Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='evaxon']umowa mi wygada z polowa listopada:roll::roll::roll::roll: i co dalej??????? [quote name='Iv_']ma warkocz do samej poopy :loveu:, piękny taki :multi: nie używam budzika :roll: Dużo roboty z takim warkoczem :roll: (szczęśliwa :lol:) [quote name='Iv_']ja tylko pocieszałam :roll: ....no mówię, że słodko :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś']i co dalej??????? Dużo roboty z takim warkoczem :roll: (szczęśliwa :lol:) ....no mówię, że słodko :diabloti: Ja już od lat nic nie robię przy tym warkoczu ;)(tylko zazdroszczę):p Niedawno byłyśmy u fryzjera i każdy kto tam wszedł i popatrzył jak fryzjerka jej podcina te włosiska to pytał..........sztuczne-prawda?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No dziewczęta (ale to zabrzmiało :p) - godzina duchów nadchodzi. Czas się z nimi zmierzyć. Śmigam pod kołdrę :hand: Nowy tysiąc się zbliża - są jakieś propozycję do nowego awararka? :razz: Doooooobrej nocki :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']Ja już od lat nic nie robię przy tym warkoczu ;)(tylko zazdroszczę):p Niedawno byłyśmy u fryzjera i każdy kto tam wszedł i popatrzył jak fryzjerka jej podcina te włosiska to pytał..........sztuczne-prawda?:evil_lol: ma samozaparcie dziewczyna :evil_lol:....tylko pozazdrościć Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):i co dalej??????? najchetniej nie robila bym nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co bedzie to zobaczymy ;) kolorowyyychhhh:loveu: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No dziewczęta (ale to zabrzmiało :p) - godzina duchów nadchodzi. Czas się z nimi zmierzyć. Śmigam pod kołdrę :hand: Nowy tysiąc się zbliża - są jakieś propozycję do nowego awararka? :razz: Doooooobrej nocki :loveu: dziewczęta-do starszej pani haaaaaaa :evil_lol:, bo do Ewy no to rozumię :razz: Spokojnej nocki Menrzusiu :loveu: a awatarek to :hmmmm: może jakiś z ...........psiunami zrób :diabloti: (ja to potrafię doradzić) :p :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):najchetniej nie robila bym nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co bedzie to zobaczymy ;) kolorowyyychhhh:loveu: będzie dobrze :multi: tęczowych :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']dziewczęta-do starszej pani haaaaaaa :evil_lol:, bo do Ewy no to rozumię :razz: Spokojnej nocki Menrzusiu :loveu: a awatarek to :hmmmm: może jakiś z ...........psiunami zrób :diabloti: (ja to potrafię doradzić) :p :eviltong: Że z psiunami to wiem - tylko który? :hmmmm: Czymnij się ciepło....paaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Hej to ja:loveu: Hej Toooooobie :multi::loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Hej Toooooobie :multi::loveu:Miło cię dzisiaj zobaczyć......jakoś mnie to uspakaja:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Miło cię dzisiaj zobaczyć......jakoś mnie to uspakaja:loveu: A w piątek to było mniej miło? :razz:.....wyobażam sobie co przeżyłaś :shake: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Menrzuś']A w piątek to było mniej miło? :razz:.....wyobażam sobie co przeżyłaś :shake: No mniej i przez weekend też mniej........ale ciesze się ze w efekcie nic się takiego strasznego nie stało.........Powiem ci że jak sie dowiedziałam po przyjściu z pracy to od razu stanął mi przed oczami Nikoś......że mogło sie gorzej skończyć........ale to wszystko wina mojej mamy.....tylko ze nikt nie da sobie tego przegadac.............ehhhhhhh już mi sie nie chce tlumaczyc im tego w koło maciejo:shake: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']No mniej i przez weekend też mniej........ale ciesze się ze w efekcie nic się takiego strasznego nie stało.........Powiem ci że jak sie dowiedziałam po przyjściu z pracy to od razu stanął mi przed oczami Nikoś......że mogło sie gorzej skończyć........ale to wszystko wina mojej mamy.....tylko ze nikt nie da sobie tego przegadac.............ehhhhhhh już mi sie nie chce tlumaczyc im tego w koło maciejo:shake: A jak Ala? Nie boi się teraz Kronosa? Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Menrzuś']A jak Ala? Nie boi się teraz Kronosa?No własnei co zadziwiajace to nie.....ani troszkę......właśnie go tu ujeżdża :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']No własnei co zadziwiajace to nie.....ani troszkę......właśnie go tu ujeżdża :evil_lol: To dobrze - takie coś pokazuj teściom :roll: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Menrzuś']To dobrze - takie coś pokazuj teściom :roll:Coś ty....u nich kronos jest stracony......ale staram sie to olewać w końcu to nie ich pies:cool1: Z resztą oni dobrze o tym wiedzą i niejednokrotnie to widzieli.......tylko jakoś nagle zapomnięli i widzą tylko ta jedną sytuację...ehhhhh:roll: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='apple']Coś ty....u nich kronos jest stracony......ale staram sie to olewać w końcu to nie ich pies:cool1: Z resztą oni dobrze o tym wiedzą i niejednokrotnie to widzieli.......tylko jakoś nagle zapomnięli i widzą tylko ta jedną sytuację...ehhhhh:roll: A co na to wszystko TZ? Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Cześć Kochani! Same brzydkie przypadki podziały się w ostatnich dniach... Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Kochani! Same brzydkie przypadki podziały się w ostatnich dniach... Miejmy nadzieję, że to koniec tego łańcuszka :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Miejmy nadzieję, że to koniec tego łańcuszka :cool1: Oby... Musimy w to mocno wierzyć.... Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Oby... Musimy w to mocno wierzyć.... Ja jestem pewien. Teraz to już tylko miód i orzeszki będą :multi: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja jestem pewien. Teraz to już tylko miód i orzeszki będą :multi: :multi: To ja teraz, Miodziowy Menrzusiu, muszę uciekać i ponadrabiać zaległości! buziam Cię moooooooooooooooooooooooooocno! :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::multi: To ja teraz, Miodziowy Menrzusiu, muszę uciekać i ponadrabiać zaległości! buziam Cię moooooooooooooooooooooooooocno! :loveu: To nadrabiaj i wracaaaaaaj :multi: Cmokasy :loveu: Quote
Iv_ Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ale tu buzialkowo-cmokasowo :evil_lol: Dzień dobry :loveu: :p Quote
Recommended Posts