Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Hm, pewne jest to, że nic o niej nie wiem, ale jeśli mam stodołę, o której nic nie wiem, ale wie Bilbo, to :evil_lol:.
Dobrejnocki, lecę z gadziną na małe siku i idę spać, bo jutro mam taki dzień, że az mi się zasypiać nie chce, jak pomyślę:shake:
Pa, pa:bye::bye:

sama widzisz jak to w życiu bywa :roll: mamy różne rzeczy, a o nich nie wiemy wcale :roll: tylko inni o tym wiedzą i w dodatku pewnie nam zazdroszczą tego mania :cool3:, a więc warto to mieć czego nie mamy, aczkolwiek jednak nie mając-posiadamy, czy jakoś tak :roll:
Jasne wytłumaczyłam, jak zwykle zresztą :roll: :evil_lol:

Śpij spokojnie :loveu:, a jutro.........jakoś to będzie :multi:, pamiętaj, że.....przecież zawsze może być gorzej :evil_lol:

pa, pa :bye: :multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
sadystka :shake:

:eviltong:

:-o kto niby? boszszsz nieeeeee pijjjjjj już więcej :shake: i nie wąchaj żadnych roślinek na spacerkach :cool3:

Posted

pffffyyyyyyy i wszycy sobie poszli :roll: i nie ma z kim gadać :shake:, a w dodatku mam jeszcze ten głos oddać na jakąś emotę, a nie mogę się jakoś zdecydować :mdleje: :roll: jedno jest pewne, że nie będę głosować na nr 6 :eviltong:

Posted

:roll: chyba zagłosuję, bo zanim rano przyjdę, to Appelka już tu pewnie narozrabia na moją niekorzyść :eviltong:

hmmmmmmm ten nr 10 to owszem ładny, ale taki grzeczniutki, a ja taka za grzeczna to nie jestem :oops: :evil_lol:
nr 3 taki "rozbrykany" może aż tak wiercąca nie jestem, ale energi to mi nie brakuje :evil_lol:, więc chyba wolę zdecydować się na tą emotę bardziej energetyczną czyli.............

głosuję na nr 3 :multi:

:evil_lol: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']taaaaaa Japcokowa już coś nakombinuje :roll:
ale w zasadzie ja zastrzegłam sobie wybór jednej z trzech emot, które najwięcej zdobędą punktów :evil_lol:(ciekawe czy o tym nie zapomniała:cool3:)

:diabloti:

[FONT=Century Gothic]Dupa! Tak to nie ma......no bo i po co ten konkurs......wygrywa ta która zdobędzie najwiecej głosów....wtedy to jest sprawiedliwe.............:diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
Witam wszystkich zgromadzonych daję czas do 9.00..........GŁOSOWAĆ!:razz:
Przypominam!
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]

Konkurs na najbardziej gwiazdorską emotę dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)

Nr 1 - Agniestka,

Nr 2 -

Nr 3 - Iza i Avanti, halbina, Iv:cool1:

Nr 4 -

Nr 5 - evaxon,

Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,Selket,Alicja:loveu:

Nr 7 -

Nr 8 -

Nr 9 -

Nr 10-
[/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]

[/FONT]:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu:loveu: jak tam mgiełka u ciebie...bo u mnie już opadła:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz: emotka nr 6 :grins:

czeeeeeeeeeeeeeeee :hand:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Dzięki Alicja:Rose: ILY:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Prędzej co innego opadnie......jest jeszcze gorzej niż wczoraj :shake:
Jest tak gęsta, że ciekawe zjawisko zachodzi - chodnik jest suchy, ale pod drzewami mokry :lol:

Czeeeeśc Jabłuszkowa :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]No to rzeczywiście ciekawostka:crazyeye:

WItaj!:multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu:loveu: jak tam mgiełka u ciebie...bo u mnie już opadła:multi:[/FONT]
Prędzej co innego opadnie......jest jeszcze gorzej niż wczoraj :shake:
Jest tak gęsta, że ciekawe zjawisko zachodzi - chodnik jest suchy, ale pod drzewami mokry :lol:

Czeeeeśc Jabłuszkowa :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja chciałam tylko dodać, że zuzi podoba się emota z gwiaZDKAMI :eviltong:
[FONT=Century Gothic]Ty już nie kombinuj:evil_lol:

OTO NOWA EMOTA IV! WYBRANA JEDNOGŁOŚNIE I W PEŁNI DEMOKRATYCZNIE:diabloti:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]IV proszzzzz:

[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty już nie kombinuj:evil_lol:

OTO NOWA EMOTA IV! WYBRANA JEDNOGŁOŚNIE I W PEŁNI DEMOKRATYCZNIE:diabloti:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]IV proszzzzz:

[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]
uśmiech jak MÓJ :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
uśmiech jak MÓJ :evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]I dla ciebie:loveu: bo to dzięki tobie:loveu:

Proszę przetłumacz Iv ze to jest najbardziej gwiazdorska z gwaizdorkich emot i wcale nie jest obciachowa:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś'].... a palemka jak u Jabłkowej :diabloti:.....wypisz wymaluj :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]No nie zaprzecze.....dzisiaj rano taką miałam:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']I nie obfociłaś jej???? No nieeeeeeeee............:shake:

:lol:
[FONT=Century Gothic]No nie bo jeszcze by to mogło się dostać w niepowołane ręce i co wtedy?:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No nie bo jeszcze by to mogło się dostać w niepowołane ręce i co wtedy?:roll:[/FONT]
Najwyżej byłoby piewsze zdjęcie z "przed i po" reklamy fryzjerskiej :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Najwyżej byłoby piewsze zdjęcie z "przed i po" reklamy fryzjerskiej :diabloti:[FONT=Century Gothic]hahahahahahahahahahahaah no tak:evil_lol:

Myślisz że Iv się ucieszy?:roll: Ja sie tak starałam......a ona nie wierzy w szczerosc moich intencji.......a przecież ta emota jest najbardziej gwiazdoska:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']To byłby przebój sezonu - lepszy niż "antonówka" :evil_lol:

eeeeeee.......miedzy młot i kowadło palucha nie wciskam :diabloti:
Mi się osobiście inna emotka podobała :p[FONT=Century Gothic]Bosssszzz proszę cię....toz tego by w tv nie puścili- grozi uszkodzeniem telewizora:evil_lol:

Ojjjj zajął byś chociaż raz jakieś stanowisko.......chyba masz jakies własne zdanie na ten temat....ja chętnie wysłucham:p
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hahahahahahahahahahahaah no tak:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Myślisz że Iv się ucieszy?:roll: Ja sie tak starałam......a ona nie wierzy w szczerosc moich intencji.......a przecież ta emota jest najbardziej gwiazdoska:roll:[/FONT]
To byłby przebój sezonu - lepszy niż "antonówka" :evil_lol:

eeeeeee.......miedzy młot i kowadło palucha nie wciskam :diabloti:
Mi się osobiście inna emotka podobała :p