Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Kara.']Jaki dzisiaj odważny:crazyeye: Nikogo się nie boi:crazyeye: A znasz bajkę o "Stefku Burczymusze":diabloti: Tutaj się nie boję :eviltong: a Ty widziałaś "Pana Wołodyjowskiego"? :diabloti: [quote name='evaxon']jaa?? ci tu??? no co ty kto ci takich glupot naopowiadał?:razz::razz::razz: To pewnie wina Jabłuszkowej :p:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Mogło być gorzej.....ale trzymajmy jeszcze :loveu: trzymam z całych sił :loveu: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a): To pewnie wina Jabłuszkowej :p:evil_lol: :splat:qrde ze tez nie pomyslalam Quote
Kara. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Tutaj się nie boję :eviltong: a Ty widziałaś "Pana Wołodyjowskiego"? :diabloti: Ja Cię na ten pal mogę wsadzić wszędzie:cool3: I co ma do tego mały i odważny:crazyeye: Przeca Ty podobno wysoki jesteś:crazyeye: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kara. napisał(a):Ja Cię na ten pal mogę wsadzić wszędzie:cool3: I co ma do tego mały i odważny:crazyeye: Przeca Ty podobno wysoki jesteś:crazyeye: i ma kaloryferek :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Alicja']trzymam z całych sił :loveu: I tu się rozumiemy :loveu: [quote name='evaxon']:splat:qrde ze tez nie pomyslalam a ktoś tu miał byc inteligentny :p........:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a): a ktoś tu miał byc inteligentny :p........:diabloti: no robisz sie nie miły :obrazic: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kara. napisał(a):Ja Cię na ten pal mogę wsadzić wszędzie:cool3: I co ma do tego mały i odważny:crazyeye: Przeca Ty podobno wysoki jesteś:crazyeye: Pppppppfffffffffffffffffffff .....:diabloti: A kto Ci to powiedział? - pewnie miał 1,5 m wysokości i każdy wyższy jest dla niego wysoki :evil_lol: Iv_ napisał(a):i ma kaloryferek :diabloti: nooooooo......pięciożeberkowy :roflt: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):no robisz sie nie miły :obrazic: :modla::modla::calus: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Pppppppfffffffffffffffffffff .....:diabloti: A kto Ci to powiedział? - pewnie miał 1,5 m wysokości i każdy wyższy jest dla niego wysoki :evil_lol: nooooooo......pięciożeberkowy :roflt: nooooo bo trzyżeberkowy .....wyrywa ze ściany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):no robisz sie nie miły :obrazic: :-o czyżby Japcokowa miała rację, że...............fochalska :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a):nooooo bo trzyżeberkowy .....wyrywa ze ściany :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dooooookładnie :diabloti: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Dooooookładnie :diabloti: a potem ma pasy sine na ......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a):a potem ma pasy sine na ......:evil_lol: Już nie musisz tak tego uszczegóławiać :roll:;) Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Już nie musisz tak tego uszczegóławiać :roll:;) To tylko dokładność :p, tak jak u takiego jednego :eviltong: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a):To tylko dokładność :p, tak jak u takiego jednego :eviltong: :diabloti: Zemsta kobiet nie zna granic :placz: Quote
Kara. Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):A kto Ci to powiedział? - pewnie miał 1,5 m wysokości i każdy wyższy jest dla niego wysoki :evil_lol: Nie rozumiem odpowiedzi, ale niewyspana jestem. Może jutro dojdę o co chodziło:roll: Dobranoc Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Zemsta kobiet nie zna granic :placz: To tylko dobra pamięc i bystrość umysłu w cytowaniu słów kogoś.....:eviltong: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kara. napisał(a):Nie rozumiem odpowiedzi, ale niewyspana jestem. Może jutro dojdę o co chodziło:roll: Dobranoc Jakoś rozszyfrujesz :razz: Dobrej nocki i kolorowych senków :loveu: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kara. napisał(a):Nie rozumiem odpowiedzi, ale niewyspana jestem. Może jutro dojdę o co chodziło:roll: Dobranoc Trzymaj się ciepło....dobrej nocki :multi: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a):To tylko dobra pamięc i bystrość umysłu w cytowaniu słów kogoś.....:eviltong: Własnie o tym mówię......już nie będziesz miała co cytować :eviltong:.....o! Quote
e.v.a Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Trzymaj się ciepło....dobrej nocki :multi: idziesz juz spac???:razz::razz::razz: Quote
Iv_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Własnie o tym mówię......już nie będziesz miała co cytować :eviltong:.....o! :mdleje: jak to nie będę miała kogo cytować? :roll: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 evaxon napisał(a):idziesz juz spac???:razz::razz::razz: Kara poszła :eviltong: ooooooo.....czuję, że ktoś jest po kąpieli :razz: Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: jak to nie będę miała kogo cytować? :roll: Nie kogo, ale co :eviltong:......zmęczona jesteś chyba :glaszcze: :evil_lol: Quote
Recommended Posts