Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye: a Oni tu sobie rozprawiają o mnie, beze mnie :roll: :eviltong:
no niech ja dobrze podoczytuje o co tu chodzi :razz:, to pokomentuje trochę :evil_lol:

Dzień dobry ;) :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]o to chodziło.............................:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Tylko Iv się jakoś nie boi.......ale pracuje nad tym:evil_lol:[/FONT]

pfffyyyyyyyy :roll: pewnie, że się nie boję :eviltong: jestem jędzowata i wredna, to trudno mnie odstraszyć :diabloti:, dużo pracy Appelkowa Cię czeka :roll:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Oszczędź cioteczkę - dobrze Jej idzie :razz::evil_lol:

:oops: widzę jakieś lekkie wstawiennictwo :razz: aż sama nie wiem co na to powiedzieć :hmmmm: :roll:

:evil_lol: :p :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ano nie pasi.................................................no bo cioteczka Iv to ona........ona.....ona mnie zaczepia:roll:........dlatego lepiej jak się jej pozbęde:razz::diabloti:[/FONT];):evil_lol:

:roll: czepia? :hmmmm: powiedziałabym raczej, że mobilizuje :eviltong:, musisz bardziej się przez to starać, jak czujesz moje wcale nienajgorsze gwiazdorstwo :B-fly::eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No dobra rano też przyszłam. Czeeeeeeść

Odważna jesteś :cool3: jak ja :evil_lol:

Cześć ;) :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Iv twarda jest - łatwo Ci nie pójdzie :shake:

dobrze mówisz Menrzuś :loveu:
chyba nawet Cię......:buzi: :razz: :evil_lol:

ciekawe co na to Appelka powie:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ty zapomniałeś ze ja jestem King Bruce Lee Karate MiSZcz:diabloti:[/FONT]

:cool3: ło ło ło jaki ninja-jabłkowy........ :evil_lol: uważj Cioteczka cobyś się tym scyzorykiem nie zacięła :roll: :eviltong:, bo trzeba będzie zalepiać i szyć ;)

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A tak se :razz:

Argon zgoopiał - ciągnie mnie do drzwi :crazyeye: Chyba chce do wetki :crazyeye:

Mój bokser, który też był dłuższy czas leczony i codziennie zawożony do weta, siadał dzień w dzień o godz 8 pod drzwiami i czekał na wyjazd do lecznicy :evil_lol: można było zegarek regulować, taki był punktualny :loveu:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]Na razie całuski posyłam i uciekam:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT]

Chyba załapałam się na jednego całusa, co? :oops: :evil_lol:

:roll: trochę jadu na nim było, ale ja mam odtrutkę to sobie poradzę :diabloti:

Paaaaaa Jabłuszkowa :loveu: do następnego razu........ :cool1: :razz: :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Kawę mam:diabloti:, ptasie to mam tylko gówienka na parapecie:angryy:

buahahaaaaaaaaa ale mnie rozbawiłaś :biggrina: :jumpie: :biggrina: :jumpie: :biggrina: :jumpie:

:diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To trzeba być PZU :evil_lol:
Normalnie Argon mi zwariował - stoi przy drzwiach i patrzy na mnie. On naprawdę się przyzwyczaił do tych porannych wyjazdów i kilkugodzinnych miziań :crazyeye:

Miziak z niego taki :loveu: widocznie nieźle miziasz :cool1: :razz: :diabloti:

Posted

:roll: nie działają mi multcytaty i musze tak na piechotę pisać łeeeeee :roll:, zamiast zrobić masówkę :evil_lol:

A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że Argon wyszedł już na prostą :loveu:
Macie teraz dużo do nadrobienia :razz:
Argon musi wybiegać to co wyleżał :loveu: :razz:
a Ty musisz wyleżeć to co wybiegałeś :evil_lol: :razz:

Ale wiem, że dacie sobie radę :calus: bo twarde z was Chłopaki :multi::loveu::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
pfffyyyyyyyy :roll: pewnie, że się nie boję :eviltong: jestem jędzowata i wredna, to trudno mnie odstraszyć :diabloti:, dużo pracy Appelkowa Cię czeka :roll:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Tylko się za włosy nie weźcie :shake:......fotelik appelki na lewo, Iv na prawo, a pośrodku sofka założycielki :evil_lol:

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
:oops: widzę jakieś lekkie wstawiennictwo :razz: aż sama nie wiem co na to powiedzieć :hmmmm: :roll:

:evil_lol: :p :diabloti:

To lepiej nie mów.....niech to okryje zasłona niewiedzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']dobrze mówisz Menrzuś :loveu:
chyba nawet Cię......:buzi: :razz: :evil_lol:

ciekawe co na to Appelka powie:roll:
Dobra, dobra - to "Cię" to na PW :mad::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Mój bokser, który też był dłuższy czas leczony i codziennie zawożony do weta, siadał dzień w dzień o godz 8 pod drzwiami i czekał na wyjazd do lecznicy :evil_lol: można było zegarek regulować, taki był punktualny :loveu:

U mnie było identycznie.....teraz też od razu pobiegł do samochodu, jakby się bał, że się spóźni :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll: nie działają mi multcytaty i musze tak na piechotę pisać łeeeeee :roll:, zamiast zrobić masówkę :evil_lol:

A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że Argon wyszedł już na prostą :loveu:
Macie teraz dużo do nadrobienia :razz:
Argon musi wybiegać to co wyleżał :loveu: :razz:
a Ty musisz wyleżeć to co wybiegałeś :evil_lol: :razz:

Ale wiem, że dacie sobie radę :calus: bo twarde z was Chłopaki :multi::loveu::evil_lol:

Nooooo.....nowy sposób na nabijanie licznika wymyślili :shake:

Jeszcze troszkę przed nim. Zobaczymy jakie wyniki krwi po święcie będą. Ale jestem dobrej myśli - ostatecznie sam z tym choróbskiem nie walczy ;)

Posted

Obiecane zaległe fotki

Ostatnio Gacek wybrał sobie Argona na przytulankę

Ostatnia z kulkami fotka Argona :-(

Wymęczony po zabiegu na kolanach Alfy :roll:
Gacek zdziwiony, że Argon nie reaguje na jego zaczepki

Posted

Poranne dogrzewanie się :evil_lol:

Po pierwszym wlewie ból wreszcie ustąpił. Nie wkleję jak wyglądał wcześniej

Gacek wylizał całe jego fafle

Sylwa też się dziwnie zachowywała. Przez cały okres leczenie nie jadła pierwszego posiłku - tego po powrocie z porannej wizyty u wetki

Posted

Wszystkie Twoje psiaki miały ciężki okres przez chorobę Argona, są bardzo ze sobą zżyte, więc były zestresowane tym co się dzieje :shake:
ale teraz wszystko wróci do normy i będą mogły znowu szaleć :loveu: i doprowadzać Cię do pasji :evil_lol: