Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Puściliby po 23ciej :diabloti:

Toteż je wyraziłem - emotka 10 jest zdecydowanie bardziej gwiazdorska niż 6tka :p[FONT=Century Gothic]To sie nie nadaje nawet do kanału dla dorosłych:evil_lol:

No dobrze.......podyskutujmy......co w niej jest gwiazdorskiego......przeca ona tak grzecznie dyga......gwiazdy nie dygają......gwiazdy błyszczą.....ja emota nr 6 swoimi zębami:evil_lol:
[/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bosssszzz proszę cię....toz tego by w tv nie puścili- grozi uszkodzeniem telewizora:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ojjjj zajął byś chociaż raz jakieś stanowisko.......chyba masz jakies własne zdanie na ten temat....ja chętnie wysłucham:p[/FONT]
Puściliby po 23ciej :diabloti:

Toteż je wyraziłem - emotka 10 jest zdecydowanie bardziej gwiazdorska niż 6tka :p

Posted

[quote name='Menrzuś']mała palemka? :crazyeye:......no co Ty :shake:
Fajnie by było :razz:

Własnie takie zachowanie przystoi gwieździe - STOP DODYZMOWI :mad:[FONT=Century Gothic]Nie było by fajnie:shake::evil_lol:

Ojej jakie poważne hasło...............ale ja i tak uważam że gwiazda nie moze być taka do konca grzeczniutka......:shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To sie nie nadaje nawet do kanału dla dorosłych:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No dobrze.......podyskutujmy......co w niej jest gwiazdorskiego......przeca ona tak grzecznie dyga......gwiazdy nie dygają......gwiazdy błyszczą.....ja emota nr 6 swoimi zębami:evil_lol:[/FONT]

mała palemka? :crazyeye:......no co Ty :shake:
Fajnie by było :razz:

Własnie takie zachowanie przystoi gwieździe - STOP DODYZMOWI :mad:

A nr 6 nadaje się na reklamę pasty do zębów :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie było by fajnie:shake::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ojej jakie poważne hasło...............ale ja i tak uważam że gwiazda nie moze być taka do konca grzeczniutka......:shake:[/FONT]
Byłoby :razz:

Wg mnie gwiazdorstwo wynika z jakiś tam umiejętności......gdy ich zaczyna brakować pojawia się dodyzm

Posted

[quote name='Menrzuś']Byłoby :razz:

Wg mnie gwiazdorstwo wynika z jakiś tam umiejętności......gdy ich zaczyna brakować pojawia się dodyzm
[FONT=Century Gothic]ale jeśli ma sie te umiejętności to odrobina blasku i samozachwytu nie zaszkodzi;)

Dobra odłużmy te poważną rozmowę na później......muszę spadać do Ali i do sklepu.......mała marudzi bo mam zaparcie od 2 dni koopki nie robiła:shake: ehhhh złosci się:shake: a jak ona się złosci to jest sajgon:evil_lol:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale jeśli ma sie te umiejętności to odrobina blasku i samozachwytu nie zaszkodzi;)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra odłużmy te poważną rozmowę na później......muszę spadać do Ali i do sklepu.......mała marudzi bo mam zaparcie od 2 dni koopki nie robiła:shake: ehhhh złosci się:shake: a jak ona się złosci to jest sajgon:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT]
A to juz pachnie narcyzmem :diabloti::diabloti:

Paaaaaaaa :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
No i wszycy znowu się rozbiegli :roll:, nawet nie ma komu powiedzieć "dzień dobry" :placz:

Jak się śpi do 10tej, to nie ma się czemu dziwić :eviltong::evil_lol:

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

credita napisał(a):
no jak zwykle jak ja mam chwilkę to nikogo nie ma:shake: trzymam kciuki za badania krwi będzie dobrze;) pa

Chyba Ci mężuś jakiegoś filtra na net założył :evil_lol:

Czeeeeee :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jak się śpi do 10tej, to nie ma się czemu dziwić :eviltong::evil_lol:

Dzieńdoberek :multi::loveu:

:roll:pffffyyyyyyy wstałam wcześniej :eviltong:

Dzień dobry :multi: :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll:pffffyyyyyyy wstałam wcześniej :eviltong:

Dzień dobry :multi: :loveu:

No to.....jak się siedzi w wannie godzinę, to nie ma sie czemu dziwić :eviltong::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No to.....jak się siedzi w wannie godzinę, to nie ma sie czemu dziwić :eviltong::evil_lol:

Nie każdy jak tylko wstanie to od razu do kompa leci jak inni :eviltong:
a w wannie nie siedziałam :roll:, tylko brałam prysznic :eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
:shake: oj ale Ci wyporządkował :shake: :shake: :shake:
nie wiesz gdzie kłaść książeczki? coooooo:mad:

I tak będę zaraz odkurzał :p
Wiem - i dlatego meble mam całe :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
I tak będę zaraz odkurzał :p
Wiem - i dlatego meble mam całe :evil_lol:

to nie było czym się tak bulwersować :eviltong: jak i tak sprzątasz :p

Posted

Iv_ napisał(a):
Nie każdy jak tylko wstanie to od razu do kompa leci jak inni :eviltong:
a w wannie nie siedziałam :roll:, tylko brałam prysznic :eviltong:

Ja przed włączeniem kompa jeszcze m.in. na spacerku ganiam :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja przed włączeniem kompa jeszcze m.in. na spacerku ganiam :eviltong:

taaaaa ale Ty chodzisz spać jak niemowlak o 24.00 :eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
to nie było czym się tak bulwersować :eviltong: jak i tak sprzątasz :p

A kto tu się bulwersuje? Chciałem Wam tylko pokazać jak psiaki sie intensywnie uczą :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A kto tu się bulwersuje? Chciałem Wam tylko pokazać jak psiaki sie intensywnie uczą :evil_lol:

muszę przyznać, że bardzooooo podobało mi się to zdjęcie z ........czytania :cool3: :evil_lol: