Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]PRZYPOMINAMY O KONKURSIE:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off [/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:diabloti:

Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)

Nr 1 - Agniestka,

Nr 2 -

Nr 3 - Iza i Avanti, halbina, Iv:cool1:

Nr 4 -

Nr 5 - evaxon,

Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,Selket,Alicja:loveu:

Nr 7 -

Nr 8 -

Nr 9 -

Nr 10-
[/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]

[/FONT][FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana![/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Faforytka prowadzi:multi::multi:[FONT=Century Gothic]Oby wytrzymała do jutra........według mnie to najbardziej gwiazdorska z gwiazdorskich emot........gdyby nie to że już mam swoją to ta na bank była by moja:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]
Według mnie jest po prostu boska:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oby wytrzymała do jutra........według mnie to najbardziej gwiazdorska z gwiazdorskich emot........gdyby nie to że już mam swoją to ta na bank była by moja:evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]
Według mnie jest po prostu boska:loveu:
[/FONT]Mnie się też podoba, tylko Iv cuś wydziwia:mad:

Posted

Bila napisał(a):
Mnie się też podoba, tylko Iv cuś wydziwia:mad:

:roll: wydziwia wydziwia, bo to w końcu ma być moja emota, a nie wasza :eviltong: :cool3:, to mam prawo do wydziwiań :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]O rany ale zafilmiłeś:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ale jakie fajowe te zabawy z kurczakiem...hmmm chyba muszę Krosiowi takiego sprezentować:evil_lol:[/FONT]
To ulubiona kiedyś zabawka Argona - jeszcze z okresu szczenięckiego :lol: Lubił się ze mną poprzez "zwłoki" siłować się

Posted

tyciaNi napisał(a):
ha ha pozdrawiam ulubieńców, filmiki super... :evil_lol:
żal tylko "uciekającego kurczaka"
psie ryjki rozprawiły się z nim niemiłosiernie :mad:

Spoko, spoko - jeszcze zwłoki są całe.Na niejednym filmiku jeszcze będą :evil_lol:

Witanko :multi:

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll: wydziwia wydziwia, bo to w końcu ma być moja emota, a nie wasza :eviltong: :cool3:, to mam prawo do wydziwiań :roll:

A kiedy Ty zagłosujesz? :razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tylko nie spóźnij się :razz:

Mogę zaspać :roll: to może dzisiaj zagłosuję jeszcze :roll:, no nie wiem :shake:
jeszcze pomyślę :cool3:

Posted

Iv_ napisał(a):
Mogę zaspać :roll: to może dzisiaj zagłosuję jeszcze :roll:, no nie wiem :shake:
jeszcze pomyślę :cool3:

Jabłuszkowa roano konkurs zamknie i doopa będzie :shake:

(fajny avatarek :razz:)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jabłuszkowa roano konkurs zamknie i doopa będzie :shake:

(fajny avatarek :razz:)

oj no, poczeka chyba na mnie :-o, no jak zamknie bez mojego gwiazdorstwa :roll:

mmmmmm no fajny :loveu:, dostałam go od kogoś-komu dziękuję :loveu:, ale nie powiem od kogo :eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
oj no, poczeka chyba na mnie :-o, no jak zamknie bez mojego gwiazdorstwa :roll:

mmmmmm no fajny :loveu:, dostałam go od kogoś-komu dziękuję :loveu:, ale nie powiem od kogo :eviltong:

No nie wiem - Jabłuszkowa kombinuje jak kuń pod górę, żeby jedna emotka wygrała :evil_lol:

Ale ja wiem - Linka fotę zrobiła :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No nie wiem - Jabłuszkowa kombinuje jak kuń pod górę, żeby jedna emotka wygrała :evil_lol:

Ale ja wiem - Linka fotę zrobiła :evil_lol:

własnie widzę, że baaaardzo kombinuje :mad: chce mnie zmaszkaronić :roll:, dlatego czekam, żeby ewentualnie mój głos przeważył to co ona nakombinuje :roll:

:siara: :eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
własnie widzę, że baaaardzo kombinuje :mad: chce mnie zmaszkaronić :roll:, dlatego czekam, żeby ewentualnie mój głos przeważył to co ona nakombinuje :roll:

:siara: :eviltong:

No to jak nikt już nie zagłosuje, to masz to wyboru nr 3 i 10. Przy remisie Twój głos przeważy :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to jak nikt już nie zagłosuje, to masz to wyboru nr 3 i 10. Przy remisie Twój głos przeważy :razz:

taaaaaa Japcokowa już coś nakombinuje :roll:
ale w zasadzie ja zastrzegłam sobie wybór jednej z trzech emot, które najwięcej zdobędą punktów :evil_lol:(ciekawe czy o tym nie zapomniała:cool3:)

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']taaaaaa Japcokowa już coś nakombinuje :roll:
ale w zasadzie ja zastrzegłam sobie wybór jednej z trzech emot, które najwięcej zdobędą punktów :evil_lol:(ciekawe czy o tym nie zapomniała:cool3:)

:diabloti:

No niby taaaaaak :roll:......ale po co by był ten konkurs?

Posted

I jeszcze na noc 4 filmiki - głośniki wskazane ;)

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/0vatmogWNYc[/FONT][FONT=Times New Roman] Siłowanie się 1[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/wHle6EWQnSc[/FONT][FONT=Times New Roman] Siłowanie się 2[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/Ki9oQkzfApY[/FONT][FONT=Times New Roman] Oddaj Gacka[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/sBSSGvW32nY[/FONT][FONT=Times New Roman] Sznurek jest mój[/FONT]

Posted

Bila napisał(a):
Chyba Gacol o higienę brzuszka nie dba:evil_lol:. Musiał się Argon wziąć za czyszczenie.

Menrzuś a widziałeś na wątku buldozich maluchów, kurczaki wszyscy mają jakieś skórne problemy:shake:

Argon jest etatowym czyścicielem stada. Gacek iSylwa nie maja problemów usznych, bo jak tylko cos się zaczyna, to Argon wkracza ze swoim jęzorem :lol:
Ja myslę, że to nie sa alergie pokarmowe, albo inaczej - nie tylko. To jest sprawa dla dobrego weta. Juz z Inez o tym rozmawiałem.