e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Same szczęśliwe wypadki - szczęściara z Ciebie. Graj w lotto :evil_lol: teraz to se chyba jaja ze mnie robisz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dogobranoc :loveu: Quote
Kara. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Dzień doberek:loveu: Niby sie wyspałam, ale nadal nie rozumiem tej odpowiedzi:shake: Można jakąś podpowiedź:cool3: Quote
Iv_ Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :multi: Dzień dobry w to przepiękne słoneczne południe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kara. napisał(a):Dzień doberek:loveu: Niby sie wyspałam, ale nadal nie rozumiem tej odpowiedzi:shake: Można jakąś podpowiedź:cool3: Dobry wieczorek :loveu: Umówmy się, że bycie wysokim to pojęcie względne :razz: A w ogóle to kto Ci powiedział, że jestem wysoki? :roll: Iv_ napisał(a)::multi: Dzień dobry w to przepiękne słoneczne południe :loveu: :loveu: :loveu: Witam w orzeźwiająco chłodny wieczór :loveu: halbina napisał(a):dobry wieczór... :cool1: a dobry, dobry :cool1: Bila napisał(a):Dobry, dobry:multi: Przeca mówię, że dobry :evil_lol: Quote
Kara. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A w ogóle to kto Ci powiedział, że jestem wysoki? :roll: TY:evil_lol: Nadal nie rozumiem co masz wspólnego z Wołodyjowskim:roll: Z Azją to ewentualnie, ale dopiero jak znajdę to czego szukam:diabloti: A ponieważ jesteś rozrzutny na bazarkach to nie będę się specjalnie przemęczać;) Quote
Menrzuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Kara.']TY:evil_lol: Nadal nie rozumiem co masz wspólnego z Wołodyjowskim:roll: Z Azją to ewentualnie, ale dopiero jak znajdę to czego szukam:diabloti: A ponieważ jesteś rozrzutny na bazarkach to nie będę się specjalnie przemęczać;) Ja? :crazyeye:.....chyba cUś Ci sie pomiĘszało z tego wyspania :evil_lol: Ja nic nie pamiętam :p Quote
Kara. Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja? :crazyeye:.....chyba cUś Ci sie pomiĘszało z tego wyspania :evil_lol: Ja nic nie pamiętam :p Nie musisz:evil_lol: Ważne, że ja pamiętam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kara. napisał(a):Nie musisz:evil_lol: Ważne, że ja pamiętam:evil_lol: Zaraz, zaraz - bo robi się nieciekawie......czy ja jeszcze cUś mówiłem? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dzień dobry w ten słoneczny poranek :loveu: :loveu: :loveu: :-o nikogo tu na kawie rano nie ma w niedzielę, widocznie tylko z pracy tu kawkują :evil_lol: Quote
Kara. Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Zaraz, zaraz - bo robi się nieciekawie......czy ja jeszcze cUś mówiłem? :crazyeye: Zważywszy na ilość Twoich postów to bardzo dużo mówiłeś.:evil_lol: [quote name='Iv_']Dzień dobry w ten słoneczny poranek :loveu: :loveu: :loveu: :-o nikogo tu na kawie rano nie ma w niedzielę, widocznie tylko z pracy tu kawkują :evil_lol: Dzień dobry:loveu: Jak nikogo??? To ja jestem nikt:mad: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Kara.'] Dzień dobry:loveu: Jak nikogo??? To ja jestem nikt:mad: :eviltong: nie było Cię jak to pisałam :roll: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :loveu: Dzisiaj cały dzień gra mi w uszach muzyka "Hunting Wolf" czy mówi Ci to coś? :razz: I nie wiem dlaczego tak mi to weszło w głowę :hmmmm: Quote
credita Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 witam:p przesyłam pozdrowienia dla całej gromadki :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 credita napisał(a):witam:p przesyłam pozdrowienia dla całej gromadki :loveu: Podwójne, pocztą zwrotną, lecą do Twojej gromadki :p Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']Dzień dobry w ten słoneczny poranek :loveu: :loveu: :loveu: :-o nikogo tu na kawie rano nie ma w niedzielę, widocznie tylko z pracy tu kawkują :evil_lol: Dzień dobry wieczór :multi: (tak to się pracuje :shake:.....:evil_lol:) [quote name='Kara.']Zważywszy na ilość Twoich postów to bardzo dużo mówiłeś.:evil_lol: Dzień dobry:loveu: To chyba ktoś sie podszył pod mojego nicka :crazyeye: [quote name='Iv_']:loveu: Dzisiaj cały dzień gra mi w uszach muzyka "Hunting Wolf" czy mówi Ci to coś? :razz: I nie wiem dlaczego tak mi to weszło w głowę :hmmmm: Jak to co - polującego wilka :evil_lol: [quote name='evaxon']:grins: to ja wzruszyło mnie to do łez :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak to co - polującego wilka :evil_lol: Ot i wyjaśnił :mdleje: :roll: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Ot i wyjaśnił :mdleje: :roll: ..... ale ile treści było w tym tłumaczeniu :razz::evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):..... ale ile treści było w tym tłumaczeniu :razz::evil_lol: :roll:taaaa tylko to nie wyjaśniło, dlaczego dzisiaj ten utwór drążył mi głowę :roll: :p Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::roll:taaaa tylko to nie wyjaśniło, dlaczego dzisiaj ten utwór drążył mi głowę :roll: :p wilki polują, indianie chrust zbierają - pewnie zima idzie i to Ciebie zapewne dołuje :shake: Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a): wzruszyło mnie to do łez :diabloti: nie badz mazgaj:razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):nie badz mazgaj:razz::razz::diabloti: tylko oczy mi się spociły :eviltong::p Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):wilki polują, indianie chrust zbierają - pewnie zima idzie i to Ciebie zapewne dołuje :shake: Tylko, że mnie ta muzyka nie dołowała, a wręcz przeciwnie :p, nie wiem skąd takie wnioski wysnułeś :roll:, są błędne :shake:, szczególnie ta konkluzja :eviltong: Quote
Recommended Posts