Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
Zwycięzca:multi::multi::multi:. Argon chyba chciał się udac na balkon, żeby w spokoju ponuplać, a tu mu, kurczaki , zamknęli:placz:

Argon nie nupla tylko ciumcia :evil_lol:.....ale lubi to robic z Gackiem ;)
Na balkon to on wychodzi żeby zasiąść na swoim krześle widokowym i poobserwować swoje księstwo :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Argon jest etatowym czyścicielem stada. Gacek iSylwa nie maja problemów usznych, bo jak tylko cos się zaczyna, to Argon wkracza ze swoim jęzorem :lol:

Dobrze wiedzieć:evil_lol:. Jakby co to się piszę na audiencję u Argona z moim Bilbem, ja nie mam grzyba, żeby nie było niejasności:diabloti::evil_lol:. Ale Bilbas w uszach miewa różne skarby. W czwartek weta mu zgniłego kłosa wyciągnął :shake:.

Posted

Iv_ napisał(a):
:cool3: no no jakieś mordercze odgłosy było słychać :evil_lol: w tej próbie odbicia Gacka :diabloti:

Nooooo......ostatnio Argo zaczął sie stawiaś Sylwie, co będzie widać w następnych filmikach. Teraz to było takie małe preludium :p

Posted

Menrzuś napisał(a):

Ja myslę, że to nie sa alergie pokarmowe, albo inaczej - nie tylko. To jest sprawa dla dobrego weta. Juz z Inez o tym rozmawiałem.

Mnie się też zdaje, że to parę rzeczy naraz

Posted

Iv_ napisał(a):
jedno jest pewne, że najbardziej atrakcyjna zabawka dla wszystkich jest ta......która jest już zajęta :cool3:

Nieeeeee.....on się nie przejmuje fochami alfy - bierze co jest akurat wolne :p

Posted

Bila napisał(a):
Dobrze wiedzieć:evil_lol:. Jakby co to się piszę na audiencję u Argona z moim Bilbem, ja nie mam grzyba, żeby nie było niejasności:diabloti::evil_lol:. Ale Bilbas w uszach miewa różne skarby. W czwartek weta mu zgniłego kłosa wyciągnął :shake:.

U mnie to byłoby niemożliwe :shake:.....tylko jakis lekki zapaszek, a juz przymusowe lizanko. A jak się pacjent buntuje, to go łapą przytrzyma :diabloti: - kiedyś już takie fotki wkleiłem

Posted

Iv_ napisał(a):
boszszsz a po co mu tam go wetknęliście :-o kłosy to trzyma sie w stodole a nie ......uszach :eviltong: :cool3:

Może ganiał w stodole za kotami :diabloti:

Posted

Bila napisał(a):

boszszsz a po co mu tam go wetknęliście :-o kłosy to trzyma sie w stodole a nie ......uszach :eviltong: :cool3:

Posted

Menrzuś napisał(a):
U mnie to byłoby niemożliwe :shake:.....tylko jakis lekki zapaszek, a juz przymusowe lizanko. A jak się pacjent buntuje, to go łapą przytrzyma :diabloti: - kiedyś już takie fotki wkleiłem

ludzi Argon też tak kuruje......na siłę? :razz: :cool3: :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Może ganiał w stodole za kotami :diabloti:

Wy to macie pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd ja stodołę wezmę, nie wspominając o kocie:diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
Wy to macie pomysły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A skąd ja stodołę wezmę, nie wspominając o kocie:diabloti:

Kota to ma Iv, a stodołę to już on pewnie znalazł :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Kota to ma Iv, a stodołę to już on pewnie znalazł :evil_lol:

Też u Iv? Iv ma jakieś stodoły na zbyciu:crazyeye::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
:hmmmm: no wiesz, wszystko jest możliwe przecież.......Menrzuś też niby nie ma kota a de facto ma, bo ciągle go wykręca :eviltong:
może masz jednak stodołę :cool3: tylko nic o niej nie wiesz, ale za to Bilbo doskonale o tym wie :roll:

Nie męcz tego kota bo do TOZu zadzwonię :mad:........:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):

:hmmmm: no wiesz, wszystko jest możliwe przecież.......Menrzuś też niby nie ma kota a de facto ma, bo ciągle go wykręca :eviltong:
może masz jednak stodołę :cool3: tylko nic o niej nie wiesz, ale za to Bilbo doskonale o tym wie :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
:mdleje: w moim mieście nie ma żadnych stodół :roll:, a tym bardziej do zbycia :eviltong:
Menrzuś ma jakies zwidy :cool3:, lepiej już nie pij więcej tego winka co produkujesz :evil_lol: :eviltong:

Nie lubię winka - ja go tylko produkuję :eviltong:

Posted

Bila napisał(a):
Też u Iv? Iv ma jakieś stodoły na zbyciu:crazyeye::evil_lol:

:mdleje: w moim mieście nie ma żadnych stodół :roll:, a tym bardziej do zbycia :eviltong:
Menrzuś ma jakies zwidy :cool3:, lepiej już nie pij więcej tego winka co produkujesz :evil_lol: :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie męcz tego kota bo do TOZu zadzwonię :mad:........:evil_lol:

a dzwoń dzwoń :eviltong: może w końcu odbiorą Ci tego kota-biedaka :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']:hmmmm: no wiesz, wszystko jest możliwe przecież.......Menrzuś też niby nie ma kota a de facto ma, bo ciągle go wykręca :eviltong:

Hm, pewne jest to, że nic o niej nie wiem, ale jeśli mam stodołę, o której nic nie wiem, ale wie Bilbo, to :evil_lol:.
Dobrejnocki, lecę z gadziną na małe siku i idę spać, bo jutro mam taki dzień, że az mi się zasypiać nie chce, jak pomyślę:shake:
Pa, pa:bye::bye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie lubię winka - ja go tylko produkuję :eviltong:

to mniej piwska żłop :eviltong: to skończą się te majaki :multi: haaaaahaaaa :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Hm, pewne jest to, że nic o niej nie wiem, ale jeśli mam stodołę, o której nic nie wiem, ale wie Bilbo, to :evil_lol:.
Dobrejnocki, lecę z gadziną na małe siku i idę spać, bo jutro mam taki dzień, że az mi się zasypiać nie chce, jak pomyślę:shake:
Pa, pa:bye::bye:
Czymnijcie się ciepło - będe trzymał kciukasy za dobry dzień ;)

Paaaaaaaaaaaa :hand: