apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Puściliby po 23ciej :diabloti: Toteż je wyraziłem - emotka 10 jest zdecydowanie bardziej gwiazdorska niż 6tka :p[FONT=Century Gothic]To sie nie nadaje nawet do kanału dla dorosłych:evil_lol: No dobrze.......podyskutujmy......co w niej jest gwiazdorskiego......przeca ona tak grzecznie dyga......gwiazdy nie dygają......gwiazdy błyszczą.....ja emota nr 6 swoimi zębami:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bosssszzz proszę cię....toz tego by w tv nie puścili- grozi uszkodzeniem telewizora:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ojjjj zajął byś chociaż raz jakieś stanowisko.......chyba masz jakies własne zdanie na ten temat....ja chętnie wysłucham:p[/FONT] Puściliby po 23ciej :diabloti: Toteż je wyraziłem - emotka 10 jest zdecydowanie bardziej gwiazdorska niż 6tka :p Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Menrzuś']mała palemka? :crazyeye:......no co Ty :shake: Fajnie by było :razz: Własnie takie zachowanie przystoi gwieździe - STOP DODYZMOWI :mad:[FONT=Century Gothic]Nie było by fajnie:shake::evil_lol: Ojej jakie poważne hasło...............ale ja i tak uważam że gwiazda nie moze być taka do konca grzeczniutka......:shake:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To sie nie nadaje nawet do kanału dla dorosłych:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No dobrze.......podyskutujmy......co w niej jest gwiazdorskiego......przeca ona tak grzecznie dyga......gwiazdy nie dygają......gwiazdy błyszczą.....ja emota nr 6 swoimi zębami:evil_lol:[/FONT] mała palemka? :crazyeye:......no co Ty :shake: Fajnie by było :razz: Własnie takie zachowanie przystoi gwieździe - STOP DODYZMOWI :mad: A nr 6 nadaje się na reklamę pasty do zębów :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie było by fajnie:shake::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ojej jakie poważne hasło...............ale ja i tak uważam że gwiazda nie moze być taka do konca grzeczniutka......:shake:[/FONT] Byłoby :razz: Wg mnie gwiazdorstwo wynika z jakiś tam umiejętności......gdy ich zaczyna brakować pojawia się dodyzm Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Byłoby :razz: Wg mnie gwiazdorstwo wynika z jakiś tam umiejętności......gdy ich zaczyna brakować pojawia się dodyzm [FONT=Century Gothic]ale jeśli ma sie te umiejętności to odrobina blasku i samozachwytu nie zaszkodzi;) Dobra odłużmy te poważną rozmowę na później......muszę spadać do Ali i do sklepu.......mała marudzi bo mam zaparcie od 2 dni koopki nie robiła:shake: ehhhh złosci się:shake: a jak ona się złosci to jest sajgon:evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale jeśli ma sie te umiejętności to odrobina blasku i samozachwytu nie zaszkodzi;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra odłużmy te poważną rozmowę na później......muszę spadać do Ali i do sklepu.......mała marudzi bo mam zaparcie od 2 dni koopki nie robiła:shake: ehhhh złosci się:shake: a jak ona się złosci to jest sajgon:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] A to juz pachnie narcyzmem :diabloti::diabloti: Paaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja też lecę - tym razem z Argonem. Badania kontrolne krwi. Mam nadzieję, że te leukocyty są już w normie :roll: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No i wszycy znowu się rozbiegli :roll:, nawet nie ma komu powiedzieć "dzień dobry" :placz: Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no jak zwykle jak ja mam chwilkę to nikogo nie ma:shake: trzymam kciuki za badania krwi będzie dobrze;) pa Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):No i wszycy znowu się rozbiegli :roll:, nawet nie ma komu powiedzieć "dzień dobry" :placz: Jak się śpi do 10tej, to nie ma się czemu dziwić :eviltong::evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 credita napisał(a):no jak zwykle jak ja mam chwilkę to nikogo nie ma:shake: trzymam kciuki za badania krwi będzie dobrze;) pa Chyba Ci mężuś jakiegoś filtra na net założył :evil_lol: Czeeeeee :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oto co zastałem dzisiaj po powrocie od wetki :shake: Już angielski im nie wystarcza :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak się śpi do 10tej, to nie ma się czemu dziwić :eviltong::evil_lol: Dzieńdoberek :multi::loveu: :roll:pffffyyyyyyy wstałam wcześniej :eviltong: Dzień dobry :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :shake: oj ale Ci wyporządkował :shake: :shake: :shake: nie wiesz gdzie kłaść książeczki? coooooo:mad: Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No co chcesz? Chłopak się języka uczy! Języki- ważna rzecz!!! Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a)::roll:pffffyyyyyyy wstałam wcześniej :eviltong: Dzień dobry :multi: :loveu: No to.....jak się siedzi w wannie godzinę, to nie ma sie czemu dziwić :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No co chcesz? Chłopak się języka uczy! Języki- ważna rzecz!!! Lepiej jak juz się uczy języków niż poznaje strukturę drewna :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):No to.....jak się siedzi w wannie godzinę, to nie ma sie czemu dziwić :eviltong::evil_lol: Nie każdy jak tylko wstanie to od razu do kompa leci jak inni :eviltong: a w wannie nie siedziałam :roll:, tylko brałam prysznic :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a)::shake: oj ale Ci wyporządkował :shake: :shake: :shake: nie wiesz gdzie kłaść książeczki? coooooo:mad: I tak będę zaraz odkurzał :p Wiem - i dlatego meble mam całe :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):I tak będę zaraz odkurzał :p Wiem - i dlatego meble mam całe :evil_lol: to nie było czym się tak bulwersować :eviltong: jak i tak sprzątasz :p Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):Nie każdy jak tylko wstanie to od razu do kompa leci jak inni :eviltong: a w wannie nie siedziałam :roll:, tylko brałam prysznic :eviltong: Ja przed włączeniem kompa jeszcze m.in. na spacerku ganiam :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja przed włączeniem kompa jeszcze m.in. na spacerku ganiam :eviltong: taaaaa ale Ty chodzisz spać jak niemowlak o 24.00 :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):to nie było czym się tak bulwersować :eviltong: jak i tak sprzątasz :p A kto tu się bulwersuje? Chciałem Wam tylko pokazać jak psiaki sie intensywnie uczą :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):A kto tu się bulwersuje? Chciałem Wam tylko pokazać jak psiaki sie intensywnie uczą :evil_lol: muszę przyznać, że bardzooooo podobało mi się to zdjęcie z ........czytania :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts