Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jedno jest pewne, że najbardziej atrakcyjna zabawka dla wszystkich jest ta......która jest już zajęta :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Zwycięzca:multi::multi::multi:. Argon chyba chciał się udac na balkon, żeby w spokoju ponuplać, a tu mu, kurczaki , zamknęli:placz: Argon nie nupla tylko ciumcia :evil_lol:.....ale lubi to robic z Gackiem ;) Na balkon to on wychodzi żeby zasiąść na swoim krześle widokowym i poobserwować swoje księstwo :evil_lol: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Argon jest etatowym czyścicielem stada. Gacek iSylwa nie maja problemów usznych, bo jak tylko cos się zaczyna, to Argon wkracza ze swoim jęzorem :lol: Dobrze wiedzieć:evil_lol:. Jakby co to się piszę na audiencję u Argona z moim Bilbem, ja nie mam grzyba, żeby nie było niejasności:diabloti::evil_lol:. Ale Bilbas w uszach miewa różne skarby. W czwartek weta mu zgniłego kłosa wyciągnął :shake:. Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a)::cool3: no no jakieś mordercze odgłosy było słychać :evil_lol: w tej próbie odbicia Gacka :diabloti: Nooooo......ostatnio Argo zaczął sie stawiaś Sylwie, co będzie widać w następnych filmikach. Teraz to było takie małe preludium :p Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a): Ja myslę, że to nie sa alergie pokarmowe, albo inaczej - nie tylko. To jest sprawa dla dobrego weta. Juz z Inez o tym rozmawiałem. Mnie się też zdaje, że to parę rzeczy naraz Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a):jedno jest pewne, że najbardziej atrakcyjna zabawka dla wszystkich jest ta......która jest już zajęta :cool3: Nieeeeee.....on się nie przejmuje fochami alfy - bierze co jest akurat wolne :p Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Dobrze wiedzieć:evil_lol:. Jakby co to się piszę na audiencję u Argona z moim Bilbem, ja nie mam grzyba, żeby nie było niejasności:diabloti::evil_lol:. Ale Bilbas w uszach miewa różne skarby. W czwartek weta mu zgniłego kłosa wyciągnął :shake:. U mnie to byłoby niemożliwe :shake:.....tylko jakis lekki zapaszek, a juz przymusowe lizanko. A jak się pacjent buntuje, to go łapą przytrzyma :diabloti: - kiedyś już takie fotki wkleiłem Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Mnie się też zdaje, że to parę rzeczy naraz Chociażby roztocza i kurz domowy - Argon na to jest najbardziej uczulony Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a):boszszsz a po co mu tam go wetknęliście :-o kłosy to trzyma sie w stodole a nie ......uszach :eviltong: :cool3: Może ganiał w stodole za kotami :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Dobrze wiedzieć:evil_lol:. Jakby co to się piszę na audiencję u Argona z moim Bilbem, ja nie mam grzyba, żeby nie było niejasności:diabloti::evil_lol:. Ale Bilbas w uszach miewa różne skarby. W czwartek weta mu zgniłego kłosa wyciągnął :shake:. boszszsz a po co mu tam go wetknęliście :-o kłosy to trzyma sie w stodole a nie ......uszach :eviltong: :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a):ludzi Argon też tak kuruje......na siłę? :razz: :cool3: :evil_lol: Nieeeeee......tylko całuski rozdziela :p Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):U mnie to byłoby niemożliwe :shake:.....tylko jakis lekki zapaszek, a juz przymusowe lizanko. A jak się pacjent buntuje, to go łapą przytrzyma :diabloti: - kiedyś już takie fotki wkleiłem ludzi Argon też tak kuruje......na siłę? :razz: :cool3: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Może ganiał w stodole za kotami :diabloti: Wy to macie pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd ja stodołę wezmę, nie wspominając o kocie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Wy to macie pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd ja stodołę wezmę, nie wspominając o kocie:diabloti: Kota to ma Iv, a stodołę to już on pewnie znalazł :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Też u Iv? Iv ma jakieś stodoły na zbyciu:crazyeye::evil_lol: Niiieeeeeeeeeeeee....ma tylko kota :roflt: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Kota to ma Iv, a stodołę to już on pewnie znalazł :evil_lol: Też u Iv? Iv ma jakieś stodoły na zbyciu:crazyeye::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: no wiesz, wszystko jest możliwe przecież.......Menrzuś też niby nie ma kota a de facto ma, bo ciągle go wykręca :eviltong: może masz jednak stodołę :cool3: tylko nic o niej nie wiesz, ale za to Bilbo doskonale o tym wie :roll: Nie męcz tego kota bo do TOZu zadzwonię :mad:........:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Wy to macie pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd ja stodołę wezmę, nie wspominając o kocie:diabloti: :hmmmm: no wiesz, wszystko jest możliwe przecież.......Menrzuś też niby nie ma kota a de facto ma, bo ciągle go wykręca :eviltong: może masz jednak stodołę :cool3: tylko nic o niej nie wiesz, ale za to Bilbo doskonale o tym wie :roll: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: w moim mieście nie ma żadnych stodół :roll:, a tym bardziej do zbycia :eviltong: Menrzuś ma jakies zwidy :cool3:, lepiej już nie pij więcej tego winka co produkujesz :evil_lol: :eviltong: Nie lubię winka - ja go tylko produkuję :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Też u Iv? Iv ma jakieś stodoły na zbyciu:crazyeye::evil_lol: :mdleje: w moim mieście nie ma żadnych stodół :roll:, a tym bardziej do zbycia :eviltong: Menrzuś ma jakies zwidy :cool3:, lepiej już nie pij więcej tego winka co produkujesz :evil_lol: :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie męcz tego kota bo do TOZu zadzwonię :mad:........:evil_lol: a dzwoń dzwoń :eviltong: może w końcu odbiorą Ci tego kota-biedaka :cool3: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Iv_']:hmmmm: no wiesz, wszystko jest możliwe przecież.......Menrzuś też niby nie ma kota a de facto ma, bo ciągle go wykręca :eviltong: może masz jednak stodołę :cool3: tylko nic o niej nie wiesz, ale za to Bilbo doskonale o tym wie :roll: Hm, pewne jest to, że nic o niej nie wiem, ale jeśli mam stodołę, o której nic nie wiem, ale wie Bilbo, to :evil_lol:. Dobrejnocki, lecę z gadziną na małe siku i idę spać, bo jutro mam taki dzień, że az mi się zasypiać nie chce, jak pomyślę:shake: Pa, pa:bye::bye: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie lubię winka - ja go tylko produkuję :eviltong: to mniej piwska żłop :eviltong: to skończą się te majaki :multi: haaaaahaaaa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a):a dzwoń dzwoń :eviltong: może w końcu odbiorą Ci tego kota-biedaka :cool3: sadystka :shake: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Bila']Hm, pewne jest to, że nic o niej nie wiem, ale jeśli mam stodołę, o której nic nie wiem, ale wie Bilbo, to :evil_lol:. Dobrejnocki, lecę z gadziną na małe siku i idę spać, bo jutro mam taki dzień, że az mi się zasypiać nie chce, jak pomyślę:shake: Pa, pa:bye::bye: Czymnijcie się ciepło - będe trzymał kciukasy za dobry dzień ;) Paaaaaaaaaaaa :hand: Quote
Recommended Posts