Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: co zrobić z Argonem, żeby spokojnie leżał.........:roll: moje propozycje są takie...... 1. Miziać i podsuwać ciągle nowe smakołyki do przękąszania :evil_lol: 2. Zacząć mu czytać wierszyki-rymowanki :p 3. Proponuję też czytać bajeczki jakieś, najlepiej zakupione tu na bazarku :diabloti: 4. Zaopatrzyć się w wielką ilość ptasiego mleczka i po kawałku dokarmiać :razz: 5. Zaprosić miłą i słodką sunieczkę coby posiedziała przy Argonie, a chłopak żeby mógł w nią oczy wlepiać :evil_lol: :cool3: 6. No i ostateczność......związać chłopaka :roll: :roll: :roll: Tyle jak na razie mam pomysłów tylko :oops: :roll: :evil_lol: :diabloti: Pkt 1 - już wypróbowany - nie sprawdza się Pkty 2 i 3 - mają sens :evil_lol: Pkt 4 - odpada - doopalon by mu urósł :roll: Pkt 5 - myślisz, że by grał cierpiętnika? :razz: Pkt 6 - zdecydowanie odpada :shake: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dzień dobry Menrzusiu! Znowu choram... :shake: Idę do lekarza.... :placz: Boszszsz.....mówiłem, że juz za późno na miniówy :shake: Kuruj się Izuniu......i nie zaraź Zuzi :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Bila napisał(a):Ależ świetne te filmy. Zwłaszcza ten ostatni. Jak oni się cieszyli, jakby Argon z wojny 30-letniej wrócił. :lol::loveu:. Argon nic sobie nie wyeksplorował ze zlewu? Bo to przecież zgrane stadko jest :lol: Nic biedak nie znalazł, ale parę minut później już napełniał brzucho ;) Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 credita napisał(a):wasza rodzinka Menrzusiu to dopiero miód i orzeszki :loveu: pozdrawiamy;) Miód to może i tak.....ale Argon orzeszki zgubił :placz: Miłego weekendu :multi: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ooooooo.....znowu mi się udało :multi::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co przygasło.......nic nie przygasło....jestem jak zawsze:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Ino tęskniem jak jasny gwint:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]pocieszysz mnie?:roll:[/FONT] Faktycznie - jesteś jak zawsze :evil_lol: Będziesz musiała jakoś do środy wytrzymać ;) [quote name='evaxon']czesc czołemm:multi::multi::multi::multi: Hejkaaaaa Efffffaaaaa :multi::multi::multi: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Miód to może i tak.....ale Argon orzeszki zgubił :placz: :roll: a te znowu o tych orzeszkach i orzeszkach co to były, a ich nie ma :shake: nie ma i koniec pieśni :eviltong: co tu przeżywać :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 evaxon napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Noooooo.... :multi::multi::multi: Jak narazie wszystko jest w jak najlepszym porządku :multi: Ma chłopak dobrą opiekę.......i szczęście :p Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: a te znowu o tych orzeszkach i orzeszkach co to były, a ich nie ma :shake: nie ma i koniec pieśni :eviltong: co tu przeżywać :eviltong: Aaaaaa tam - nie znasz się.........:placz::placz: Witanko :multi: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaaa tam - nie znasz się.........:placz::placz: Witanko :multi: no może się nie znam :roll: z orzeszków to robię orzechówke tylko :cool3: Dzieńdobrywieczór :razz: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a):no może się nie znam :roll: z orzeszków to robię orzechówke tylko :cool3: Dzieńdobrywieczór :razz: Boszszsz.....a Ty tylko o alkoholu. Trochę zrozumienia :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszszsz.....a Ty tylko o alkoholu. Trochę zrozumienia :eviltong: nie tylko :roll: :eviltong: :roll: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a):nie tylko :roll: :eviltong: :roll: No dobra - nie tylko, ale zero zrozumienia pozostaje :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Menrzuś napisał(a):No dobra - nie tylko, ale zero zrozumienia pozostaje :evil_lol: :roll: bez komentarza :roll: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: bez komentarza :roll: Taaaaa........teraz to bez komentarza, a przed chwilą było paplu-paplu na poważny temat :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaaa........teraz to bez komentarza, a przed chwilą było paplu-paplu na poważny temat :eviltong: też mi poważny temat :roll:, co to za różnica czy ma, czy nie ma :roll: jak i tak nie ma, to o czym tu mówić, skoro nie ma :roll: i tak w ogóle to ja nie paplam :eviltong:, tylko pięknie się wysławiam :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Koniec mojego gadania już :p Dobrej nocy życzę :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a):też mi poważny temat :roll:, co to za różnica czy ma, czy nie ma :roll: jak i tak nie ma, to o czym tu mówić, skoro nie ma :roll: i tak w ogóle to ja nie paplam :eviltong:, tylko pięknie się wysławiam :eviltong: Tak sobie mysle o implantach :hmmmm: To jest poważny temat :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iv_ napisał(a):Koniec mojego gadania już :p Dobrej nocy życzę :loveu: Cóż mogę rzec na taką Twoją decyzję? :roll: Dobrej :loveu: Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Menrzuś'] Faktycznie - jesteś jak zawsze :evil_lol: Będziesz musiała jakoś do środy wytrzymać ;) [FONT=Century Gothic]Do środy:crazyeye::mdleje: Witam sie grzecznie jak na panienke z dobrego domu przystało:diabloti: Cieszę sie ze z Argonkiem już lepiej i ma siłę wyrażać swoją radosć:loveu: Wracajcie szybko bo tu smutno bez was:-([/FONT][FONT=Century Gothic] A to byłam JA- Japkowa:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Cóż mogę rzec na taką Twoją decyzję? :roll: Dobrej :loveu: Moje decyzje czasem bywają natychmiastowo realizowane :cool3: jak powiedziałam, tak i zrobiłam :eviltong: Wyspałam się to mogę powiedzieć .....Dzień dobry :multi: w ten wietrzno-deszczowy dzień :roll: Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Do środy:crazyeye::mdleje:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witam sie grzecznie jak na panienke z dobrego domu przystało:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cieszę sie ze z Argonkiem już lepiej i ma siłę wyrażać swoją radosć:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wracajcie szybko bo tu smutno bez was:-([/FONT] [FONT=Century Gothic]A to byłam JA- Japkowa:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Ano do środy......we wtorek wieczorem jest przewidywany ostatni wlew. W poniedziałek badania krwi i będziemy wiedzieli czy kończymy, czy dalej kontynuujemy. Noooooo.......szczególnie jako panienka :evil_lol: Nie wyrabiam się :shake: To mła pisał :razz::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Iv_ napisał(a):Moje decyzje czasem bywają natychmiastowo realizowane :cool3: jak powiedziałam, tak i zrobiłam :eviltong: Wyspałam się to mogę powiedzieć .....Dzień dobry :multi: w ten wietrzno-deszczowy dzień :roll: No cóż - ponoć kobieta zmienną jest. Czasami tak, a czasami inaczej :roll: Dzieńdoberek :multi: Quote
Iv_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 :crazyeye: a co Ty tutaj robisz? Dawno Cię nie widziałam w południe tu :roll: :p :evil_lol: Quote
Agniest Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Cześć Agniestko :multi::loveu: Mam jeszcze inne miłe wiadomości: 1. Skończył się 6ty dzień wlewów - jeszcze tylko 4, a to już z górki 2. Na noc wet wyjął weflon (już był bolesny lekko) i Argon jak wyszedł z lecznicy, to skakał wyżej niż ja. Wet widząc to tylko powiedział - Tak wygląda szczęśliwy pies :lol: Mam nadzieję, że u Ciebie też już z górki jest. bardzo się cieszę :loveu: mówiłam, ze Argonek pokona wszystko ;) jeśli chodzi po Betę........ już tydzień po operacji, a ona prawie cały czas śpi :shake:..... taka jakaś bez życia jest..... cały czas czekam......cały czas bierzemy dwa antybiotyki..... 21 pażdź. mamy znowu kontrolę...... zobaczymy ;) Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: a co Ty tutaj robisz? Dawno Cię nie widziałam w południe tu :roll: :p :evil_lol: A jem śniadanie i zaraz mykam dalej ;) Quote
Recommended Posts