie mogę......to jest prywatna emota gwiazdorka Iv i nalezy tylko do niej..........jeszcze by powiedziała że ją małpuje:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Tak nie mogę......to jest prywatna emota gwiazdorka Iv i nalezy tylko do niej..........jeszcze by powiedziała że ją małpuje:roll::evil_lol:

Nie, na pewno tak nie powie. Wmówi ci raczej, że to twoja gwiazdorska emota albo chętnie się z nią podzieli, ja myślę, że nawet ja na ciebie sceduje:evil_lol: