Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Bila']Patrz, jak się rozgadali Komunikacja słowna to podstawa przecież :cool3: Quote
e.v.a Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ejjjjjjjjjjj co tu sie dzieje jak mnie nie ma:mad::mad::mad::mad: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 evaxon napisał(a):ejjjjjjjjjjj co tu sie dzieje jak mnie nie ma:mad::mad::mad::mad: a Ty gdzie Effffff jesteś, co? :mad: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):Witamy na wątku :multi: Miło nam Cię widzieć tutaj Selketowa:loveu: Nie ma Gospodarza to ja Cię powitam tu, w jego zastępstwie ;) CUś takiego - zastępcy się doczekałem :evil_lol: Czeeee Selketowa :multi: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Bila']Patrz, jak się rozgadali No co ja zrobię :roll:.....ciągŁa mnie za język :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 evaxon napisał(a):ejjjjjjjjjjj co tu sie dzieje jak mnie nie ma:mad::mad::mad::mad: ....no, dzieje się to, co się dzieje jak Ciebie nie ma :eviltong: - bo jak jesteś to się nie dzieje :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 .................................:loveu:................................... to byłam JA! Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 1 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 2 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 3 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 4 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 5 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila,?[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 7 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 8 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 9 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 10- [/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! :razz:[/FONT] A ja wybieram...... nr 3 Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):.................................:loveu:................................... to byłam JA! Od razu wiedziałem, że to Ty :multi::loveu: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 to jak coś do rozdania to ja też chcę :evil_lol: Quote
Selket Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv, Ty kanciaro:mad::mad::mad: Mówiłaś mi, że jak Menrzuś przyjdzie to mi da...i so???????? I nic nie dał:placz::placz::placz: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no a Menrzuś się schował jak mnie zobaczył a Oskar już mi nie wytrzymuje na kolanach i zaraz znikać muszę:shake: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Selket napisał(a):Iv, Ty kanciaro:mad::mad::mad: Mówiłaś mi, że jak Menrzuś przyjdzie to mi da...i so???????? I nic nie dał:placz::placz::placz: No przecież dałem Ci....spokój :diabloti: Chyba to Iv miała na mysli :roll: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 właśnie diabeł wychodzi z niego:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 credita napisał(a):to jak coś do rozdania to ja też chcę :evil_lol: a co np? :razz: nareszcie się sklikaliśmy :sweetCyb::cunao::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 credita napisał(a):no a Menrzuś się schował jak mnie zobaczył a Oskar już mi nie wytrzymuje na kolanach i zaraz znikać muszę:shake: Daj mu poklikać :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja wybieram...... nr 3 dzięki Iza :multi: :loveu:dobrze że nie wybrałaś tego maszkarona nr 6 :roll: jak inni :roll: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Menrzuś']CUś takiego - zastępcy się doczekałem :evil_lol: żadne zastępstwo :roll: ja tylko tak .....incydentalnie żech przywitała :roll: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 credita napisał(a):właśnie diabeł wychodzi z niego:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Od razu wiadomo, że żadna ciapa z niego nie wyrośnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):dzięki Iza :multi: :loveu:dobrze że nie wybrałaś tego maszkarona nr 6 :roll: jak inni :roll: Ja nie wybrałem szóstki :roll: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Iv_']żadne zastępstwo :roll: ja tylko tak .....incydentalnie żech przywitała :roll: Jakos tam inaczej było....ale sprzeczać się nie będę :p Witanko :multi::loveu: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no to se Menrzusu poklikaliśmy muszę znikać bo dłużej nie dam rady z nim na kolanach:angryy: a jakbym dała mu poklikać to kupno nowej klawiatury by się szykowało ostatnio tak poklikał że nie dało się pisać i taka robota z tym dzieciakiem;) Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakos tam inaczej było....ale sprzeczać się nie będę :p Witanko :multi::loveu: więcej tak nie będę, wyrwło mi się trochę :roll: Witam Wsiech :loveu: :multi: :loveu: Quote
credita Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no już mi się coś dzieje wyrzuca mnie ze strony:evil_lol: Quote
Recommended Posts