Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Tylko, że mnie ta muzyka nie dołowała, a wręcz przeciwnie :p, nie wiem skąd takie wnioski wysnułeś :roll:, są błędne :shake:, szczególnie ta konkluzja :eviltong: .....aaaaaaa....no to pewnie tesknisz juz za nartami w Bieszczadach :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):.....aaaaaaa....no to pewnie tesknisz juz za nartami w Bieszczadach :evil_lol: narty hmmmm :roll: no nie bo eeeee yyyyyyyy noooooo :oops: ale za Bieszczadami mi dzisiaj tak strasznie tęskno było :-(, oglądałam tylko zdjęcia ich echhhhhhhhh :roll: :shake: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']narty hmmmm :roll: no nie bo eeeee yyyyyyyy noooooo :oops: ale za Bieszczadami mi dzisiaj tak strasznie tęskno było :-(, oglądałam tylko zdjęcia ich echhhhhhhhh :roll: :shake: ..... no to za sankami :multi: (kurcze - zgódź się na coś, bo mi pomysłów zaczyna brakować :cool1:) Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś']..... no to za sankami :multi: (kurcze - zgódź się na coś, bo mi pomysłów zaczyna brakować :cool1:) na nartach nie umię jeżdzić :oops: Ale uwielbiam wędrówki po górach :multi: i za tym mi tęskno :shake: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']na nartach nie umię jeżdzić :oops: Ale uwielbiam wędrówki po górach :multi: i za tym mi tęskno :shake: (domysliłem się - ja też nie bardzo :oops:) Daleko te góry mam - też czasami bym połaził :roll: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś'](domysliłem się - ja też nie bardzo :oops:) Daleko te góry mam - też czasami bym połaził :roll: :roll:więcej na tyłku zjeźdzam jak na nartach :evil_lol: No masz jeszcze dalej jak ja :shake:, ale niedawno przecież byłeś na takich wędrówkach :multi:, a ja już planuję na przyszły rok wyjazd :loveu:, oczywiście w Bieszczady ;)(parę dni temu kupiłam już nowe buty na wędrówkę) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):tylko oczy mi się spociły :eviltong::p to antyprespirantu użyj :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Iv_']:roll:więcej na tyłku zjeźdzam jak na nartach :evil_lol: No masz jeszcze dalej jak ja :shake:, ale niedawno przecież byłeś na takich wędrówkach :multi:, a ja już planuję na przyszły rok wyjazd :loveu:, oczywiście w Bieszczady ;)(parę dni temu kupiłam już nowe buty na wędrówkę) :evil_lol: (już ja się nie będę chwlił co ja wyprawiam, bo to mój wątek :diabloti:) Oj daaawno, dawno....... [quote name='evaxon']to antyprespirantu użyj :diabloti::diabloti::diabloti: skończył się :placz: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):to antyprespirantu użyj :diabloti::diabloti::diabloti: do oczu :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Pierwszy poranny promyk słońca, po jego dłuuuuugiej nieobecności Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):do oczu :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Prze pachy do oczu......nie znałaś tego? :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Menrzuś'](już ja się nie będę chwlił co ja wyprawiam, bo to mój wątek :diabloti:) Oj daaawno, dawno....... :cool1: to może połączymy siły i razem na tych .....nartach damy popis :evil_lol: :cool3: :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :loveu: piękne to zdjęcie :multi: ten promyk tak ładnie oświetla i daje takie ciepłe wrażenie ;) Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):do oczu :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: no cooo :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Prze pachy do oczu......nie znałaś tego? :diabloti: :grins:hyhyhy Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Przez pachy do oczu......nie znałaś tego? :diabloti: Pierwsze słysze o takiej kombinacji :roll: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a)::cool1: to może połączymy siły i razem na tych .....nartach damy popis :evil_lol: :cool3: :diabloti: Z tego wszystkiego wyszłaby tylko kula śniegowa nadziewana dwoma ciałami :diabloti: Iv_ napisał(a)::loveu: piękne to zdjęcie :multi: ten promyk tak ładnie oświetla i daje takie ciepłe wrażenie ;) ....i przesuwały się jak promyk sie przesuwał. Im też brakowało słonka Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a):no cooo :evil_lol: :grins:hyhyhy Chcesz go oczu pozbawić tym antyperspirantem :-o, czy to ma być takie zamydlenie oczków tylko :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 evaxon napisał(a): :grins:hyhyhy mam nadzieję, że też tak stosujesz - idealna metoda :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Pierwsze słysze o takiej kombinacji :roll: to nowość.....a Ty widać tradycyjne metody stosujesz :razz: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Z tego wszystkiego wyszłaby tylko kula śniegowa nadziewana dwoma ciałami :diabloti: ....i przesuwały się jak promyk sie przesuwał. Im też brakowało słonka Ciekawa kompilacja by z nas powstała :evil_lol: Bardzo ładne to zdjęcie bo ma klimat, takiego ciepła właśnie :loveu: Mądrutkie psiaczki były :razz: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Chcesz go oczu pozbawić tym antyperspirantem :-o, czy to ma być takie zamydlenie oczków tylko :evil_lol: :cool3: Może żeby się nie pociły, a od razu fontanna była :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Menrzuś napisał(a):to nowość.....a Ty widać tradycyjne metody stosujesz :razz: Bo ja na prowincji mieszkam :roll: i do mnie wszelkie nowości później docierają :shake: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Ciekawa kompilacja by z nas powstała :evil_lol: Bardzo ładne to zdjęcie bo ma klimat, takiego ciepła właśnie :loveu: Mądrutkie psiaczki były :razz: :evil_lol: Absolutnie gipsowa :diabloti: Raczej stęsknione :shake: Quote
e.v.a Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Chcesz go oczu pozbawić tym antyperspirantem :-o, czy to ma być takie zamydlenie oczków tylko :evil_lol: :cool3: ja tylko chce pomoc i sprawic zeby mu sie tak te oczy nie pociły :razz::razz::razz::diabloti: Menrzuś napisał(a):mam nadzieję, że też tak stosujesz - idealna metoda :evil_lol: :lol: jaaa?? no co ty:evil_lol: ja sie pocic oczami moge :eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iv_ napisał(a):Bo ja na prowincji mieszkam :roll: i do mnie wszelkie nowości później docierają :shake: Linki się spytaj - Ona napewno to zna :evil_lol: Quote
Recommended Posts