Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iv_ napisał(a):ni ma :shake: może na bazarkach są - tam jest wszystko :razz: Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):może na bazarkach są - tam jest wszystko :razz: może :roll: poszukam :p Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iv_']może :roll: poszukam :p Szukajcie, a znajdziecie Quote
Iv_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Szukajcie, a znajdziecie :evil_lol: buahahahaaa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Niech tylko ktoś powie, że on jest słodziak :mad: Znowu zobaczył jakiegoś potwora w szybie :evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ty się kurna weź w tej robocie za robotę! A nie emoty wyszukiwać!!! cze Menrzusiu!Zazdrośnica:diabloti: [quote name='evaxon']:hmmmm: aaaaa kalafioryyyy :splat:Noooo Effff ale ty dzisiaj błyskotliwa:evil_lol: [quote name='evaxon']goopia apelka:megagrin::errrr: :shocked!::obrazic: [quote name='Menrzuś']Jak goopia....piersią Ją zasłonie przed pomówieniami :mad: (przecież to nie jej wina :lol:)Oooooooooooooooooooooooooo koffany:loveu: I jak cyce nie bolą od tego zasłaniania? :razz: [quote name='evaxon']no jak ni ejej jak jej ... jak ma zimnego kalafiora to niech go podgrzeje :razz::razz::mdleje::mdleje::mdleje: Melduję że nadal ............do kitu z ta pogodą ehhhhhhhhhh:shake: radarowiec:loveu: http://img389.imageshack.us/img389/261/obraz103jz5.jpg :loveu::loveu::loveu: http://img356.imageshack.us/img356/7586/obraz066ce5.jpg A dlaczemu to zamknięte:crazyeye: http://img389.imageshack.us/img389/993/obraz096ke8.jpg Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Zazdrośnica:diabloti: Właśnie :evil_lol: Oooooooooooooooooooooooooo koffany:loveu: I jak cyce nie bolą od tego zasłaniania? :razz: NapŁem je i siłą mięśni atak odparłem :evil_lol: Melduję że nadal ............do kitu z ta pogodą ehhhhhhhhhh:shake: A tutaj tak cieplutko.....przyjeżdżaj :razz: radarowiec:loveu: http://img389.imageshack.us/img389/261/obraz103jz5.jpg :loveu::loveu::loveu: http://img356.imageshack.us/img356/7586/obraz066ce5.jpg A dlaczemu to zamknięte:crazyeye: http://img389.imageshack.us/img389/993/obraz096ke8.jpg Walczył tutaj z tym potworem okiennym :p Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Walczył tutaj z tym potworem okiennym :pHihihihihih z tym co jest tak łudząco podobny do niego ?:evil_lol: Wstawiaj wodę na południową kaff.....ide Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Hihihihihih z tym co jest tak łudząco podobny do niego ?:evil_lol: Wstawiaj wodę na południową kaff.....ide A myślisz, że Gacek wie jak wygląda? Szoka by dostał :diabloti: Już kubasy przygotowane......i obroniłem nawet resztkę ptasiego przed Argonem :razz: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A myślisz, że Gacek wie jak wygląda? Szoka by dostał :diabloti: Hihihihihihihihihihihi:evil_lol: Już kubasy przygotowane......i obroniłem nawet resztkę ptasiego przed Argonem :razz:Nieeeeeeeeeeeeeee:crazyeye: Super! To musze przyspieszyć Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Nieeeeeeeeeeeeeee:crazyeye: Super! To musze przyspieszyć :crazyeye:....jak tak sie pospieszyłaś, to ja śmigam już wodę nastawić :scared: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']:crazyeye:....jak tak sie pospieszyłaś, to ja śmigam już wodę nastawić :scared: Koniecznie.....a mleczko kupiłeś....skondensowane niesłodzone oczywiście:icon_roc: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Koniecznie.....a mleczko kupiłeś....skondensowane niesłodzone oczywiście:icon_roc: boszszsz.....a ja bez mleczka pijam :placz: To se kup po drodze :evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']boszszsz.....a ja bez mleczka pijam :placz: To se kup po drodze :evil_lol:No wieszzzzz:crazyeye:..........sama se kup:roll:.......no prawdziwy facet:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']No wieszzzzz:crazyeye:..........sama se kup:roll:.......no prawdziwy facet:evil_lol: No ja teraz nie mogę wyjść - dopiero za jakąś godzinkę :shake: A Ty masz po drodze :razz: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No ja teraz nie mogę wyjść - dopiero za jakąś godzinkę :shake: A Ty masz po drodze :razz:czy cos jeszcze kupić?:cool3: Bo generalnie wszystko mam po drodze:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']czy cos jeszcze kupić?:cool3: Bo generalnie wszystko mam po drodze:evil_lol: Hmmmmm.....niech pomyślę....kawa jest......cukier jest....kubas jest..... woda jest..... ptasie jest......ja jestem..... Wszystko jest :multi: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Hmmmmm.....niech pomyślę....kawa jest......cukier jest....kubas jest..... woda jest..... ptasie jest......ja jestem..... Wszystko jest :multi:To dopssszzz bo nie lubiem zakupów:shake: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']To dopssszzz bo nie lubiem zakupów:shake: ......no, chyba że ciuszki, buty......i takie tam :evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']......no, chyba że ciuszki, buty......i takie tam :evil_lol: Aaaaaa to nie zakupy:shake:......to przyjemność:diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Aaaaaa to nie zakupy:shake:......to przyjemność:diabloti: Wiedziaaaaaaałem.....tak przebierać, wybierać, przymierzać....mmmmmmm :evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziaaaaaaałem.....tak przebierać, wybierać, przymierzać....mmmmmmm :evil_lol: Widzę ze mnie rozumiesz.......... to chyba też twoje hobby:diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Widzę ze mnie rozumiesz.......... to chyba też twoje hobby:diabloti: W tym przypadku, to jestem 100%wy facet :eviltong: Quote
Recommended Posts