Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agniest napisał(a):
bardzo się cieszę :loveu: mówiłam, ze Argonek pokona wszystko ;)

jeśli chodzi po Betę........ już tydzień po operacji, a ona prawie cały czas śpi :shake:..... taka jakaś bez życia jest..... cały czas czekam......cały czas bierzemy dwa antybiotyki..... 21 pażdź. mamy znowu kontrolę...... zobaczymy ;)

On na zwykłe choroby przecież nie może chorować - od razu z grubej rury :shake:......ale co się namęczy to jego

Dobrze, że chociaż Betka je......na śpiąco szybko się kuruje. Pamiętam jak Argon wyglądał :roll:

Będzie dobrze :calus:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
A jem śniadanie i zaraz mykam dalej ;)

:roll: no tak u Ciebie wszystko inaczej, w porze prawie obiadowej jesz śniadanie :p, a w porze kolacji zapewne obiad :hmmmm:

a ptasie mleczko wcinasz sam po kryjomu :roll: bo tutaj w tym czasie nie zaglądasz :eviltong:
i nie tłumacz się, że........i w ogóle :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
:roll: no tak u Ciebie wszystko inaczej, w porze prawie obiadowej jesz śniadanie :p, a w porze kolacji zapewne obiad :hmmmm:

a ptasie mleczko wcinasz sam po kryjomu :roll: bo tutaj w tym czasie nie zaglądasz :eviltong:
i nie tłumacz się, że........i w ogóle :roll:

No, coś w tym stylu :evil_lol:
Ptasie mleczko z połówką kawy łykam w locie :shake:
Ja się nie tłumaczę, bo tylko winny się tłumaczy :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No, coś w tym stylu :evil_lol:
Ptasie mleczko z połówką kawy łykam w locie :shake:
Ja się nie tłumaczę, bo tylko winny się tłumaczy :eviltong:

to może lepiej pół ptasiego mleczka z całą kawą :cool3:, a resztę ptasiego co Ci zostanie to daj mnie :roll: :oops:

a to się nie tłumacz :roll: i tak zawsze mam swoje koncepcje :eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
to może lepiej pół ptasiego mleczka z całą kawą :cool3:, a resztę ptasiego co Ci zostanie to daj mnie :roll: :oops:

a to się nie tłumacz :roll: i tak zawsze mam swoje koncepcje :eviltong:

Pół dla mnie i pół dla Argona :eviltong:
A w to nie wątpię :evil_lol:

Śmigam Iv :hand::loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Pół dla mnie i pół dla Argona :eviltong:
A w to nie wątpię :evil_lol:

Śmigam Iv :hand::loveu:

Ok, zapamiętam to sobie-Chytrusie :obrazic:

Miłego dnia Menrzusiu :p :hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ano do środy......we wtorek wieczorem jest przewidywany ostatni wlew. W poniedziałek badania krwi i będziemy wiedzieli czy kończymy, czy dalej kontynuujemy.

Noooooo.......szczególnie jako panienka :evil_lol:

Nie wyrabiam się :shake:

To mła pisał :razz::loveu:[FONT=Century Gothic]Mam nadzieje że już nie będą potrzebne.....te te wlewy.........bossszz jak to brzmi.......normalnie jak byś z Argonem na stację benzynową jeździł:roll:......taki mały kanisterek z niego:evil_lol:

Nooooo niech bedzie że panienka na etacie małżenskim:evil_lol:

No jak to się nie wyrabiasz.......znaczy się ze musisz się lepiej zorganizować:razz:

No nie wierze że to ty pisałeś....przecież ciebie tu nie ma to jak mogłeś pisać..............:roll:;):evil_lol::loveu:
[/FONT]

Posted

Iv_ napisał(a):
Ok, zapamiętam to sobie-Chytrusie :obrazic:

Miłego dnia Menrzusiu :p :hand:

A co to - biednemu, schorowanemu piesku żałujesz i jego panu co to na pół kawce i pół ptasim do południa żyje, odmawiasz?:shake:

