Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bila']Ale Gacek już się nauczył od Argona z takim namaszczeniem nuplać:evil_lol: i nie zachowuje się jak ten rozszalały hipek

Bo bawi sięz Argonem właściwie od czasu jego wyleczenia.....i zaczyna już powoli szaleć - bedzie to widać na następnych filmikach ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
W tym wypadku nie trzeba było słów:diabloti:. Tylko nie pisz mi tu, że w ramach solidarności płciowej zabrałeś jej i poleciałeś oddać chłopakom:mad:

Nie wtryncam się w ich układy :evil_lol:.....chłopaki znaleźli co innego do zabawy :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie wtryncam się w ich układy :evil_lol:.....chłopaki znaleźli co innego do zabawy :p

To grzeczny jesteś chłopczyk:evil_lol:. Fimiki juz masz:cool3:? Wlece za godzinę zobaczyć, czy coś wstawiłeś:diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
To grzeczny jesteś chłopczyk:evil_lol:. Fimiki juz masz:cool3:? Wlece za godzinę zobaczyć, czy coś wstawiłeś:diabloti:

Eeee tam - jeszcze te nie są zagadane :eviltong:

Posted

[quote name='halbina'][FONT=Century Gothic]Nr 3 - [/FONT] wybieram tę... :loveu:

a dla siebie: albo

Dzięki za udział w głosowaniu :razz: na gwiazdorską emotę :cool3:

Posted

Menrzuś, znalazłam te cyferki w końcu:multi::cunao::cunao:
ale dom wygląda teraz jak krajobraz po bitwie :roll: :shake:
trzeba się będzie wziąść za sprzątanie :cool3: jak się wyspię :p

Posted

halbina napisał(a):
mam nadzieję, że sie podoba... chociaż szanse raczej małe, że wygra... :roll:

powiem Ci na ucho, że.....to moja faworytka :cool1: :razz:
noooooo a poza tym mój głos też się liczy jakby co :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Witam:loveu:

Aktualizuje i namawiam do głosowania...czekamy do jutra:razz:

Chciala bym aby podczas głosowania głosujacy cały czas mięli na uwadze fakt że to ma być najbardziej GWIAZDORSKA emota!!!!
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jeśli chodzi o nagrodę.....to nagrodą jest.....otrzymanie swojej własnej prywatnej emoty:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] i buziak od apple:loveu:[/FONT]:B-fly:

[FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off [/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:diabloti:

Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)

Nr 1 - Agniestka,

Nr 2 -

Nr 3 - Iza i Avanti, halbina,

Nr 4 -

Nr 5 - evaxon,

Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,Selket,

Nr 7 -

Nr 8 -

Nr 9 -

Nr 10-
[/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]

[/FONT][FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! [/FONT]
[FONT=Century Gothic]Co do Tego zagadanego wątku to masakra......przebiłam się przez 12 stron peplania i tylko pare zdjęć widziałam:mdleje:

A tak poza tym to witam się:loveu:
Aaaaaaaaa i Iza ja myślałam ze mnie wesprzesz w głosowaniu na nr 6 a tu taka zdrada:crazyeye::shake::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witam:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aktualizuje i namawiam do głosowania...czekamy do jutra:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Chciala bym aby podczas głosowania głosujacy cały czas mięli na uwadze fakt że to ma być najbardziej GWIAZDORSKA emota!!!![/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jeśli chodzi o nagrodę.....to nagrodą jest.....otrzymanie swojej własnej prywatnej emoty:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] i buziak od apple:loveu:[/FONT]:B-fly:
[FONT=Century Gothic]Co do Tego zagadanego wątku to masakra......przebiłam się przez 12 stron peplania i tylko pare zdjęć widziałam:mdleje:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A tak poza tym to witam się:loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaa i Iza ja myślałam ze mnie wesprzesz w głosowaniu na nr 6 a tu taka zdrada:crazyeye::shake::evil_lol:[/FONT]
Jeszcze filmiki były :eviltong:

Witanko mgielne :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeszcze filmiki były :eviltong:

Witanko mgielne :multi::loveu:
[FONT=Century Gothic]No przecież wiem ze były:roll: tylko se zapomniałam o nich napisać:roll::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przecież wiem ze były:roll: tylko se zapomniałam o nich napisać:roll::evil_lol:[/FONT]
To co Ty taka rozkojarzona z rana? :razz:

Posted

witajcie słoneczka moje kochane :loveu:

Jak byłam młodą dziewczynką to się kochałam w Jacksonie :evil_lol: więc głosuję na nr 1 - to prawdziwa GWIAZDORSKA emotka ;)

Posted

Agniest napisał(a):
witajcie słoneczka moje kochane :loveu:

Jak byłam młodą dziewczynką to się kochałam w Jacksonie :evil_lol: więc głosuję na nr 1 - to prawdziwa GWIAZDORSKA emotka ;)

Dzisiaj u mnie słoneczka nima.....i nie będzie :shake:

Czeeeeeeśc zapracowanej :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']To co Ty taka rozkojarzona z rana? :razz:[FONT=Century Gothic]Moze dlatego że Ala nie da posiedziec na Dogo....oststnio ma etap: "wszystko robię z mamusią:loveu:"[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Moze dlatego że Ala nie da posiedziec na Dogo....oststnio ma etap: "wszystko robię z mamusią:loveu:"[/FONT]
To naucz Alę jak się pisze Jej imię :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']To naucz Alę jak się pisze Jej imię :razz:[FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuu ona to raczej już elaboraty by pisać chciała........tak przebiera tymi paluszkami po klawiaturze:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]uuuuuuuuuuuu ona to raczej już elaboraty by pisać chciała........tak przebiera tymi paluszkami po klawiaturze:evil_lol:[/FONT]
no to dawaj próbkę :razz: