Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Agniest napisał(a):bardzo się cieszę :loveu: mówiłam, ze Argonek pokona wszystko ;) jeśli chodzi po Betę........ już tydzień po operacji, a ona prawie cały czas śpi :shake:..... taka jakaś bez życia jest..... cały czas czekam......cały czas bierzemy dwa antybiotyki..... 21 pażdź. mamy znowu kontrolę...... zobaczymy ;) On na zwykłe choroby przecież nie może chorować - od razu z grubej rury :shake:......ale co się namęczy to jego Dobrze, że chociaż Betka je......na śpiąco szybko się kuruje. Pamiętam jak Argon wyglądał :roll: Będzie dobrze :calus: Quote
Iv_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Menrzuś napisał(a):A jem śniadanie i zaraz mykam dalej ;) :roll: no tak u Ciebie wszystko inaczej, w porze prawie obiadowej jesz śniadanie :p, a w porze kolacji zapewne obiad :hmmmm: a ptasie mleczko wcinasz sam po kryjomu :roll: bo tutaj w tym czasie nie zaglądasz :eviltong: i nie tłumacz się, że........i w ogóle :roll: Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no tak u Ciebie wszystko inaczej, w porze prawie obiadowej jesz śniadanie :p, a w porze kolacji zapewne obiad :hmmmm: a ptasie mleczko wcinasz sam po kryjomu :roll: bo tutaj w tym czasie nie zaglądasz :eviltong: i nie tłumacz się, że........i w ogóle :roll: No, coś w tym stylu :evil_lol: Ptasie mleczko z połówką kawy łykam w locie :shake: Ja się nie tłumaczę, bo tylko winny się tłumaczy :eviltong: Quote
Agniest Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 musi być dobrze :) buziaki dla was - napiszę po weekendzie. Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Agniest napisał(a):musi być dobrze :) buziaki dla was - napiszę po weekendzie. Trzymajcie się zdrowo......miłego weekendu :multi: Ja też śmigam do boju ;) Quote
Iv_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Menrzuś napisał(a):No, coś w tym stylu :evil_lol: Ptasie mleczko z połówką kawy łykam w locie :shake: Ja się nie tłumaczę, bo tylko winny się tłumaczy :eviltong: to może lepiej pół ptasiego mleczka z całą kawą :cool3:, a resztę ptasiego co Ci zostanie to daj mnie :roll: :oops: a to się nie tłumacz :roll: i tak zawsze mam swoje koncepcje :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Iv_ napisał(a):to może lepiej pół ptasiego mleczka z całą kawą :cool3:, a resztę ptasiego co Ci zostanie to daj mnie :roll: :oops: a to się nie tłumacz :roll: i tak zawsze mam swoje koncepcje :eviltong: Pół dla mnie i pół dla Argona :eviltong: A w to nie wątpię :evil_lol: Śmigam Iv :hand::loveu: Quote
Iv_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Pół dla mnie i pół dla Argona :eviltong: A w to nie wątpię :evil_lol: Śmigam Iv :hand::loveu: Ok, zapamiętam to sobie-Chytrusie :obrazic: Miłego dnia Menrzusiu :p :hand: Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Ano do środy......we wtorek wieczorem jest przewidywany ostatni wlew. W poniedziałek badania krwi i będziemy wiedzieli czy kończymy, czy dalej kontynuujemy. Noooooo.......szczególnie jako panienka :evil_lol: Nie wyrabiam się :shake: To mła pisał :razz::loveu:[FONT=Century Gothic]Mam nadzieje że już nie będą potrzebne.....te te wlewy.........bossszz jak to brzmi.......normalnie jak byś z Argonem na stację benzynową jeździł:roll:......taki mały kanisterek z niego:evil_lol: Nooooo niech bedzie że panienka na etacie małżenskim:evil_lol: No jak to się nie wyrabiasz.......znaczy się ze musisz się lepiej zorganizować:razz: No nie wierze że to ty pisałeś....przecież ciebie tu nie ma to jak mogłeś pisać..............:roll:;):evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Iv_ napisał(a):Ok, zapamiętam to sobie-Chytrusie :obrazic: Miłego dnia Menrzusiu :p :hand: A co to - biednemu, schorowanemu piesku żałujesz i jego panu co to na pół kawce i pół ptasim do południa żyje, odmawiasz?:shake: Miłej nocki :p Quote
Menrzuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mam nadzieje że już nie będą potrzebne.....te te wlewy.........bossszz jak to brzmi.......normalnie jak byś z Argonem na stację benzynową jeździł:roll:......taki mały kanisterek z niego:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nooooo niech bedzie że panienka na etacie małżenskim:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No jak to się nie wyrabiasz.......znaczy się ze musisz się lepiej zorganizować:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No nie wierze że to ty pisałeś....przecież ciebie tu nie ma to jak mogłeś pisać..............:roll:;):evil_lol::loveu:[/FONT] Taaaa....i dwa razy na dzień - do pełna proszę :evil_lol: Noooo.....aleś zgrabnie to wykoncypowała. Panienka na etacie :diabloti: Jakby mnie nie było, to bym nie napisał i nie miałabyś komu odpisywać :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Witanko :multi::loveu: Połowa kuracji za nami. Argon sie czuje na tyle zdrowy, że mamy problemy z wlewami - chłopak się po prostu nuuuuudzi i ciągle coś kombinuje. Już raz wyrwał sobie weflona w czasie tankowania :shake: Ma któraś sposób na jego uspokojenie? Mizianie, głaskanie....nawet paczuszka chrupasów już nie działa :lol: Ubieramy sie i dalej do wetki ;) [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/8EPzqjwAXrQ[/FONT][FONT=Times New Roman] Przekomarzanie się[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/IJBCFqxaqyU[/FONT][FONT=Times New Roman] Powerek[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/O5ey7IC3mEA[/FONT][FONT=Times New Roman] Po powerku[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/gi1oQ-TC7b8[/FONT][FONT=Times New Roman] Do znudzenia[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/RzJZt9WmVbo[/FONT][FONT=Times New Roman] Powrót od wetki[/FONT] Dziendoberek:multi: Ciesze się, że z Księciuniu zdrowieje Filmiki cudne:loveu::loveu: oglądając ciężko sobie wyobrazić, że Sylwa kiedyś nie była zadowolona z obecności Gacusia "Powrót od wetki" - cud, miód i orzeszki , to dopiero jest miłość pozdrowionka Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko :loveu:pozdrowionka dla wsiech :hand: Powrót od wetki :multi::multi::multi:supcio :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cześć Ciotki-klotki :loveu: Dzisiaj pochmurny jesienny dzień u mnie :roll: trzeba gdzieś zaczerpnąć optymizmu na lepszy humorek :cool3: ponoć nic tak nie łagodzi, jak kontakt ze zwierzakami :evil_lol: :obrazic: cześć Menrzuś :roll: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 szyszka.fr napisał(a):Dziendoberek:multi: Ciesze się, że z Księciuniu zdrowieje Filmiki cudne:loveu::loveu: oglądając ciężko sobie wyobrazić, że Sylwa kiedyś nie była zadowolona z obecności Gacusia "Powrót od wetki" - cud, miód i orzeszki , to dopiero jest miłość pozdrowionka Witanko :multi: Sama widzisz - pewnie się jej instynkta macierzyńskie rozbudziły. Albo może przypomniała sobie własne młode? Teraz to non-stop się bawią. No i ma niesamowitą cierpliwośc do Gacka ;) Quote
Menrzuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko :loveu:pozdrowionka dla wsiech :hand:[/FONT] [FONT=Arial]Powrót od wetki :multi::multi::multi:supcio :loveu::loveu:[/FONT] Cieszę, że się spodobało - aktorzy widać dobrze odegrali rolę :p Też pozdrawiam :multi: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Ciotki-klotki :loveu: Dzisiaj pochmurny jesienny dzień u mnie :roll: trzeba gdzieś zaczerpnąć optymizmu na lepszy humorek :cool3: ponoć nic tak nie łagodzi, jak kontakt ze zwierzakami :evil_lol: :obrazic: cześć Menrzuś :roll: Czeeeeść Iv :multi: Jaki masz piękny, arystokratyczny nosek :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ósmy dzień wlewów, a jedenasty dzień kuracji zakończony - jeszcze tylko, jak dobrze pójdzie, dwa dni :multi: Argon czuje się dobrze, chociaż te weflony mu przeszkadzają. Teraz ma wkładane w tylne łapki - przednie już się nie nadają :shake: [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/4b0P8qbTbaQ Nuuuuuudy [/FONT] Quote
Bila Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Super, że z Argonem lepiej:multi::multi:. A po tych wlewach jeszcze go jakies badania czekają? Jakie tam nudy, normalka:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial]KOchany dzielny Argonek :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dzień dobry w ten niedzielny słoneczny poranek :multi: ;) Mizianie dla Argonka :loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Iv_']Dzień dobry w ten niedzielny słoneczny poranek :multi: ;) Mizianie dla Argonka :loveu: [FONT=Arial]zapomniałaś dodać że zimny :roll: WITANKO :multi::loveu: [/FONT] Quote
Iv_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]zapomniałaś dodać że zimny :roll:[/FONT] [FONT=Arial]WITANKO :multi::loveu:[/FONT] :hmmmm: nie jest tak zimno, w zimie jest zimniej :roll: :eviltong: jest słoneczko-ono grzeje ;) :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Bila']Super, że z Argonem lepiej:multi::multi:. A po tych wlewach jeszcze go jakies badania czekają? Jakie tam nudy, normalka:evil_lol: Jutro krew i usg......i powtórka krwi po jakieś 3-4 tygodniach [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/7GaRhtESPF4 Totalne nuuuuuudy [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]KOchany dzielny Argonek :loveu::loveu:[/FONT] Noooooo......jeszcze tylko jutro. Jakoś się dogadujemy - on grzecznie leży, a ja go ciągle miziam :mdleje: Quote
Recommended Posts