Iza i Avanti Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Zauważył ;) Zauważyła :-))))))))))))))))) Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']No to musisz przyznać że nieźle kombinuje:evil_lol: Cwaniula:loveu::evil_lol: Wie kto tu jest stadnym bodyguardem :evil_lol: Żebyś w tej sytuacji widziała Argona - wlepi te swoje oczyska w "napastnika", spręży się......i po konflikcie :evil_lol: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Wie kto tu jest stadnym bodyguardem :evil_lol: Żebyś w tej sytuacji widziała Argona - wlepi te swoje oczyska w "napastnika", spręży się......i po konflikcie :evil_lol:Buhahahahahaha chciała bym to widzieć :evil_lol: a Sylwa co robi za rozjemcę czy jak to ptawdziwa gwiazda w ogóle sobie tym głowy nie zaprzata:evil_lol: Zauważyła :smile:)))))))))))))))) Jupppppi :sweetCyb::ylsuper: No przeca ślepa nie jestem:roll: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zauważyła :-))))))))))))))))) Jupppppi :sweetCyb::ylsuper: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kochani! Muszę uciekać bo mnie w końcu zwolnią :evil_lol: Trzym się.......paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Ja też muszę znikać ale dzisiaj piatek więc poszaleje w pracy;) Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Kochani! Muszę uciekać bo mnie w końcu zwolnią :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha chciała bym to widzieć :evil_lol: a Sylwa co robi za rozjemcę czy jak to ptawdziwa gwiazda w ogóle sobie tym głowy nie zaprzata:evil_lol: Sylwa to wtedy tak drze się, że mało języka nie zgubi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kochani! Muszę uciekać bo mnie w końcu zwolnią :evil_lol: Paaaaaaaaa :multi: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Sylwa to wtedy tak drze się, że mało języka nie zgubi :evil_lol: jeszcze sobie go kiedyś przygryzie w akcji:evil_lol: JA też muszę uciekać.........będę jak zwykle w pracy:diabloti:....zostawiam buziaki i miziaki....a nie o miziakach to na PW napiszę:evil_lol: PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']jeszcze sobie go kiedyś przygryzie w akcji:evil_lol: JA też muszę uciekać.........będę jak zwykle w pracy:diabloti:....zostawiam buziaki i miziaki....a nie o miziakach to na PW napiszę:evil_lol: PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: No to lecę skrzynkę oczyścić :evil_lol: Paaaaaaaaa:loveu: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):No to lecę skrzynkę oczyścić :evil_lol: Paaaaaaaaa:loveu: :roll: Dzień dobry ;) Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']To ja już go biore- za ile? Iv ale ty cuda czarujesz.........a robisz też większe i na zamówienie?:razz: Appelka, trzeba będzie go policytować zanim .....waźmie :cool3: Tak maluję na zamówienia i większe też. Najczęsciej maluję rozmiar 13cmx18cm, albo 15cmX21cm. Na specjalne zamówienia maluję rozmiar A4, czyli 21cmx29,5cm. Czasem ale rzadko wykonuję jeszcze większe prace,np dla siebie ;), albo jak nie trzeba ich wysyłać pocztą, bo to i niebezpieczne i kosztowne. Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: Dzień dobry ;) Dzieńdoberek niedospanej :multi::loveu: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzieńdoberek niedospanej :multi::loveu: :evil_lol: Jestem dospana :eviltong: od 7 rano siedziałam z pędzlem i malowałam......Puchatka :cool3:, bo postanowiłam trochę zwiększyć serię limitową ;) Dzień dobry Wszytkim :loveu: obecnym i nie obecnym, tęskniącym i tym co nie tęsknią :loveu: :multi: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Jak to bierzesz? Chyba cię porąbało!!!! :mad::angryy: NEVER!!! To ja się pierwsza zapytowywałam! :mad: :multi: to cudowne, że Cioteczki już się chcą licytować :loveu: Mam nadzieję, że przełoży się to i na bazarek też :cool3: Puchatków będzie kilka, każdemu wystarczy :razz: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iv_ napisał(a):Jestem dospana :eviltong: od 7 rano siedziałam z pędzlem i malowałam......Puchatka :cool3:, bo postanowiłam trochę zwiększyć serię limitową ;) Dzień dobry Wszytkim :loveu: obecnym i nie obecnym, tęskniącym i tym co nie tęsknią :loveu: :multi: :evil_lol: Krótsze linie są bardziej cenne :razz: Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Krótsze linie są bardziej cenne :razz: wiem :eviltong: dlatego zbytnio linii nie wydłużyłam :cool3: :p Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):To pogoń Selketową, bo my tu z niecierpliwości......pypcia dostaniemy :evil_lol: Śmigam na spacerki, bo zaraz mi chałupę rozniosą :shake: Dzisiaj wróci z Lublina, wieczorem Gonzo ma operację, to najwcześniej jutro wystawi bazarek. Leć leć spacerkować :razz: Miłego biegania :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iv_ napisał(a):wiem :eviltong: dlatego zbytnio linii nie wydłużyłam :cool3: :p To pogoń Selketową, bo my tu z niecierpliwości......pypcia dostaniemy :evil_lol: Śmigam na spacerki, bo zaraz mi chałupę rozniosą :shake: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iv_ napisał(a):Dzisiaj wróci z Lublina, wieczorem Gonzo ma operację, to najwcześniej jutro wystawi bazarek. Leć leć spacerkować :razz: Miłego biegania :multi::loveu: Ja już nigdy się nie piszę na wieczorne zabiegi :shake:.....tylko rano Quote
Iv_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja już nigdy się nie piszę na wieczorne zabiegi :shake:.....tylko rano Taki mieli wolny termin, trzeba było brać i nie wybrzydzać. Jakoś się przemęczymy, nie pierwszy i nie ostatni raz :shake: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Iv_']:multi: to cudowne, że Cioteczki już się chcą licytować :loveu: Mam nadzieję, że przełoży się to i na bazarek też :cool3: Puchatków będzie kilka, każdemu wystarczy :razz:To ja poproszę linka do tego bazarku jak już bedzie;) bede walczyć jak lwica:diabloti: A co do tych na zamówienie to czy ja bede mogła się do ciebie uśmiechnąć :razz::oops: Quote
Bila Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple'] A co do tych na zamówienie to czy ja bede mogła się do ciebie uśmiechnąć :razz::oops: Myślę, że Iv nie będzie miała nic przeciwko temu, zwłaszcza jak uśmiechniesz się tak: :evil_lol: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Bila']Myślę, że Iv nie będzie miała nic przeciwko temu, zwłaszcza jak uśmiechniesz się tak: :evil_lol:Tak nie mogę......to jest prywatna emota gwiazdorka Iv i nalezy tylko do niej..........jeszcze by powiedziała że ją małpuje:roll::evil_lol: Quote
Bila Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Tak nie mogę......to jest prywatna emota gwiazdorka Iv i nalezy tylko do niej..........jeszcze by powiedziała że ją małpuje:roll::evil_lol: Nie, na pewno tak nie powie. Wmówi ci raczej, że to twoja gwiazdorska emota albo chętnie się z nią podzieli, ja myślę, że nawet ja na ciebie sceduje:evil_lol: Quote
Recommended Posts