e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Kara poszła :eviltong: ooooooo.....czuję, że ktoś jest po kąpieli :razz: achaaaaa niuch niuch a kto kto ? Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):achaaaaa niuch niuch a kto kto ? A może mi się wydawało? :hmmmm: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie kogo, ale co :eviltong:......zmęczona jesteś chyba :glaszcze: :evil_lol: Wiesz i wiek i późne przyjście z pracy robią już swoje :shake: :roll: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):A może mi się wydawało? :hmmmm: no chyba tak bo Tigre kąpać bede jutro :razz: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a):Wiesz i wiek i późne przyjście z pracy robią już swoje :shake: :roll: No taaaaak......dlatego się nie wyśmiewam, tylko współczuwam :glaszcze: evaxon napisał(a):no chyba tak bo Tigre kąpać bede jutro :razz: a co....znowu w błotku się taplała? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):No taaaaak......dlatego się nie wyśmiewam, tylko współczuwam :glaszcze: Dzięki :roll: i za współczucie :roll: i za zrozumienie :roll: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Iv_']Dzięki :roll: i za współczucie :roll: i za zrozumienie :roll: Nie ma za co ;) (emotka Ci się zacięła?) Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a): a co....znowu w błotku się taplała? :crazyeye: jak by to bylo blotko to bym byla szczesliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):jak by to bylo blotko to bym byla szczesliwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to już boję się myśleć czym się wymaziała :crazyeye: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):No to już boję się myśleć czym się wymaziała :crazyeye: jaklies swinstwo :lol: musialam ja do rzeki wpedzic i musiala plywac troche mi jej szkoda bylo bo zimna woda :evil_lol: ale to dla mojego dobra:razz: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie ma za co ;) (emotka Ci się zacięła?) Nie zacięła, tylko mam jednostajny wyraz twarzy( na to powyższe )............ taaakiiiiiii :roll: :roll: :roll: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):jaklies swinstwo :lol: musialam ja do rzeki wpedzic i musiala plywac troche mi jej szkoda bylo bo zimna woda :evil_lol: ale to dla mojego dobra:razz: To gdzie Ty ją prowadzasz po jakiś świństwach? :crazyeye: Że dla Twojego dobra, to ja doskonale wiem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Iv_']Nie zacięła, tylko mam jednostajny wyraz twarzy( na to powyższe )............ taaakiiiiiii :roll: :roll: :roll: Próbowałem tak zrobić i cUś mi się z okiem stało :placz: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):To gdzie Ty ją prowadzasz po jakiś świństwach? :crazyeye: Że dla Twojego dobra, to ja doskonale wiem :evil_lol: juz wracalysmy do domu i cos przychaczyla na poboczu:roll: musialam sie wrocic i wpedzic do wody :evil_lol: dzieki bogu padalo ostatnio i poziom wody w rzece sie podniósł :loveu: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Próbowałem tak zrobić i cUś mi się z okiem stało :placz: Bo nie masz wprawy w przewracaniu okami :roll: a ja mam :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):juz wracalysmy do domu i cos przychaczyla na poboczu:roll: musialam sie wrocic i wpedzic do wody :evil_lol: dzieki bogu padalo ostatnio i poziom wody w rzece sie podniósł :loveu: Dzięki bogu padało???? :crazyeye: Przecież cały czas płakałaś, że ciągle leje :eviltong: Iv_ napisał(a):Bo nie masz wprawy w przewracaniu okami :roll: a ja mam :eviltong: mi tylko ten niby uśmieszek jako tako wychodzi :p No i co ja z tymi oczami teraz zrobię? - jedno u góry, drugie na dole :placz: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzięki bogu padało???? :crazyeye: Przecież cały czas płakałaś, że ciągle leje :eviltong: no ale teraz dzieki temu ze padalo nie musialam wracaz z az tak smierdzaca tigra do domu :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a): mi tylko ten niby uśmieszek jako tako wychodzi :p No i co ja z tymi oczami teraz zrobię? - jedno u góry, drugie na dole :placz: zrób tak:splat:może Ci się naprawi:roll: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):no ale teraz dzieki temu ze padalo nie musialam wracaz z az tak smierdzaca tigra do domu :evil_lol: Same szczęśliwe wypadki - szczęściara z Ciebie. Graj w lotto :evil_lol: Iv_ napisał(a):zrób tak:splat:może Ci się naprawi:roll: No i przestawiło mi się - jedno na dole, a drugie u góry :placz: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Same szczęśliwe wypadki - szczęściara z Ciebie. Graj w lotto :evil_lol: No i przestawiło mi się - jedno na dole, a drugie u góry :placz: :niewiem: to teraz eeeeeeee noooooooo może z dwóch stron tak zrób :splat: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: to teraz eeeeeeee noooooooo może z dwóch stron tak zrób :splat: I jeszcze z zezem zbieżnym zostanę :crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):I jeszcze z zezem zbieżnym zostanę :crazyeye: Bądź twardy, a nie mientki :roll: Dobranoc ;) Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://img72.imageshack.us/img72/8419/17cp4.jpg Jaka ona słodka :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a):Bądź twardy, a nie mientki :roll: Dobranoc ;) Utwardzam się :evil_lol: Dobrej :loveu: Quote
Recommended Posts