apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']no to dawaj próbkę :razz:m v l.v mjlbfgla /a /bkgbfifgbyufkafkedka.fbfa;fvbaaf b;afia v [FONT=Century Gothic] wystrczy....bo się dziewcze rozszalało.....ten błysk w oku......trzeba było to widzieć:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple']m v l.v mjlbfgla /a /bkgbfifgbyufkafkedka.fbfa;fvbaaf b;afia v [FONT=Century Gothic]wystrczy....bo się dziewcze rozszalało.....ten błysk w oku......trzeba było to widzieć:evil_lol:[/FONT] mmmmmmmmmmmmm......ta "afia" mnie rozbroiła :lol::loveu: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']mmmmmmmmmmmmm......ta "afia" mnie rozbroiła :lol::loveu: [FONT=Century Gothic]hahhahahaha i "kedka" też sie tam znalazła......bosszzz mama małą geniuszkę:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hahhahahaha i "kedka" też sie tam znalazła......bosszzz mama małą geniuszkę:evil_lol:[/FONT] ....kafkedka :evil_lol:......to chyba znaczy "kubek do kaffy" :diabloti: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']....kafkedka :evil_lol:......to chyba znaczy "kubek do kaffy" :diabloti: [FONT=Century Gothic]no nie wiem.................może.....:roll:....albo lepiej nie dochodzić o co chodziło bo jeszcze sie czegoś dowiem o sobie:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no nie wiem.................może.....:roll:....albo lepiej nie dochodzić o co chodziło bo jeszcze sie czegoś dowiem o sobie:evil_lol:[/FONT] O Tobie to jest: "mjlbfgla"......i Ala ma rację :p :evil_lol: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']O Tobie to jest: "mjlbfgla"......i Ala ma rację :p :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Że niby co?:mad::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że niby co?:mad::evil_lol:[/FONT] Lepiej Ci nie dochodzić, bo jeszcze za duzo się dowiesz :diabloti:..... zresztą ten post był do mnie :eviltong: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Lepiej Ci nie dochodzić, bo jeszcze za duzo się dowiesz :diabloti:..... zresztą ten post był do mnie :eviltong: [FONT=Century Gothic]Ale ja jestem matka i chyba mam prawo wiedzieć:roll::evil_lol: Z resztą poczekam aż rozkminisz cały post i podasz mi całkowite brzmienie:evil_lol: Dobra na razie uciekam......paaaaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ja jestem matka i chyba mam prawo wiedzieć:roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Z resztą poczekam aż rozkminisz cały post i podasz mi całkowite brzmienie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra na razie uciekam......paaaaaaaa:loveu:[/FONT] Masz rację - jesteś mama i powinnaś wiedzieć......no i wiesz :eviltong: Czymnijcie się :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oglądnijcie sobie, a ja śmignę do wetki z Gacorem [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/PicqFH_DF_c[/FONT][FONT=Times New Roman] Zabawki 1[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/4aVl6AtUqCs[/FONT][FONT=Times New Roman] Zabawki 2[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/4_6DQlHJs4k[/FONT][FONT=Times New Roman] Zabawki 3[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/r3fYqiSo-3s[/FONT][FONT=Times New Roman] Zabawki 4[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/5SSzvHHwov0[/FONT][FONT=Times New Roman] Zabawki 5[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witam:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aktualizuje i namawiam do głosowania...czekamy do jutra:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Chciala bym aby podczas głosowania głosujacy cały czas mięli na uwadze fakt że to ma być najbardziej GWIAZDORSKA emota!!!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Jeśli chodzi o nagrodę.....to nagrodą jest.....otrzymanie swojej własnej prywatnej emoty:diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic] i buziak od apple:loveu:[/FONT]:B-fly: [FONT=Century Gothic]Co do Tego zagadanego wątku to masakra......przebiłam się przez 12 stron peplania i tylko pare zdjęć widziałam:mdleje:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A tak poza tym to witam się:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaa i Iza ja myślałam ze mnie wesprzesz w głosowaniu na nr 6 a tu taka zdrada:crazyeye::shake::evil_lol:[/FONT] :crazyeye: jaka zdrada? Iza kierowała się własnym gustem, a nie cudzym :eviltong:. Jest obiektywna i tu mi się podoba :multi: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ale kurczak wpierdy od Argona dostał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Juz chciałam zezwać Cię od skąpca, który nie chce kupić 3 kurczaków, 3 piłek na sznurku, 3 piłek bez sznurka.... no ale kolejny film mi wytrącił argumenty z ręki, bo jak Argon traci zainteresowanie zabawką, to mały też:diabloti:. Więc w sumie mógłbyś kupić 1000 kurczaków, a to by niczego nie zmieniło:evil_lol:. Ale co byście sobie pobrodzili wśród gumowej kurzyny, to wasze:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Ale kurczak wpierdy od Argona dostał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Juz chciałam zezwać Cię od skąpca, który nie chce kupić 3 kurczaków, 3 piłek na sznurku, 3 piłek bez sznurka.... no ale kolejny film mi wytrącił argumenty z ręki, bo jak Argon traci zainteresowanie zabawką, to mały też:diabloti:. Więc w sumie mógłbyś kupić 1000 kurczaków, a to by niczego nie zmieniło:evil_lol:. Ale co byście sobie pobrodzili wśród gumowej kurzyny, to wasze:cool3: Jakie tam wpierdy - Gacek naskakuje na Argona, a tem tym wielgachnym łbem przewraca....takie męskie zabawy :evil_lol: Wpierdy to Argon dostał od Sylwy - ale to później. Obojętnie jaka jest ilość zabawek - Gacka interesuję tylko te, które są w użyciu wielkopsów :p Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: jaka zdrada? Iza kierowała się własnym gustem, a nie cudzym :eviltong:. Jest obiektywna i tu mi się podoba :multi: :evil_lol: Ja też kierowałem się własnym, niepowtarzalnym gustem :evil_lol: Czeeeeee Iv :razz::multi: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakie tam wpierdy - Gacek naskakuje na Argona, a tem tym wielgachnym łbem przewraca....takie męskie zabawy :evil_lol: Wpierdy to Argon dostał od Sylwy - ale to później. Obojętnie jaka jest ilość zabawek - Gacka interesuję tylko te, które są w użyciu wielkopsów :p Ale ja nie myślałam o Gacku tylko jak najbardziej o kurczaku. Chyba film nr 4, nie nr 3:evil_lol::evil_lol:. Siem spłakałam:lol: Quote
Bila Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A u weta byłeś z tym co GAcol ma na karku? Bo tak mi się zdawało, że jakiś plac widziałam? Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):Ale ja nie myślałam o Gacku tylko jak najbardziej o kurczaku. Chyba film nr 4, nie nr 3:evil_lol::evil_lol:. Siem spłakałam:lol: Dobrze, że tylko się spłakałaś :evil_lol: Gacek też czasami jest "kurczakiem", bo tak podskakuje :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też kierowałem się własnym, niepowtarzalnym gustem :evil_lol: Czeeeeee Iv :razz::multi: i też mi się podobasz :cool1: :p czeee :multi: :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Bila napisał(a):A u weta byłeś z tym co GAcol ma na karku? Bo tak mi się zdawało, że jakiś plac widziałam? Ma tych placków jeszcze trochę - ale walczymy z tym grzybkiem ..... dostał dzisiaj jakąś szczepionkę i cUś nowego do smarowania.....i jeszcze kropelki na szkodniki - nużeńce, świerzbowce i takie tam Quote
Iv_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Obejrzałam filmiki :multi: aleeeee akcja w nich.....:cool1:, zapasy, pokazy munczako, wleczenie Gacora po ziemi, mlaskania, animacje kurczakiem. Noooooo róznorodność wszystkiego :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a):Obejrzałam filmiki :multi: aleeeee akcja w nich.....:cool1:, zapasy, pokazy munczako, wleczenie Gacora po ziemi, mlaskania, animacje kurczakiem. Noooooo róznorodność wszystkiego :evil_lol: ....jeszcze dojdą szczeki, walki na zębiska, rzuty na szafkę i inne widoki :razz::p Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iv_ napisał(a):i też mi się podobasz :cool1: :p czeee :multi: :loveu: PW już mam oczyszczone :evil_lol: Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Century Gothic]O rany ale zafilmiłeś:evil_lol: Ale jakie fajowe te zabawy z kurczakiem...hmmm chyba muszę Krosiowi takiego sprezentować:evil_lol:[/FONT] Quote
tyciaNi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ha ha pozdrawiam ulubieńców, filmiki super... :evil_lol: żal tylko "uciekającego kurczaka" psie ryjki rozprawiły się z nim niemiłosiernie :mad: Quote
Recommended Posts