Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']umowa mi wygada z polowa listopada:roll::roll::roll::roll:
i co dalej???????
[quote name='Iv_']ma warkocz do samej poopy :loveu:, piękny taki :multi:

nie używam budzika :roll:
Dużo roboty z takim warkoczem :roll:
(szczęśliwa :lol:)
[quote name='Iv_']ja tylko pocieszałam :roll:
....no mówię, że słodko :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']i co dalej???????

Dużo roboty z takim warkoczem :roll:
(szczęśliwa :lol:)

....no mówię, że słodko :diabloti:

Ja już od lat nic nie robię przy tym warkoczu ;)(tylko zazdroszczę):p
Niedawno byłyśmy u fryzjera i każdy kto tam wszedł i popatrzył jak fryzjerka jej podcina te włosiska to pytał..........sztuczne-prawda?:evil_lol:

Posted

No dziewczęta (ale to zabrzmiało :p) - godzina duchów nadchodzi. Czas się z nimi zmierzyć. Śmigam pod kołdrę :hand:
Nowy tysiąc się zbliża - są jakieś propozycję do nowego awararka? :razz:

Doooooobrej nocki :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Ja już od lat nic nie robię przy tym warkoczu ;)(tylko zazdroszczę):p
Niedawno byłyśmy u fryzjera i każdy kto tam wszedł i popatrzył jak fryzjerka jej podcina te włosiska to pytał..........sztuczne-prawda?:evil_lol:
ma samozaparcie dziewczyna :evil_lol:....tylko pozazdrościć

Posted

[quote name='Menrzuś']No dziewczęta (ale to zabrzmiało :p) - godzina duchów nadchodzi. Czas się z nimi zmierzyć. Śmigam pod kołdrę :hand:
Nowy tysiąc się zbliża - są jakieś propozycję do nowego awararka? :razz:

Doooooobrej nocki :loveu:

dziewczęta-do starszej pani haaaaaaa :evil_lol:, bo do Ewy no to rozumię :razz:

Spokojnej nocki Menrzusiu :loveu:

a awatarek to :hmmmm: może jakiś z ...........psiunami zrób :diabloti: (ja to potrafię doradzić) :p :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']dziewczęta-do starszej pani haaaaaaa :evil_lol:, bo do Ewy no to rozumię :razz:

Spokojnej nocki Menrzusiu :loveu:

a awatarek to :hmmmm: może jakiś z ...........psiunami zrób :diabloti: (ja to potrafię doradzić) :p :eviltong:
Że z psiunami to wiem - tylko który? :hmmmm:

Czymnij się ciepło....paaaaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A w piątek to było mniej miło? :razz:.....wyobażam sobie co przeżyłaś :shake:
No mniej i przez weekend też mniej........ale ciesze się ze w efekcie nic się takiego strasznego nie stało.........Powiem ci że jak sie dowiedziałam po przyjściu z pracy to od razu stanął mi przed oczami Nikoś......że mogło sie gorzej skończyć........ale to wszystko wina mojej mamy.....tylko ze nikt nie da sobie tego przegadac.............ehhhhhhh już mi sie nie chce tlumaczyc im tego w koło maciejo:shake:

Posted

[quote name='apple']No mniej i przez weekend też mniej........ale ciesze się ze w efekcie nic się takiego strasznego nie stało.........Powiem ci że jak sie dowiedziałam po przyjściu z pracy to od razu stanął mi przed oczami Nikoś......że mogło sie gorzej skończyć........ale to wszystko wina mojej mamy.....tylko ze nikt nie da sobie tego przegadac.............ehhhhhhh już mi sie nie chce tlumaczyc im tego w koło maciejo:shake:
A jak Ala? Nie boi się teraz Kronosa?

Posted

[quote name='Menrzuś']To dobrze - takie coś pokazuj teściom :roll:Coś ty....u nich kronos jest stracony......ale staram sie to olewać w końcu to nie ich pies:cool1: Z resztą oni dobrze o tym wiedzą i niejednokrotnie to widzieli.......tylko jakoś nagle zapomnięli i widzą tylko ta jedną sytuację...ehhhhh:roll:

Posted

[quote name='apple']Coś ty....u nich kronos jest stracony......ale staram sie to olewać w końcu to nie ich pies:cool1: Z resztą oni dobrze o tym wiedzą i niejednokrotnie to widzieli.......tylko jakoś nagle zapomnięli i widzą tylko ta jedną sytuację...ehhhhh:roll:
A co na to wszystko TZ?

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja jestem pewien. Teraz to już tylko miód i orzeszki będą :multi:

:multi: To ja teraz, Miodziowy Menrzusiu, muszę uciekać i ponadrabiać zaległości! buziam Cię moooooooooooooooooooooooooocno! :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:multi: To ja teraz, Miodziowy Menrzusiu, muszę uciekać i ponadrabiać zaległości! buziam Cię moooooooooooooooooooooooooocno! :loveu:

To nadrabiaj i wracaaaaaaj :multi:
Cmokasy :loveu: