Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Bila']Ale Gacek już się nauczył od Argona z takim namaszczeniem nuplać:evil_lol: i nie zachowuje się jak ten rozszalały hipek Bo bawi sięz Argonem właściwie od czasu jego wyleczenia.....i zaczyna już powoli szaleć - bedzie to widać na następnych filmikach ;) Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bila napisał(a):W tym wypadku nie trzeba było słów:diabloti:. Tylko nie pisz mi tu, że w ramach solidarności płciowej zabrałeś jej i poleciałeś oddać chłopakom:mad: Nie wtryncam się w ich układy :evil_lol:.....chłopaki znaleźli co innego do zabawy :p Quote
Bila Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie wtryncam się w ich układy :evil_lol:.....chłopaki znaleźli co innego do zabawy :p To grzeczny jesteś chłopczyk:evil_lol:. Fimiki juz masz:cool3:? Wlece za godzinę zobaczyć, czy coś wstawiłeś:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bila napisał(a):To grzeczny jesteś chłopczyk:evil_lol:. Fimiki juz masz:cool3:? Wlece za godzinę zobaczyć, czy coś wstawiłeś:diabloti: Eeee tam - jeszcze te nie są zagadane :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 halbina napisał(a):zaglądamy... pozdrawiamy... znikamy... Czyli trzy w jednym.....normalnie nie trzeba multicytatu :evil_lol: Czymnij się :multi: Quote
halbina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Nr 3 - [/FONT] wybieram tę... :loveu: a dla siebie: albo Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='halbina'][FONT=Century Gothic]Nr 3 - [/FONT] wybieram tę... :loveu: a dla siebie: albo Dzięki za udział w głosowaniu :razz: na gwiazdorską emotę :cool3: Quote
halbina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 mam nadzieję, że sie podoba... chociaż szanse raczej małe, że wygra... :roll: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś, znalazłam te cyferki w końcu:multi::cunao::cunao: ale dom wygląda teraz jak krajobraz po bitwie :roll: :shake: trzeba się będzie wziąść za sprzątanie :cool3: jak się wyspię :p Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 halbina napisał(a):mam nadzieję, że sie podoba... chociaż szanse raczej małe, że wygra... :roll: powiem Ci na ucho, że.....to moja faworytka :cool1: :razz: noooooo a poza tym mój głos też się liczy jakby co :evil_lol: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Witam:loveu: Aktualizuje i namawiam do głosowania...czekamy do jutra:razz: Chciala bym aby podczas głosowania głosujacy cały czas mięli na uwadze fakt że to ma być najbardziej GWIAZDORSKA emota!!!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Jeśli chodzi o nagrodę.....to nagrodą jest.....otrzymanie swojej własnej prywatnej emoty:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] i buziak od apple:loveu:[/FONT]:B-fly: [FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off [/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:diabloti: Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:) Nr 1 - Agniestka, Nr 2 - Nr 3 - Iza i Avanti, halbina, Nr 4 - Nr 5 - evaxon, Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,Selket, Nr 7 - Nr 8 - Nr 9 - Nr 10- [/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT] [FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! [/FONT][FONT=Century Gothic]Co do Tego zagadanego wątku to masakra......przebiłam się przez 12 stron peplania i tylko pare zdjęć widziałam:mdleje: A tak poza tym to witam się:loveu: Aaaaaaaaa i Iza ja myślałam ze mnie wesprzesz w głosowaniu na nr 6 a tu taka zdrada:crazyeye::shake::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witam:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aktualizuje i namawiam do głosowania...czekamy do jutra:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chciala bym aby podczas głosowania głosujacy cały czas mięli na uwadze fakt że to ma być najbardziej GWIAZDORSKA emota!!!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Jeśli chodzi o nagrodę.....to nagrodą jest.....otrzymanie swojej własnej prywatnej emoty:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] i buziak od apple:loveu:[/FONT]:B-fly: [FONT=Century Gothic]Co do Tego zagadanego wątku to masakra......przebiłam się przez 12 stron peplania i tylko pare zdjęć widziałam:mdleje:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A tak poza tym to witam się:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaa i Iza ja myślałam ze mnie wesprzesz w głosowaniu na nr 6 a tu taka zdrada:crazyeye::shake::evil_lol:[/FONT] Jeszcze filmiki były :eviltong: Witanko mgielne :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Berek Doberek ! :loveu: Ale gonisz Ty :evil_lol: Czeeeeeee :multi::loveu: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze filmiki były :eviltong: Witanko mgielne :multi::loveu: [FONT=Century Gothic]No przecież wiem ze były:roll: tylko se zapomniałam o nich napisać:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dzień Dobry ....... [/FONT] A Ty spać nie mogłaś? :crazyeye:......dzieńdoberek :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przecież wiem ze były:roll: tylko se zapomniałam o nich napisać:roll::evil_lol:[/FONT] To co Ty taka rozkojarzona z rana? :razz: Quote
Agniest Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 witajcie słoneczka moje kochane :loveu: Jak byłam młodą dziewczynką to się kochałam w Jacksonie :evil_lol: więc głosuję na nr 1 - to prawdziwa GWIAZDORSKA emotka ;) Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Agniest napisał(a):witajcie słoneczka moje kochane :loveu: Jak byłam młodą dziewczynką to się kochałam w Jacksonie :evil_lol: więc głosuję na nr 1 - to prawdziwa GWIAZDORSKA emotka ;) Dzisiaj u mnie słoneczka nima.....i nie będzie :shake: Czeeeeeeśc zapracowanej :multi::loveu: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']To co Ty taka rozkojarzona z rana? :razz:[FONT=Century Gothic]Moze dlatego że Ala nie da posiedziec na Dogo....oststnio ma etap: "wszystko robię z mamusią:loveu:"[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Moze dlatego że Ala nie da posiedziec na Dogo....oststnio ma etap: "wszystko robię z mamusią:loveu:"[/FONT] To naucz Alę jak się pisze Jej imię :razz: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']To naucz Alę jak się pisze Jej imię :razz:[FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuu ona to raczej już elaboraty by pisać chciała........tak przebiera tymi paluszkami po klawiaturze:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuu ona to raczej już elaboraty by pisać chciała........tak przebiera tymi paluszkami po klawiaturze:evil_lol:[/FONT] no to dawaj próbkę :razz: Quote
Recommended Posts