Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a): :lol: jaaa?? no co ty:evil_lol: ja sie pocic oczami moge :eviltong: I taka spocona między ludzi pójdziesz? :crazyeye:......:shake: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):ja tylko chce pomoc i sprawic zeby mu sie tak te oczy nie pociły :razz::razz::razz::diabloti: :lol: jaaa?? no co ty:evil_lol: ja sie pocic oczami moge :eviltong: aaaaa to taka uczynna duszyczka jesteś ;) :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):I taka spocona między ludzi pójdziesz? :crazyeye:......:shake: a cooo ... :cool1: ladnemu we wszystkim ladnie...nawet w spoconyh oczach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):aaaaa to taka uczynna duszyczka jesteś ;) :diabloti: Nie wiedziałaś, że Effffa to chodząca dobroć? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie wiedziałaś, że Effffa to chodząca dobroć? :crazyeye: :shake: nie, bo niby skąd :roll: Ja tu od paru miesięcy dopiero się włóczę ;) Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):aaaaa to taka uczynna duszyczka jesteś ;) :diabloti: owszem jestem:evil_lol: Menrzuś napisał(a):Nie wiedziałaś, że Effffa to chodząca dobroć? :crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Linki się spytaj - Ona napewno to zna :evil_lol: :roll: nie mogę zapytać, poszła już spać :mad: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):a cooo ... :cool1: ladnemu we wszystkim ladnie...nawet w spoconyh oczach:evil_lol: Grunt to dobre samozadowolenie - wtedy wszystko jak z płatka idzie ;) Iv_ napisał(a)::shake: nie, bo niby skąd :roll: Ja tu od paru miesięcy dopiero się włóczę ;) no to właśnie Ciebie uświadamiam (obojetnie jak to zabrzmiało :evil_lol:) Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: nie mogę zapytać, poszła już spać :mad: To samiutkim rankiem potrząchnij nią - a wtedy nieświadomie całą prawdę powie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Grunt to dobre samozadowolenie - wtedy wszystko jak z płatka idzie ;) taaa niestety samozadawalac sie od jutra juz nie bede :roll::roll::roll::roll: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):owszem jestem:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::razz::loveu: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):taaa niestety samozadawalac sie od jutra juz nie bede :roll::roll::roll::roll: ....bo nowy tydzień? :-o Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Grunt to dobre samozadowolenie - wtedy wszystko jak z płatka idzie ;) no to właśnie Ciebie uświadamiam (obojetnie jak to zabrzmiało :evil_lol:) :p czuje się uświadomiona przez Menrzusia (obojętnie jak to zabrzmiało) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):....bo nowy tydzień? :-o bo poniedziałem :roll: trza wstac do pracy :roll: a w weekend szkola mi sie zaczyna:placz: juz załuje ze poszlam znowu sie edukowac:placz: kiedy ja sie wyspie:mdleje::placz: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::p czuje się uświadomiona przez Menrzusia (obojętnie jak to zabrzmiało) :evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::drink1: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś']To samiutkim rankiem potrząchnij nią - a wtedy nieświadomie całą prawdę powie :evil_lol: Dobra rada-potrząsnę za warkoczyk :evil_lol: Tylko kto mnie rankiem obudzi :roll: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):bo poniedziałem :roll: trza wstac do pracy :roll: a w weekend szkola mi sie zaczyna:placz: juz załuje ze poszlam znowu sie edukowac:placz: kiedy ja sie wyspie:mdleje::placz: bidulka :glaszcze:.....a kiedy będziesz miała czas z Tigrą na pola pójść, nie mówiąc juz o dogo? :shake: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):bo poniedziałem :roll: trza wstac do pracy :roll: a w weekend szkola mi sie zaczyna:placz: juz załuje ze poszlam znowu sie edukowac:placz: kiedy ja sie wyspie:mdleje::placz: wyśpisz się na........emeryturze :evil_lol: :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']Dobra rada-potrząsnę za warkoczyk :evil_lol: Tylko kto mnie rankiem obudzi :roll: To Ona ma warkoczyki? :crazyeye:....wow (budzik :p) Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):bidulka :glaszcze:.....a kiedy będziesz miała czas z Tigrą na pola pójść, nie mówiąc juz o dogo? :shake: :placz::placz::placz:nie dobijaj :placz::placz::placz::placz::placz: :roll: w polowie listopada trace prace wiec moze znajde troszke czasu:evil_lol: Iv_ napisał(a):wyśpisz się na........emeryturze :evil_lol: :p :diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):wyśpisz się na........emeryturze :evil_lol: :p :diabloti: to życzysz Jej tylu lat niewysypiania się? :crazyeye:..... słodkie to życzenia :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a)::placz::placz::placz:nie dobijaj :placz::placz::placz::placz::placz: :roll: w polowie listopada trace prace wiec moze znajde troszke czasu:evil_lol: :placz::placz::placz::placz::placz: nawet bym nie smiał dobijać :roll: Jak to tracisz pracę? To była czasówka? Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):nawet bym nie smiał dobijać :roll: Jak to tracisz pracę? To była czasówka? umowa mi wygada z polowa listopada:roll::roll::roll::roll: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś']To Ona ma warkoczyki? :crazyeye:....wow (budzik :p) ma warkocz do samej poopy :loveu:, piękny taki :multi: nie używam budzika :roll: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):to życzysz Jej tylu lat niewysypiania się? :crazyeye:..... słodkie to życzenia :evil_lol: ja tylko pocieszałam :roll: Quote
Recommended Posts