Miłej nocki :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mam nadzieje że już nie będą potrzebne.....te te wlewy.........bossszz jak to brzmi.......normalnie jak byś z Argonem na stację benzynową jeździł:roll:......taki mały kanisterek z niego:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nooooo niech bedzie że panienka na etacie małżenskim:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No jak to się nie wyrabiasz.......znaczy się ze musisz się lepiej zorganizować:razz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No nie wierze że to ty pisałeś....przecież ciebie tu nie ma to jak mogłeś pisać..............:roll:;):evil_lol::loveu:[/FONT]
Taaaa....i dwa razy na dzień - do pełna proszę :evil_lol:

Noooo.....aleś zgrabnie to wykoncypowała. Panienka na etacie :diabloti:

Jakby mnie nie było, to bym nie napisał i nie miałabyś komu odpisywać :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Witanko :multi::loveu:

Połowa kuracji za nami. Argon sie czuje na tyle zdrowy, że mamy problemy z wlewami - chłopak się po prostu nuuuuudzi i ciągle coś kombinuje. Już raz wyrwał sobie weflona w czasie tankowania :shake: Ma któraś sposób na jego uspokojenie? Mizianie, głaskanie....nawet paczuszka chrupasów już nie działa :lol:

Ubieramy sie i dalej do wetki ;)

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/8EPzqjwAXrQ[/FONT][FONT=Times New Roman] Przekomarzanie się[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/IJBCFqxaqyU[/FONT][FONT=Times New Roman] Powerek[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/O5ey7IC3mEA[/FONT][FONT=Times New Roman] Po powerku[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/gi1oQ-TC7b8[/FONT][FONT=Times New Roman] Do znudzenia[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/RzJZt9WmVbo[/FONT][FONT=Times New Roman] Powrót od wetki[/FONT]

Dziendoberek:multi:
Ciesze się, że z Księciuniu zdrowieje
Filmiki cudne:loveu::loveu: oglądając ciężko sobie wyobrazić, że Sylwa kiedyś nie była zadowolona z obecności Gacusia

"Powrót od wetki" - cud, miód i orzeszki , to dopiero jest miłość

pozdrowionka

Posted

Cześć Ciotki-klotki :loveu:
Dzisiaj pochmurny jesienny dzień u mnie :roll: trzeba gdzieś zaczerpnąć optymizmu na lepszy humorek :cool3:
ponoć nic tak nie łagodzi, jak kontakt ze zwierzakami :evil_lol:

:obrazic:
cześć Menrzuś :roll:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
Dziendoberek:multi:
Ciesze się, że z Księciuniu zdrowieje
Filmiki cudne:loveu::loveu: oglądając ciężko sobie wyobrazić, że Sylwa kiedyś nie była zadowolona z obecności Gacusia

"Powrót od wetki" - cud, miód i orzeszki , to dopiero jest miłość

pozdrowionka

Witanko :multi:

Sama widzisz - pewnie się jej instynkta macierzyńskie rozbudziły. Albo może przypomniała sobie własne młode? Teraz to non-stop się bawią. No i ma niesamowitą cierpliwośc do Gacka ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko :loveu:pozdrowionka dla wsiech :hand:[/FONT]

[FONT=Arial]Powrót od wetki :multi::multi::multi:supcio :loveu::loveu:[/FONT]
Cieszę, że się spodobało - aktorzy widać dobrze odegrali rolę :p

Też pozdrawiam :multi:

Posted

Iv_ napisał(a):
Cześć Ciotki-klotki :loveu:
Dzisiaj pochmurny jesienny dzień u mnie :roll: trzeba gdzieś zaczerpnąć optymizmu na lepszy humorek :cool3:
ponoć nic tak nie łagodzi, jak kontakt ze zwierzakami :evil_lol:

:obrazic:
cześć Menrzuś :roll:

Czeeeeść Iv :multi:
Jaki masz piękny, arystokratyczny nosek :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Dzień dobry w ten niedzielny słoneczny poranek :multi: ;)

Mizianie dla Argonka :loveu:

[FONT=Arial]zapomniałaś dodać że zimny :roll:

WITANKO :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]zapomniałaś dodać że zimny :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]WITANKO :multi::loveu:[/FONT]

:hmmmm: nie jest tak zimno, w zimie jest zimniej :roll: :eviltong:
jest słoneczko-ono grzeje ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]KOchany dzielny Argonek :loveu::loveu:[/FONT]
Noooooo......jeszcze tylko jutro. Jakoś się dogadujemy - on grzecznie leży, a ja go ciągle miziam :mdleje: