Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):....biedny ten Twój kot :shake: :eviltong: kot jest Twój i wszyscy o tym doskonale wiedzą :eviltong:, mimo że ciągle go ukrywasz :cool3: to i tak go masz i wykręcasz :roll: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):pokaż i pokaż - trochę wiary :eviltong: :roll: jesteś dzisiaj okropny w rozmowie :eviltong:, wszystko Ci nie pasuje :p Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):pokaż :cool3: ale Ciebie miziać nie będę :eviltong: mimo że leżycie obok siebie :evil_lol: :p pokaż i pokaż - trochę wiary :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):piękne sny masz.....aż zazdroszczę :diabloti: no proszę :eviltong: w dodatku zazdrośnik :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):kot jest Twój i wszyscy o tym doskonale wiedzą :eviltong:, mimo że ciągle go ukrywasz :cool3: to i tak go masz i wykręcasz :roll: piękne sny masz.....aż zazdroszczę :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :roll: posty mi przestawia :roll:, a może tylko ja tak to widze :hmmmm: :roll: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: jesteś dzisiaj okropny w rozmowie :eviltong:, wszystko Ci nie pasuje :p że troche wiary? :crazyeye:.....ty to byś chciała tak "kawe na ławę" :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):że troche wiary? :crazyeye:.....ty to byś chciała tak "kawe na ławę" :evil_lol: o wierze się nie dyskutuje :eviltong: a kawy ostatnio nie pijam :eviltong: a co do ławy to mogę na niej usiąść np :roll: :cool3: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Iv_']no proszę :eviltong: w dodatku zazdrośnik :cool3: Nooooo......miec takiego kota, to aż zazdrość bierze :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: posty mi przestawia :roll:, a może tylko ja tak to widze :hmmmm: :roll: Ja już nic nie widzę - śmigam do psiaków :p Dooooobrej :loveu: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja już nic nie widzę - śmigam do psiaków :p Dooooobrej :loveu: trzeba było nie pić-to byś widział :p leć leć do tego spanka ;) Dobrej nocy :loveu: i tego kota też pomiziaj :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):...a co do " "? :razz: dobrej Iv :loveu: pfffyyyyyy :cool3: Spokojnej Menrzusiu :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iv_ napisał(a):o wierze się nie dyskutuje :eviltong: a kawy ostatnio nie pijam :eviltong: a co do ławy to mogę na niej usiąść np :roll: :cool3: :diabloti: ...a co do " "? :razz: dobrej Iv :loveu: Quote
Iv_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :loveu: Witam w tą piękną, słoneczną i ciepłą niedzielę:loveu: Przez cały tydzień mam pogodę jak marzenie :multi: Quote
Iv_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przypomnę o głosowaniu na emotę........:evil_lol: aktualizacja :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uwaga! Mam nadzieję że Menrzuś się nie obrazi i zezwoli nam na taki off :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic] no bo w końcu nas koffo nie[/FONT][FONT=Century Gothic]:razz::diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ogłaszam konkurs na emotę gwiazdorska dla Iv (niech już wreszcie ma swoja i nie podbiera mojej:cool1::roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 1 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 2 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 3 - Iza i Avanti,[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 4 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 5 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 6 - (moja faForytka!:diabloti:) - apple, Bila, Selket (:roll:)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 7 - [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 8 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 9 -[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nr 10- [/FONT][FONT=Century Gothic]Menrzuś, Kara.[/FONT] [FONT=Century Gothic]Start! Czekamy do wtorku do rana! :razz:[/FONT] Quote
Bila Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cześć, niedzielnie Ale to twoje stado głodne wiedzy:cool3:, aż się książeczki rozpirzyły, tak czytali:evil_lol::evil_lol:, i do tego w obcym, jakby nie było lengłydżu:razz:. Zdolne bestie:loveu: Quote
e.v.a Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 appelka ja jestem z 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Iv_ napisał(a)::loveu: Witam w tą piękną, słoneczną i ciepłą niedzielę:loveu: Przez cały tydzień mam pogodę jak marzenie :multi: Drobny wieczorek :multi: Noooo.....pogoda była ok ;).....chociaż wczoraj było lepsza Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Bila']Cześć, niedzielnie Ale to twoje stado głodne wiedzy:cool3:, aż się książeczki rozpirzyły, tak czytali:evil_lol::evil_lol:, i do tego w obcym, jakby nie było lengłydżu:razz:. Zdolne bestie:loveu: Oj, zdolne....zdolne :roll: Pochłaniają wiedzę stronami :evil_lol: (hipcia na bok odstawiłaś? :razz:) Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 evaxon napisał(a):appelka ja jestem z 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Można się tego było spodziewać :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dwa filmiki [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/LU2pPATJjE4[/FONT][FONT=Times New Roman] Chłopaki[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/CrKypDq6rJY[/FONT][FONT=Times New Roman] Jędza[/FONT] Quote
Bila Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jaka jędza? Przyszła z gracją i wzięła. Chłopaki nie uskuteczniali protesta, to co?:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Bila'] Jaka jędza? Przyszła z gracją i wzięła. Chłopaki nie uskuteczniali protesta, to co?:cool3: No właśnie.......a czy z grację się spytała czy można? :mad:....babiszon jeden :angryy: Quote
Bila Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale Gacek już się nauczył od Argona z takim namaszczeniem nuplać:evil_lol: i nie zachowuje się jak ten rozszalały hipek Quote
Bila Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Menrzuś napisał(a):No właśnie.......a czy z grację się spytała czy można? :mad:....babiszon jeden :angryy: W tym wypadku nie trzeba było słów:diabloti:. Tylko nie pisz mi tu, że w ramach solidarności płciowej zabrałeś jej i poleciałeś oddać chłopakom:mad: Quote
Recommended Posts