Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Strzeliłas kulą w płot - masła nie jadam :eviltong: :eviltong:nie strzelałam, tylko cytowałam takiego jednego Mądralińskiego :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Iv_']tak, wszystko pięknie wygląda :multi: i na ręcach i nogach lakier nieskazitelnie wygląda :eviltong: nic się nie odpryszczyło :razz: ponoć nie ma goopich pytań :evil_lol: No to spokojnie możesz siedzieć - nie musisz machać kończynami :p są tylko goopie, goopsze i najgoopsze :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a)::eviltong:nie strzelałam, tylko cytowałam takiego jednego Mądralińskiego :eviltong: ....to dobrze, że nie Menrzusia :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']No to spokojnie możesz siedzieć - nie musisz machać kończynami :p są tylko goopie, goopsze i najgoopsze :evil_lol: to siadam :p i już nie macham :evil_lol: stopniujesz :razz: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):....to dobrze, że nie Menrzusia :evil_lol: no paczaj :p ale to tożsame jest :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):to siadam :p i już nie macham :evil_lol: stopniujesz :razz: :evil_lol: ano stopniuję, bo mądrych nie ma :shake: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):no paczaj :p ale to tożsame jest :evil_lol: Ja tam widzę różnicę w nicku - Menrzuś, a Mądraliński :crazyeye: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):ano stopniuję, bo mądrych nie ma :shake: a dlaczego nie ma? :roll: ukradł ktoś czy jak? :roll: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam widzę różnicę w nicku - Menrzuś, a Mądraliński :crazyeye: nick to tylko powłoczka :eviltong:, a dalszych różnic nie ma :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):a dlaczego nie ma? :roll: ukradł ktoś czy jak? :roll: No to chwile poPlatonizujmy... Jeżeli ktos zadaje pytanie na jakiś temat to znaczy że w tym temacie jest goopi. A jeżeli w tym temacie jest goopi, to jak w tym temacie może zadać mądre pytanie? :razz: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):nick to tylko powłoczka :eviltong:, a dalszych różnic nie ma :diabloti: Zaraz, zaraz - ja mam własną powłoczkę :angryy: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):No to chwile poPlatonizujmy... Jeżeli ktos zadaje pytanie na jakiś temat to znaczy że w tym temacie jest goopi. A jeżeli w tym temacie jest goopi, to jak w tym temacie może zadać mądre pytanie? :razz: :hmmmm: w sumie to jest logiczne co tutaj mówisz :razz: ale w takim razie każdy jest goopi :p Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz, zaraz - ja mam własną powłoczkę :angryy: :evil_lol: na Jaśka? :evil_lol: :siara: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: w sumie to jest logiczne co tutaj mówisz :razz: ale w takim razie każdy jest goopi :p Nieeeee......są goopi, goopsi i najgoopsiejsi :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):na Jaśka? :evil_lol: :siara: Boszszsz....jak Ty niekumata - na Menrzusia :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Nieeeee......są goopi, goopsi i najgoopsiejsi :diabloti: buahahahahahah gratuluję logiki :multi: strach pytać w której grupie się zmieszczę :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszszsz....jak Ty niekumata - na Menrzusia :diabloti: ja tam jaśka ubieram w powłoczkę :roll: zostaw tego kota w spokoju :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iv_ napisał(a):buahahahahahah gratuluję logiki :multi: strach pytać w której grupie się zmieszczę :evil_lol: Okryjmy to zasłoną milczenia :loveu: Quote
Iv_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Okryjmy to zasłoną milczenia :loveu: bardzo zręcznie wybrnąłeś :cool3: Quote
Kara. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 To, że Dogo się upiło to wiedziałam. Ale, że Wy też:crazyeye::shake: No i zobacz Bila, poczekali aż sobie poszłyśmy:obrazic: Quote
Selket Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Witam:loveu: Wpadłam zagłosować na emotkę, bo tu konkurs jest :grins: :grins: Niech będzie...........numer.................numer................numer......... [FONT=Garamond]:multi:6:multi:[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Kara. napisał(a):To, że Dogo się upiło to wiedziałam. Ale, że Wy też:crazyeye::shake: No i zobacz Bila, poczekali aż sobie poszłyśmy:obrazic: kto się niby upił? :crazyeye: i czym :roll: coś chyba źle poczytałaś Ciotka :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Selket']Witam:loveu: Wpadłam zagłosować na emotkę, bo tu konkurs jest :grins: :grins: Niech będzie...........numer.................numer................numer......... [FONT=Garamond]:multi:6:multi:[/FONT] :roll: Dziękuję za oddanie głosu :roll: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Selket napisał(a):Witam:loveu: Witamy na wątku :multi: Miło nam Cię widzieć tutaj Selketowa:loveu: Nie ma Gospodarza to ja Cię powitam tu, w jego zastępstwie ;) Quote
Bila Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Kara.']To, że Dogo się upiło to wiedziałam. Ale, że Wy też:crazyeye::shake: No i zobacz Bila, poczekali aż sobie poszłyśmy:obrazic: Patrz, jak się rozgadali Quote
Recommended Posts